Wie is hier eigenlijk “extreem”?

(Vertaling: E.J. Bron)

De man in het midden op bovenstaande foto is mijn achter achterneef Hans met zijn vrouw. Ze zijn beide dubbel gevaccineerd en geboosterd. Mijn grootmoeder en zijn moeder waren zusters, ontheemden uit Hongarije. Ik zou nooit gedacht hebben om Hans en zijn vrouw op een maandagwandeling in Brackenheim tegen te komen. Hij was zijn leven lang een voorbeeldig staatsburger, ingetogen, altijd fatsoenlijk, vlijtig en sowieso trouw aan de wet. Van zijn kant was hij eveneens verbaasd om mij daar tegen te komen. Ik vroeg hem waarom hij daar was. Hij zei dat het zo gewoon niet meer verder zou kunnen gaan.

Waarom ik dit vertel? In Brackenheim gaan de mensen nu al sinds langer dan een jaar de straat op, daarna is er een open microfoon. De demonstratie is aangemeld, genoeg politie ter plaatse. Er was NOG NIET ÉÉN KEER een probleem, iemand van de veel geciteerde “rechtsen” was in geen velden of wegen te bekennen.

Een echt probleem

Dan lees ik een artikel, waarin de Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann (CSU), de demonstranten weer eens in verband brengt met de “rechtse” hoek. Daarin wordt letterlijk gezegd: “Ook al zou het aantal radicale demonstranten nog steeds te overzien zijn, zou er ´onmiskenbaar sprake zijn van een mobilisering van de extreem-rechtsen´, benadrukte Herrmann. Dat zou beginnen met de Querdenker, die niets met de staat zouden ophebben en die zelfs staatsinstellingen buiten werking zouden willen zetten. “Ik zie hier een vloeiende overgang tussen de AfD, de NPD en de zogenaamde Derde Weg. Die hebben gemeen dat zij allemaal proberen bij de vaccinatie-tegenstanders mensen op te pikken en ideologisch te manipuleren. Dat is een echt probleem.”

Het is sinds het begin van de “migratiecrisis” van 2015 altijd hetzelfde doorzichtige politieke en mediale optreden: wie tegen de agenda, die door de blokpartijen min of meer gelijkluidend wordt uitgevoerd, in verzet komt, wordt direct in diskrediet gebracht. Dat heeft inmiddels een omvang aangenomen die geen dag langer meer geaccepteerd zou mogen worden. Juist in het kader van “corona”, dat tegelijkertijd voor meerdere politieke doelen wordt geïnstrumentaliseerd, wordt het optreden steeds extremer. Repressies en buitensluitingen zijn net zo aan de orde van de dag als ophitsende mededelingen aan het adres van de regelrecht opgejaagde ongevaccineerden.

Dat vind ik persoonlijk onbeschrijfelijk – en met het oog op de omgang met bewezen meermaals bewerkte cijfers gemeen. Dan kan de vraag gesteld worden wie hier eigenlijk “extreem” is. Om het even hoe he tindividu tegenover de vaccinatie staat: het autocratische optreden van de politiek en de media tegen zeker 25% van de volledig “normale” bevolking is onacceptabel – en pas echt een gegronde reden om voor grondrechten en vrijheid de straat op te gaan.

Het MOET namelijk stoppen. Onmiddellijk. Hans is mijn getuige!

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wie is hier eigenlijk “extreem”?

 1. Hovawart zegt:

  Het groepje wandellaars heeft wel de trekken en de oogopslag van een Noorse Berserker…….pure waanzin.

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

  • Hovawart zegt:

   Verpleeg en verzorgingshuizen stromen flink door, de vaccinaties doen hun werk, het oude goed moet eerst op……

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   IEMAND DIE DIT PLAATST HIER BIJ BRON , IS HERSENDOOD ….

   ONZE VERVELIA , ONZE EU TROL MET AAMBEIEN
   ONZE LANDVERRADER JUDAS ISKARIOT
   ONZE 30 ZILVERLINGEN LANDVERRADER
   ONZE EIGEN KANJER IN PLAKPLAATJES
   WIE PLAATST DIT NOU, DIE MAN IS 1 VAN DE 169.000 DODEN !!!

   EN HIJ HEEFT HET GEDAAN , OMDAT HIJ EEN ANDERE MENING HAD .

   MAG IK EFFE OP JE KOP SCHIJTEN KLAASJE ??
   OF JE KOP ER AFSLAAN ??
   IS MISSCHIEN BETER .

   WAT EEN ZELDZAME LOSER . WAT EEN HAAT. EN WAT WEINIG HERSENCELLEN

   BRAVO . DANK JE WEL BERT . VOOR DEZE ONZIN EN DIT DOMME GELUL

   VAN ONZE SCHIJTBAK

   EN NU EEN BAVARIA WHAHAHAHA

   OOM GROTE KOTS

   Geliked door 2 people

  • saddy zegt:

   Wetenschap is dat je iemand laat bekijken door een patholoog-anatoom voor je een labeltje opplakt. De kans dat er iets anders aan de hand was is bijna 100%.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Ja ja, een bericht van de nos.de grootste nepnieuws verspreider die er is.

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Fake or fuck?
   Robin is onverhoopt bezweken na een lang ziekbed na coronabesmetting!
   Onderliggende zwakheid en dan overlijden komt me bekend voor bij o.a. hevige griepperiode.
   Die media ook, zoveel gevaccineerde sporters die plots bezwijken, dat wordt verzwegen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  En dat is dan ook weer de pest.Als iemand tegen vaccinatie is van een hele bevolking of een hele bevolking die opgehokt wordt voor een klein deel mensen, die gevoelig is voor deze ziekte wordt het breed uit gemeten. Ik hoor net dat wel 5000 mensen long Covid hebben. 5000 man op bijn 18 miljoen inwoners. Wat te denken van jonge lui die supergezond ineens eeen vorm van kanker krijgen. Zijn er minstens zoveel. Het is wat mij betreft zo doorzichtig en als men hier nog intrapt dan moet je terug naar de levensleerschool zo niet meer. Van de week weer met foto en al een sporter die tegen vaccinatie is en overleden is aan corona. Wel even goed laten weten dat het een sporter is. Nou de sporter die ik in die man zie is absoluut niet gezond bezig geweest met sport. Je kunt ook een overdaad aan sport doen en vaak met de nodige anabolen of iets dergelijks. Noem dat maar gezond. Ik niet. Maar ook dat weer even breed uit meten. Angst moet blijven. Ik vind die landsadvocaat trouwens ook een stomme robot. Zit daar een riedeltje af te toeteren zonder onderbouwing met steeds hetzelfde grammofoonplaatgebeuren: de experts zeggen……… dus kijk ik als advocaat niet verder. Maar wel steeds dezelfde ¨experts??, die het keer op keer fout hebben met hun gegok. pffffffff ga maar lelijke grote tenten breien mens voor de immigranten.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…het autocratische optreden van de politiek en de MEDIA tegen zeker 25% van de volledig “normale” bevolking is onacceptabel…”

  Eergisteren heb ik het volgende geschreven, in een reactie op een artikel over corona, in het AD.nl.
  “Als corona zo ontzettend gevaarlijk is, waarom dan niet een proef gedaan met Ivermectine, dan wel Hydroxychloroquine? Begin met 10 vrijwilligers. Als dat goed gaat (dat weet je binnen een week), verder gaan met 100. Daarna met 1000 en zo verder. Als het niet werkt stoppen; als het wel werkt is dit het ei van Columbus. Als dit gebeurt onder medisch toezicht, zijn er alleen maar winnaars.”

  Wat denkt u? Mijn reactie is door het AD niet geplaatst. Wie is hier eigenlijk extreem? Maar ja, u weet wie de eigenaar is van het AD en u weet wie de eigenaar is van de eigenaar van het AD.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik moet zeggen dat Ik het drama met de Spaanse griep nooit zo gevolgd heb, maar wel is al uit meerdere hoeken een geluid gekomen dat het door de injecties zou zijn gekomen
  In ieder geval zien we hier in deze tijd nou hetzelfde.
  Een idee om eens te lezen wat een overlevende van de Spaanse griep te vertellen heeft.
  Ik neem het niet direkt voor waar aan maar de vergelijkingen geven te denken.

  OPENBARING: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918

  Alles wat u dacht te weten over de beruchte uitbraak van de “Spaanse griep” in 1918, is waarschijnlijk verkeerd .

  Het blijkt dat een van de meest bekende pandemieën uit de recente geschiedenis eigenlijk werd veroorzaakt door de “vaccins” die zogenaamd werden geïntroduceerd om het te stoppen – net zoals hoe de Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” van vandaag zich meer verspreiden covid.

  Dr. Sal Martingano, FICPA, legt uit dat massale vaccinatie tijdens de Spaanse griep de oorzaak is van de daadwerkelijke dood van mensen. In feite waren de enige mensen die tijdens de beproeving stierven, degenen die werden gestoken.

  https://vaccines.news/2021-12-29-only-vaccinated-died-1918-spanish-flu.html

  Like

 6. Wappieman zegt:

  Het komt goed uit dat tegenwoordig iedereen die
  sterft , dat doet aan corona .
  Goed voor de cijfertjes .
  Goh , oom Jan is omgekomen bij een aanrijding !
  Welnee joh , CORONAaaaaaaaaaaa .
  Jaaaaaaaaaaaaa , ECH Waaaaaaaaaaaaa .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s