GETERGDE BURGERS…

Getergde burgers – 2021

(Door: “Driek”)

Er gaat nu werkelijk geen dag meer voorbij zonder dat ik mij weergaloos erger aan al die rampzalige volgelingen van Mohammed. Die islamitische heilverkondigers doen mij sterk denken aan de sprinkhanenplaag uit het Oude Testament.

Een vluchtelingengezin uit Jemen is de oorlog ontvlucht en kreeg vanuit Centraal Orgaan opvang asielzoekers een huis toegewezen. Aangezien deze asielzoekers in Jemen een riant onderkomen genoten – ze bewoonden een paleis met gouden kranen en van alle gemakken voorzien – namen ze dus geen genoegen met de aangeboden woning. Logisch, als je het zo goed gewend bent, neem je met minder geen genoegen. Het COA stuurde een brief, waarin stond dat ze de aangeboden woning niet mochten weigeren. Anders zouden ze het AZC moeten verlaten. Ze zouden dan terug moeten naar hun gerieflijk paleisje in Jemen.

De aanhanger van de mohammedaanse sekte geeft als reden voor weigering aan dat zijn gezin bestaat uit zes kinderen met de zevende op komst en twee volwassenen. Daarnaast hebben twee kinderen last van astma. De man heeft diabetes en astma en hij geeft aan dat het traplopen wel gaat, maar dan niet teveel verdiepingen. De aangeboden woning heeft drie slaapkamers, waarvan één erg klein is. Weliswaar zijn er heel veel Nederlandse echtparen die evenzo krap behuisd zijn, doch daar wordt niet naar omgekeken, die zoeken het maar uit.

De weigering werd door het COA ongegrond verklaard. Uiteindelijk kreeg het gezin op 18 juni 2021 van het COA een sommatie om hun verblijfsruimte in het AZC te ontruimen. Het gezin gaf aan deze sommatie geen gehoor. Het COA vindt dat het gezin een passende woning is aangeboden, gelet op het feit dat er een krapte is op de woningmarkt.

Het COA zal echter niet zomaar een gezin met kinderen op straat zetten. Er zal altijd gezocht worden naar een oplossing, aldus het COA. Want, lezer, stel je voor dat die islamitische verschoppelingen met hun zes kinderen en de zevende op komst op straat worden gezet. Zoiets verschrikkelijks wil Nederland toch niet op zijn geweten hebben?

Maar ik zit mij toch weer aardig op te winden over het onrecht dat hier geschiedt. Want als ik de huur niet kan ophoesten en overal schulden heb door onvoorziene omstandigheden, dan kan ik gaan jammeren, doch ik word onverbiddelijk op straat gezet. Er is dan geen enkele rechter die medelijden met mij heeft. Maar een mohammedaan met zeven kinderen wordt de hand boven het hoofd gehouden. Nederland is een asociaal land geworden.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op GETERGDE BURGERS…

 1. Ravian zegt:

  Als je vanuit Jemen zo’n beetje de halve aardbol over reist om in Nederland te komen dan ben je geen oorlogsvluchteling, dan ben je een ongewenste immigrant, ook wel een kolonist genoemd.
  Inpakken en wegwezen dus voor deze brutale “eiser”.

  Geliked door 2 people

 2. Torsten Himmelstoss zegt:

  Correctie: het zijn geen heilverkondigers, maar ZIELIGHEIDSIMPERIALISTEN
  die enkel een wereldkalifaat plus slachtershandboek sharia ambiëren.!!

  Geliked door 3 people

 3. Wappieman zegt:

  Door hoeveel veilige landen ben je gereisd , voordat
  je hierkwam ?
  Rot op kutmoSSels naar een moSSelland .

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Hoe stom is de Nederlandse overheid om ook maar één seconde naar dat misselijke moslimtuig en zwarte bavianen met hun veel te grote smoelen te luisteren ?
  Als het gaat om onze eigen mensen , die zwaar geschaad worden door hun eigen overheid , dan zijn ze blind en doof .
  Als het gaat om islamitische en zwarte leugenaars , gaan alle poorten open !
  En degenen , zoals ik die 54 jaar gewerkt hebben en braaf belasting betaald ,
  kunnen fijn verrekken , als stomme blanke slaaf .
  Hoe lang gaan we dat nog gedogen ?

  En gaat de politie ons nu bijstaan of kiezen ze nog steeds voor het nazi-schorem waaraan ze trouw gezworen hebben ?
  Wanneer daalt het gezond verstand in ?

  Als ik benaderd word door zo’n overheidsimbeciel , dan nodig ik hem uit om mij persoonlijk uit te komen leggen waarom ik mijn forse eigen woning zou moeten verlaten voor zo’n islamitische koppensnijders familie .
  Dat gaat er slecht af lopen !

  Geliked door 2 people

 5. Wolf zegt:

  Dank@ Driek, Tsjonge ,ik sta versteld van dat COA . Dat ze zo over laten komen dat ze zgn streng zijn. Nooit gedacht.

  Geliked door 1 persoon

 6. jungleelephant zegt:

  Moeten ze niet fokken als de konijnen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s