VIDEO Diederik Gommers: “De hele Covid is peanuts”… “Is toch een virus van niks eigenlijk”…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Diederik Gommers: “De hele Covid is peanuts”… “Is toch een virus van niks eigenlijk”…

 1. Hovawart zegt:

  De politieke incompetentie gestaafd op wetenschappelijke aannames door de befaamde computermodellen. Kritiekloos beleid op gedeelde besluitvorming is veelal gebaseerd op medische doctrines en politieke wensen……….. practice what you wish for.

  Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  De video gelijk door gestuurd naar wat schaapjes 🤣🤣🤣

  Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Neem van mij aan dat zelfs geloven die schaapjes niet alles wat de zender 1,2,3,4 vertellen dat is volgens hun de echte waarheid, de kranten die de leugens verspreiden dat is volgens hun de echte waarheid. Deze mensen geloven alleen maar in die gehoorzaamheidspuit en de rest zal hun hersenen niet kunnen bereiken daar die ook niet goed meer kan functioneren door die gifspuiten.

   Geliked door 3 people

  • Krupp zegt:

   …zo jammer dat er op Bron soms zaken staan van knip en plakwerk, want het trekt alles naar beneden. Dit filmpje is dus knip en plakwerk, maar het is feitelijk wel waar alles op neerkomt….gewoon jammer dat het met knippen en plakken tot stand is gekomen….

   Like

  • droevige mof zegt:

   Het is al in omloop in Duitsland met ondertitels. Sommige schaapjes dachten dat het een parodie was, Hollandse humor. Nee, nee, beste gelovigen, het is echt.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Gommers is ook een OMT-lid van niks.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Wij gaan zooooo gelijk krijgen.

  Bekijk het filmpje in de podcast van Wierd Duck.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Wat is die rat gommers toch een smerige sadist,2 jaar lang mensen de stuipen op het lijf jagen met die corona hoax (griep) en nu doodleuk vertellen dat er niks aan de had is.

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Hij is een opportunist die met gespleten tong spreekt. Hij vermoedt terecht dat de Corona leugen ontmaskerd zal worden en wil zich aan de revolutionaire regering aanbieden als een voormalig undercoveragent die altijd de waarheid heeft verteld. Na de ineenstorting van de DDR, waren er duizenden van deze gasten. Een van hen maakte carrière, ze was 16 jaar lang kanselier.

   Geliked door 2 people

 6. pepo Copyright zegt:

  Zal hij nattigheid voelen!
  Hij begint hem te knijpen omdat hij ook weet dat na 666 dagen na het uitbreken van de plandemic de 5 – g wordt aangezet wereldwijd.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Hij kan het vertellen die Gommers. Er circuleert een video’tje op internet waarin hij verklaart; We gaan weer de winter in met Corona. Het is eigenlijk niet meer dan een verkoudheidsvirus. Dit korte video’tje staat ook op mijn computer. Dit soort lui laten het achterste van hun tong niet zien en proberen iedere kijker in verwarring te brengen zodat niemand weet hoe hij het heeft.

  Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  In deze tijd van het jaar krijg nogal eens wat berichten van familie, vrienden en kennissen.

  Een verre achterneef van mij in België heeft onlangs een hersenbloeding gehad. Een week of twee daarvoor had hij zijn booster gehaald. Die hersenbloeding had daar helemaal niets mee te maken.

  Een nichtje van mij was weduwe en had al enige tijd een leuke vriend. Hij mankeerde eigenlijk niets. Hij had wel schrik voor corona. Dus haalde hij het afgelopen voorjaar een injectie. Enkele dagen later werd hij met ademhalings-problemen in het ziekenhuis opgenomen en ging daar dood. Hij is overleden aan onderliggend lijden.

  Vrienden van mij hadden een caravan en wilden daarmee de afgelopen zomer op vakantie naar Frankrijk. Zij waren erg gesteld op hun vrijheid. Daarom hadden ze de injecties gehaald. Ze zijn niet verder gekomen dan België. Een van de twee werd ziek. Hij is er heel slecht aan toe en heeft nu thuis verzorging nodig. Hij is blij, dat hij de injecties genomen had, want anders was hij er misschien niet meer geweest.

  De corona dood waart rond en de injecties zijn toch best wel heel erg nuttig, nietwaar. Maar ik weet wel beter. Voor mij hoeven ze niet.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Boike, het is gewoon EEN grote trieste boel. Wij spraken al veel mensen die allemaal volharden in de (in hun ogen) alles zaligmakende gifspuit. Trots als ze waren dat ze al 3x ingespoten waren en nu voor 100% beschermd zouden zijn. Ze zijn zo kort van geheugen dat ze de helft zijn vergeten. Reclame voor de eerste 2 spuiten die voor 95% blijvende bescherming zouden bieden (was een leugen) worden opgevolgd door wel 4 boosterspuiten. Hun immuunsysteem word daardoor vernield en bij de minste infectie die ze dan gaan oplopen worden ze strontziek terwijl de meesten onder hen zullen gaan sterven. Vooruit dan, neem er nog eentje net als in de kroeg, alweer een boosterspuit en Magere Hein komt er weer een stelletje ophalen ! Er komen drukke tijden voor begrafenisondernemers, een beroep met toekomst !

   Like

 9. saddy zegt:

  @Boike. Raar dat je hier geen reacties op hebt gehad. Dit is nu precies wat er speelt en heel veel sheeple ontgaat.
  Misschien moeten we elke avond om 8 uur weer gaan klappen voor al die artsen, lijkschouwers en officieren van justitie met WEF-ambities.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s