Covid-19 in Nieuw-Zeeland nu legale reden voor euthanasie

Waarom een foto gebruiken van de Zwitserse zelfmoordcapsule met een jonge dame die er een selfie bij maakt? Ook dit lijkt weer een typisch staaltje psychologische volksprogrammering.

(Door: “Xander”)

Mensenleven wordt in ijltempo steeds minder waard gevonden – Wat is er toch aan de hand met de mensheid, dat een doodscultus zó massaal gevolgd wordt?

Het Nieuw-Zeelandse ministerie van Gezondheid heeft bevestigd dat Covid-19 een legale reden is om euthanasie te plegen en dat artsen zelf mogen besluiten of ze hieraan meewerken. Eerder deze maand kwam Zwitserland in het nieuws vanwege een ontwikkelde zelfmoordcapsule, die – in tegenstelling tot de berichten in de media – nog niet is goedgekeurd. Een nog veel zorgwekkender teken dat een ware doodscultus nu wereldwijd gevolgd wordt, is het verbijsterende feit dat maar heel weinig mensen zich druk lijken te maken over de miljoenen Covid-vaxslachtoffers (doden, gehandicapten en zieken) die in amper een jaar tijd zijn gevallen. Sterker nog: de roep om iedereen verplicht deze levensgevaarlijke injecties te geven, wordt vooral in de politiek steeds luider.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Covid-19 in Nieuw-Zeeland nu legale reden voor euthanasie

 1. Hovawart zegt:

  De mensheid is verworden tot een product, een kosten-baten analyse bepaalt onze toekomst……

  Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Dit is wat er gebeurt, als psychopaten het heft in handen krijgen.

  Psychopaten zijn mensachtige wezens die geen gevoelens hebben en geen emoties kennen. Ze hebben derhalve geen geweten, geen berouw, geen normen en waarden, geen empathie, geen sympathie, geen liefde, geen respect, geen angst, geen humor, geen scrupules, geen esthetiek en geen …… noem maar op. Zij kennen echter wel dwangmatig gedrag, wel obsessies, wel hysterie, wel sluwheid, wel egoïsme, wel voldongen feiten en wel …… al wat dies meer zij.

  Vroeger werden dit soort lieden opgesloten in gekkenhuizen. Tegenwoordig treffen we dit schompes aan op de allerhoogste posten.

  Hoe idioot zijn wij, dat we dit laten gebeuren ???

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Boike Inderdaad er lopen heel wat gekken en zeer verwarde mensen vrij rond. Goed merkbaar binnen de huidige samenleving. Het is opvallend hoeveel mensen verdwaasd en er zelfs als zombies rond lopen. Kijk vooral naar de ogen die boven de niet werkende smetlappen zeer wanhopig staan. Uiteindelijk zijn de ogen de ziel van de mens. Ik vrees dat er inmiddels al veel neurologische schade s aangericht door de experimentele vaccins. Op politiek niveau is dit zeer duidelijk merkbaar vandaar de chaos en het onbedachtzaam beleid dat geheel Nederland treft.

   Like

 3. Johan zegt:

  Als je de foto bekijkt, dan is duidelijk waar de uitdrukking “de kofferbak induiken met iemand” vandaan komt.

  Like

 4. Julia zegt:

  Een Zwitserland hebben ze al een proefkonijn wat te denken van o.a. de 83 jarige Klaus Schwab.

  Like

 5. Drs..E.N.Schilder zegt:

  Als Klaus Schwab nu eens plaats neemt in die capsule en op dat knopje drukt… Hij BEZIT een groot landgoed èn een eiland in Zwitserland dus hij is ongetwijfeld in de buurt, als dit al niet op zijn terrein is ontworpen en ontwikkeld… Daarna uiteraard al zijn door hemzelf opgeleide compleet gestoorde randdebielen die de wereld nu terroriseren. Wat een weldaad voor de wereld! Maar let op, bij onwilligheid of hier niet aan willen gehoorzamen mag hulp geboden worden. Desnoods geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s