Journalisten vragen, politici antwoorden . . .

“Nu wil de EU het oestervissen verbieden. Waarom?”

“Ik vermoed dat mevrouw von der Leyen voor de druk van de vulva-wijven door de knieën gegaan is om niet als antifeministe te gelden.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Journalisten vragen, politici antwoorden . . .

 1. ronjaspers zegt:

  Nou zeg foei,wat een sexsistysch artikel,het is toch werkelijk ongehoord om zulk taalgebruik te bezigen in deze politiek correcte maatschappij.(cynisme)

  Like

 2. Julia zegt:

  Vanwege de klimaathysterie en de waanzin daar om heen kan de EU maar beter gelijk de algehele EU failliet verklaren alles wordt stapsgewijs totaal kapot gemaakt. Niet zo vreemd dat veel grote bedrijven kiezen de dictatoriale EU te verlaten en naar o.a. naar Engeland uitwijken. Dit betekent wel dat alles schaarser en onbetaalbaar wordt en tot een desastreus banenverlies zal leiden. De burgers worden jaarlijks meer en meer armer gemaakt doordat zij flink financieel worden uitgekleed behoudens de elitaire doorgeslagen machtswellustelingen in Brussel en binnen de EU regeringen. We moeten onder ogen zien dat de algehele EU en de banken failliet zijn vandaar dat binnen twee jaar geen cash geld meer kan worden gebruikt en cash verleden tijd is. Daar bovenop krijgen we binnen enkele jaren te maken met het social credit system zoals in China van kracht is. De burgerscore, meestal sociale kredietscore genoemd, bepaalt van Chinese burgers de mate waarin de Chinese autoriteiten hen aanmerken als ‘betrouwbaar’ of ‘onbetrouwbaar’. Het principe achter China’s sociaal kredietsysteem is “once untrustworthy, always restricted” en is bedacht door de in mei 2013 aangestelde president van China, Xi Jinping. Als burgers gedrag vertonen dat Chinese autoriteiten als ongewenst beschouwen, dan kunnen zij volgens een puntensysteem punten verliezen en kunnen zij op de zwarte lijst worden geplaatst en rechten verliezen. Het op incentives gebaseerde beleid dient van de Chinezen modelburgers te maken. Door de grote mate waarin de Chinese regering en autoriteiten gebruikmaken van surveillance en big data om burgers te monitoren, spreekt men ook wel van ‘Big Brother 2.0’.

  Like

 3. Andre zegt:

  Linke Fotzen Smetz))) ik had 2 weken terug een doosje zeeuwse gekocht bij die Duitse supermarkt in NL en kreeg er een openbreek ijzer bij. Ging prima smaakte ook goed en zal m opsturen naar Bruxxel met een tube glijmiddel WD40.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “vulva-wijven”

  En ik maar denken dat alle vrouwen een vulva hadden. Behalve natuurlijk de vrouwen die als man geboren zijn (If you’re born with a dick, you ain’t no chick). Of worden die nu juist bedoeld hier?
  Ik snap er geen snars meer van.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s