Meer onthullingen over banden tussen regering en World Economic Forum op komst? “We graven en vragen door!”

Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum (WEF).

(Door: “9ForNews”)

Het staat nu zwart op wit: Nederlandse bewindslieden onderhouden nauwe banden met het World Economic Forum en spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van de Great Reset. De media geven er geen ruchtbaarheid aan. Politici bagatelliseren het belang van de opgediepte stukken.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers schrijft op social media dat het hele World Economic Forum hem niets zegt. “Heb er nog nooit iets mee te maken gehad en nog nooit iets van z’n invloed gemerkt. En nee, er zijn géén partijgenoten ‘lid’ van het WEF. Aan die zogenaamde WEF-papers van FVD is ook niets geheimzinnigs. Helemaal niets.”

Segers beweert dat ‘alles aan die WEF-papers info van het kabinet zélf is’ die je ‘gewoon zelf kunt googelen’. “WEF is een Zwitserse praatclub,” aldus Segers.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Meer onthullingen over banden tussen regering en World Economic Forum op komst? “We graven en vragen door!”

 1. Hovawart zegt:

  Het gaat de goede kant op in de Pays-Bah nu Kaatje Kaag de sleutel van de Nederlandse schatkist mag beheren,……..Dom66 als schatbewaarder, en PLO-penningmeester.

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Moge God Nederland de komende vier jaar beschermen. WEF uitvoerder Rutte heeft de belangrijkste posten weggegeven aan WEF Kaag D66. O.a. Volksgezondheid, Defensie en als klap op de vuurpijl Financiën. Dit is de totale ondergang voor Nederland. Volksgezondheid ik vrees dat de pur sang fascist Paternotte deze post gaat bekleden, Financiën naar Kaag dat wordt de broekriem nog strakker aantrekken voor de belastingbetalers vanwege het nog meer wegsmijten van miljoenen aan migratie en ontwikkelingshulp, Defensie hoe triest ons leger is al één en al armoede en dan niet aan denken dat Jetten deze post gaat vervullen want dan worden de mislukte aangekochte legervoertuigen in regenboogkleuren overgespoten. Kortom Rutte heeft er alles aan gedaan om in zijn zetel vastgeplakt te kunnen blijven na 10 jaar de boel te besodemieteren, zorg, politie en brandweer kapot te bezuinigen en dan nog zijn misdadige inbreng vanwege de toeslagenaffaire die duizenden gezinnen kapot hebben gemaakt. De rillingen lopen nu al over mijn lijf het idee alleen al en dan moet dat zooitje gajes nog worden beëdigd. We gaan vier lange jaren van ongekende dictatuur, censuur en fascistische maatregelen tegemoet. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/holy-shit-minister-van-volksgezondheid-wordt-een-d66er/
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/kabinetsposten-verdeeld-defensie-en-financien-gaan-naar-radicaal-links-d66/
  Als ik koning van dit helaas verloederde land zou zijn zou ik nu al niet kunnen slapen vanwege het feit dat ik als koning dit zooitje gajes en misdadigers tegen de menselijkheid zou moeten beëdigen. De democratie wordt geheel vermoord, grondrechten en Neurenberg code zullen verder worden geschonden. Het totale dieptepunt voor ons land wordt werkelijkheid.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Die bolle royal slaapt prima @julia,hij is zelf vooraanstaand lid van dit misdaad cyndicaat !

   Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Julia 30 december 2021 om 13:49

   De kersttoespraak van koning Roodbaard, vol stille signalen en symbolen of het ontbreken daarvan, sprak boekdelen.

   Willem-Alexander is zogenaamd koning bij de gratie Gods. Maar hij heeft zijn ziel en zaligheid wel aan de duivel van het WEF verkocht. Het is inmiddels genoegzaam bekend, dat koning Roodbaard lid is van diverse duistere clubjes.

   Het ontbreken van een kerstboom, kerstversiering, kerststalletje, een een kerststuk met brandende kaars en zo, geeft aan dat hij de Nederlandse cultuur heeft losgelaten.

   Vorig jaar had hij een enorme kerstroos staan, oftewel een “helleborus”.

   Het Nederlandse kerstfeest is toch een familiefeest, nietwaar. Maar bij de kersttoespraak van de koning schitterden vrouw en dochters door afwezigheid. Hoe Islamitisch wil je het hebben.

   Op tafel stonden een tweetal wereldbollen en een enorm bloemstuk. Werd hiermee hulde gebracht aan de Nieuwe WereldOrde ???

   Koning Roodbaard begon zijn kersttoespraak met een verhaal over een nieuwe genderneutrale bijbelvertaling. Niet beter te weten, dat er In de bijbel staat, dat er geen “jota” aan de tekst mag worden veranderd. Wie zit er op een nieuwe vertaling te wachten ???

   De koning haalde wel enkele problemen aan, maar droeg helaas geen oplossingen aan en stak niemand een hart onder de riem. Wat kopen de gedupeerden daarvoor ???

   Een kersttoespraak is een gelegenheid bij uitstek voor een koning, om de gratie van het volk te gewinnen. Koning roodbaard liet die mogelijkheid voorbij gaan.

   De hele kersttoespraak was kil, koel en wars van gevoelens en emoties. Wat een afstandelijkheid. Zekerlijk geen charmeoffensief.

   Nee, van koning Roodbaard heeft het Nederlandse volk dus niets te verwachten. Dat heeft hij genoegzaam laten merken.

   Like

 3. Boike zegt:

  Hoe durft Rutte vrouw al Qaq-Kaag, met al haar PLO-banden, in Rutte-4 op te nemen. Dat is de kat op het spek binden. Voldoende reden voor de oppositie, om een cordon sanitaire om Rutte-4 te leggen. Overal op tegen stemmen !!! Het is duidelijk, dat Rutte-4 staat voor leugen, bedrog en corruptie. Meteen moties van wantrouwen en afkeuring !!! Rutte-4 moet bek houden en oppleuren !!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s