Huisarts uit kritiek: “Gaan we de bevolking dwingen om zich meermaals per jaar te laten vaccineren tegen verkoudheid?”

(Door: “9ForNews”)

We willen net zoveel vaccins hebben dat we iedereen, alle 12-plussers, twee keer per jaar kunnen prikken, minimaal,” zei corona-minister Hugo de Jonge eerder deze maand.

Veel landen hebben al een begin gemaakt met de derde prik. In Israël krijgen sommige mensen zelfs al een vierde prik. Premier Naftali Bennett kondigde vorige week aan dat onder anderen 60-plussers en zorgmedewerkers in aanmerking komen voor een vierde vaccinatie. Volgens Bennett helpt dit om de ‘omikron-golf’ te overwinnen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Huisarts uit kritiek: “Gaan we de bevolking dwingen om zich meermaals per jaar te laten vaccineren tegen verkoudheid?”

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Van lockdown naar lockdown kan NOOIT de toekomst van dit land worden.!!!!
  (dat gebeurde met de griep, bof of mazelen ook niet)
  Ben overigens benieuwd welk politiek dwaallicht DeJonge gaat opvolgen…

  Geliked door 2 people

 2. jantjeuitnl zegt:

  Vaccineren met een prik die niet werkt, experimenteel is en enorm veel bijwerkingen (al op de korte termijn) heeft.
  Dat is Mengele zijn natte droom.

  Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  -Beetje domme huisarts. Dit is al 2 jaar bekend.

  Over 2 jaar vraagt hij: Ik ben nu al 12 keer geprikt en ik bezit helemaal niets meer. Ik woon in een commune, kijk de verplichte 4 uur per dag naar Kaag-TV, was me maar 1 x per week, draag alleen kleding van overleden patienten en eet minstens 200 gram insectenpoep per dag.
  Waarom ben ik toch niet gelukkig?

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Het is een schande gewetenloze en schaamteloze De Jonge sluit nota bene ziekenhuizen kinderhartchirurgie https://sleutelstad.nl/2021/12/21/lumc-is-onaangenaam-verrast-door-voorgenomen-sluiting-kinderhartchirurgie/
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/er-zullen-onnodig-kinderen-overlijden-zegt-hoofd-kinder-ic-umc-groningen-over-sluiten-kinderhartchirurgie/
  Nee de gewetenloze WEF prikpooier heeft het druk met zijn boostercampagne. Ergens toch niet zo vreemd dat er een politiepost voor zijn deur is gezet hij gaat alle grenzen te buiten niet alleen door leugens maar zelfs met desastreuze besluitvorming.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik heb bijna geen woorden meer om uit te spreken hoe walgelijk ik het gedrag van De Jonge vindt. Binnenkort is hij geen minister van VWS meer, maar totdat het zover is probeert hij er nog snel even wat regels door te drukken, waar we misschien niet meer vanaf komen. Schaamteloos! Gezien de vele blunders die hij heeft begaan en gezien de opzettelijke misleiding richting de Tweede Kamerleden met betrekking tot achtergehouden stukken die hem niet bevallen qua inhoud, zou het hem niet misstaan als hij eens heel wat toontjes lager gaat zingen.
   Maar de macht bevalt hem goed. Hij gaat over lijken. Misschien wel letterlijk…..

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Zoals ik al eerder schreef; bij een slecht gebit en veel tandpijn ga je geen aspirines slikken maar breng je een bezoek aan de tandarts. Zo ook met de politici die ons land ten gronde willen richten. Zij zijn de rotte kiezen die getrokken moeten worden. Pijnstillers zoals demonstraties zullen niet helpen want de pijn zal naderhand gewoon terugkomen. Dus; Snipers, werk aan de winkel !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s