Journalisten vragen, politici antwoorden . . .

“U heeft nu vanwege Omicron 75 miljoen Duitsers in quarantaine gestuurd. Bent u niet bang dat alles in elkaar stort?”

“Integendeel. Zo kunnen we tegelijkertijd de klimaatverandering tegenhouden.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Journalisten vragen, politici antwoorden . . .

 1. Harry zegt:

  Politici hebben meestal geen enkel benul van economie , behalve dan mogelijk degenen die dat in hun portefeuille hebben .
  Ze denken kennelijk dat de overheid geld produceert .

  Nou , iedere euro wordt aan de werkende mens ontstolen !
  Lui die niet productief zijn , brengen geen geld op , maar kosten geld .
  Dat moet OOK WEER DOOR DIEZELFDE MENSEN OPGEBRACHT WORDEN .

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Hugo de Jonge gaat doordrammen met zn 2g. Zonder enige onderbouwing wil hij het doordouwen. Nu had ie weer zogenaamd per ongeluk stukken te laat aangeleverd. Het liegen en bedriegen gaat gewoon door. Ik zie de toekomst zeer somber in. Uitzichtsloos met de mensen, die niet regeren, maar dicteren en minsten driekwart van de bevolking vind het allemaal prima als ze hun vinkje maar krijgen. Voel geregeld me niet meer verbonden met groot deel van de landgenoten. Zoveel domheid trek ik niet meer. En dan lees je wéér in de krant de Jonge: pas op we weten onvoldoende om te zeggen dat het mee zal vallen. We weten niks we weten onvoldoende. Ja logisch als je niet verder wil kijken (buitenlandse onderzoeken)dan de eigen flutonderzoeken van RIVM met die oude seniele Jaap van Dissel. Laat die man met pensioen gaan en zn tijd doorbrengen met biljarten of golfen of iets dergelijks. IN ieder geval iets wat geschikt is voor oude mannen. En laat m dat hele schijtkabinet meenemen en een deel van de Tweede Kamer

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Xander heeft even wat dingetjes op een rij gezet wat betrefd hoax en geen hoax.

  In Duitsland is een hulppunt voor familie en vrienden van complotdenkers opgericht, zogenaamd omdat de laatste groep met hun afwijkende standpunten de relaties onder grote druk zou zetten. Probleempje is alleen dat de waarheid aantoonbaar net even ietsje anders is: het zijn juist de ‘complotdenkers’ die keer op keer gelijk hebben gekregen, en het zijn hun familie en vrienden die mentaal zijn bezweken onder de voortdurende propaganda van overheid en mainstream media, waardoor ze het zicht op de realiteit volledig zijn kwijtgeraakt. Er zou daarom eerder een hulppunt voor deze goedgelovigen moeten komen, compleet met eenzelfde soort programma waarmee voormalige sekteleden worden behandeld om hun gebrainwashte denken te herstellen.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hulppunt-opgericht-voor-familie-van-complotdenkers-die-keer-op-keer-gelijk-krijgen/

  Like

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder De lijst die in xandernieuws is geheel naar waarheid. Maar goed dat er weldenkende mensen zijn die door de gehersenspoelde massa complotdenkers worden genoemd die misschien nog tot enkele goedgelovigen kunnen doordringen. Elk mens waar het injecteren met het vaccin experiment uit het hoofd kan worden gepraat is een gered mens. Want onze gewetenloze prikpooier De Jonge stelt dat er in 2022 nog eens zeker 2 extra boosters gif nodig zijn. Dus snap ik niet dat deze misdadiger De Jonge het 2G wil doordrammen wat heeft dat voor een zin als men de massa verslaafd laat raken aan (niet werkende) gif prikken. Dan dat verhaal van Gommers ergens heeft hij de waarheid gezegd maar volgens de linkse propagandazender en media zou het verhaal uit zijn context zijn getrokken. Kortom wat probeert Gommers nu eigenlijk de algehele bevolking te vertellen je zou denken het virus is pinut dus gooi de algehele samenleving maar open en stop met de giftige vaccins. Mijn vermoeden is meer dat Gommers zich langzaam terugtrekt om straks als de stinkende beerput open gaat een mildere straf te krijgen. De OMT misdadigers tegen de menselijkheid het worden een beetje radeloos en gaan nu wartaal uitslaan om recht te lullen wat krom is.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Henk.Levensgevaarlijk dat hulppunt (verraad punt) nu zullen de gehersenspoelden corona gevaccineerden de ongevaccineerde niet gehersenspoelden familieleden,kennissen,en vrienden gaan verraden bij dat hulp/verraadpunt.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Henk.Levensgevaarlijk dat hulppunt (verraadpunt) Dit spoort gehersenspoelden en gevaccineerden aan om niet gehersenspoelden en gevaccineerden mensen aan te geven bij dit verraadpunt,zoals familieleden,vrienden,kennissen,collega,s.

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Luister naar Gommers de lul die mee hielp om heel nederland op slot te gooien want zijn IC’s zouden overlopen en code zwart.
  Corona is peanuts.

  Hier in de hele context.

  Like

 5. saddy zegt:

  Ik ben bang dat niet-wappies het meest gelijk blijven krijgen.

  Ga maar eens na wat dit nieuws betekent:
  Het amerikaanse CDC heeft net bekend gemaakt dat PCR-tests na quarantaine geen zin hebben want tot 12 weken na een eerste positieve test kun je nog positief testen.
  Dit is geen nieuws voor wappies maar de bad guys, ehhh WEF-leden, die met die PCR-test-manie ontiegelijk veel schade hebben aangericht blijven gewoon zitten en blijven de pfizer-bonussen ontvangen.
  Hoe fout je dus ook zit, in het huidige klimaat blijf je gelijk houden omdat jij uitmaakt wat gelijk is.

  Buiten corona is hetzelfde verschijnsel te zien:
  De nieuwe duitse WEF-minister van buitenlandse zaken heeft de motto’s: Laten we gezamenlijk een einde maken aan dit europa. & duitsland is een rijk land en ik wil dat veranderen.
  Wappies stoppen zo iemand in een dwangbuis maar omdat je WEF-lid bent heb je altijd gelijk en krijg je als dank je eigen vliegtuig.

  Hetzelfde geldt voor het nieuwe kabinet klaus-1 bij ons.

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Diederik Gommers maakt ommezwaai in het Coronabeleid.
  Eerst code zwart en nu ‘Covid is peanuts. Waar hebben we het over? Dit is een virus van niks. We sluiten elkaar op maar worden er bijna niet ziek van.’

  https://twitter.com/DeBalie/status/1476 … 31969?s=20

  Dit mag overduidelijk zijn dat het Coronabeleid niet meer te handhaven is.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Blaffertje.De corona hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep.Het afpakken van onze mensenrechten en vrijheden en het slopen van de economie en een genocide op de wereldbevolking met die dodelijke corona vaccinazi,s Het is onderdeel van de NWO agenda (great reset),corona = griep en griep = corona.

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @ronjaspers.
    Wat mij opvalt is, dat ze Ernst Kuipers op VWS willen als minister en die lult nu ook over het klimaat alsof hij er verstand van heeft.
    Als je naar Gommers luisterd begint die ook te lullen over klimaat.
    Het zou mij niet verbazen dat Gommers straks ook op een of andere manier de tweede kamer binnen geloodst word.
    Beiden zijn goed in angst zaaien, hebben zich bewezen tijdens de corona hoax in het liegen, bedriegen en manipuleren.
    De klimaat idioterie word straks het nieuwe virus waar zij zich op mogen storten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s