De ziener . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De ziener . . .

 1. bobzelf zegt:

  DUS 20 JAAR WEIGEREN WAKKER TE WORDEN ……
  JE EENS MOOISTE KLEINE LANDJE WEGGEVEN ……
  ALLES VERNIETIGD ….
  EN NU LEKKER IN DE RIJ VOOR SPUIT 3 ,4 ,5 ,6
  DUS UW EIGEN GRAF OOK ZELF GRAVEN
  KNAP HOOR ….
  DUS MIJN KREET IK BEN OMRINGD DOOR ..
  EEN DIKKE 16 MILJOEN HERSENDODEN ..
  IS 100 % GOED .
  VEEL PLEZIER NOG .
  OOM THE ORACLEBOOSTER

  Geliked door 4 people

  • Klaas zegt:

   Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHA
    STAD MET 5.5 MILJOEN INWONERS …..
    DE STENEN OM TE GOOIEN LIGGEN NU IN AMSTERDAM EN LAATST IN ROTTERDAM KLAAR …
    HEBBIE AL DIE BOA’S GEZIEN ??? LUL
    EN DE BUSJES MET ROMEO’S ???????????????? LUL
    DUS OUD EN NIEUW . GEEN WANKLANK GEVALLEN …
    NIET GEVOCHTEN …
    TROUWENS DAN WAREN ZE DE TYPHUS GESLAGEN … DOOR DE ME ..
    CENTRUM VAN DE STAD ……
    ALLEMAAL WERKENDE PAKISTANIES …….
    GEEN UITKERINGEN ,,,, GEEN EIGEN HUIZEN …… GEEN GATIS ZORG …
    ZO HOORT HET . DROPLUL MOOI HE !!!
    HEBBEN JULLIE GEEN LAST VAN HE. KLAASIE ??
    MET JE VOLGESCHETEN EU LANDVERRADERS KOPPIE WHAHAHAHA

    LEKKER TER ZAKE OOK WEER, MR COPY PAST EIKEL

    OOM BOBZELLUF .

    Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHAAHA
    KLAASIE PAARDENLUL
    WHAHAHAHAHAHAHHA
    5.5 MIL;JOEN INWONERS IN ATTICA

    KOMT TIE WHHAHAHAHAHA

    Eerste officiële moskee opent zijn deuren in Athene

    Na jarenlang oponthoud opent de eerste moskee in Athene (sinds de Ottomaanse periode) morgen zijn deuren. De Griekse minister van Onderwijs en Religieuze Zaken Costas Gavroglou zal bij de opening aanwezig zijn.

    De moskee in de wijk Votanikos is relatief klein en heeft geen minaret. Luidsprekers waaruit normaal gesproken de oproep tot gebed klinkt, zijn niet toegestaan. Het gebouw biedt plaats aan 300 mannen en 50 vrouwen. Er zullen niet meteen diensten worden gehouden, omdat er nog geen bestuurscomité is benoemd.

    De komst van een moskee in Athene werd al enkele decennia geleden aangekondigd, maar protesten van extreemrechtse groeperingen en de Grieks-orthodoxe kerk hebben de bouw jarenlang tegengehouden.

    Athene is een van de weinige Europese hoofdsteden die geen officiële moskee hebben. De naar schatting 250.000 moslims in de stad – voornamelijk immigranten uit Azië en Afrika – zijn nu aangewezen op een van de 100 officieuze gebedshuizen. Deze geïmproviseerde moskeeën, die vaak worden opgericht in oude garages of magazijnen, zijn regelmatig het doelwit van racistische aanvallen.

    In de afgelopen maanden spoten vandalen anti-islamitische slogans op de muren van de moskee in aanbouw. Ook en plakten ze posters met hatelijke berichten op de muren en bevestigden ze een houten kruis op een deur van het gebouw.

    WHAHAHAHAHAHA , PROBEER DAT OOK EFFE. BIJ DE GROTE MOSKEET NAAST HET FAAAAAAIENOOOORD STADION

    OOM KLOOTVIOOL ,

    JE BENT ECHT GEEN PARTIJ VOOR ME HE .

    OOM BESTE IQ11.7. MET VOORLEZENDE BROER WHAHAHAHA

    Like

 2. Jan J zegt:

  Ben het hier helemaal mee eens. De bevolking krijgt de regering die ze verdiend (waarop ze gestemd hebben).

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Een droevig einde maar een geweldige nalatenschap, dat toekomstige generaties hem zullen eren vanwege zijn welhaast ”goddelijke voorzienigheid”, zijn magistrale boeken voor vele generaties een leidraad zullen zijn om uit het politieke moeras te komen, toekomstige handvatten zijn voor oprechte en bevlogen volksvertegenwoordigers, een verhelderende handleiding voor een stralende toekomst van onze kinderen…….een rooskleurig bestaan leiden, en dat zij wél rekenschap zullen vragen vanwege de ‘Moord namens de kroon’.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Is al voor een groot deel naar de verdommenis. Dan te bedenken dat Nederland vanaf 1 januari met een ramp krijgt te maken o.a. door Kaag op de post van financiën Macht! Ze wil macht! Ze wil premier worden heeft ze gezegd en dan is Financiën geëigende route, denkt ze. Goed dat ze dit heeft laten weten, dan is aan ons de opdracht om er pal voor te gaan liggen.
  Wat gaat Kaag doen als minister van Financiën? Heel simpel. Kaag gaat ons belastinggeld sluizen naar:1. Palestijnen 2. Afghanen 3. Iraniërs 4. Jemen, 5. Zimbabwe 6. Zuid Afrika 7. Kenia.
  Het restant gaat naar: 1. CO2 reductie 2. Asielzoekers 3. EU Zuid Europa. Het bovenstaande juist en goed samengevat zie bijgaand artikel DDS https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/column-frits-bosch-sigrid-kaag-op-financien-is-een-ramp/ Dan Jetteke een kloon van Timmermans op klimaat wat heeft deze bal nu verstand van zaken hierover helemaal niets. Afgestudeerde ingenieurs leveren uit protest hun diploma in als de TU Delft volgende maand een eredoctoraat uitreikt aan ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans. Samen met nog eens bijna 5000 ondertekenaars van de petitie ‘Geen eredoctoraat voor Frans Timmermans van TU-Delft’ verzetten ze zich tegen de eervolle benoeming van de politicus. ,,Dit is het einde van de wetenschap.” Lees artikel verder in AD. Vervolgens onze Zweedse trol Ollengren Defensievakbonden reageren afwachtend op D66-politica Kajsa Ollongren als nieuwe hoedster van de krijgsmacht. Haar partij heeft van de coalitiepartijen het minst hart voor het leger, klinkt het. Ook bezit Ollongren geen enkele defensie-ervaring. Vervolgens Ernst Kuipers een omhoog gelikte OMT trawant als minister we hadden al De Jonge maar deze man is gevaarlijker hij was en is nog in elke praatshow duidelijk aanwezig en kan alleen maar niet onderbouwde doemscenario’s verkopen en dagelijks paniek en angst zaaien. https://joop.bnnvara.nl/opinies/ernst-kuipers-als-gezondheidsminister-is-een-uniek-slecht-idee. Kortom we zijn beland in een hel die de algehele samenleving in een fascistische greep blijft houden, ons burgers financieel tot op het bot zal uitkleden vanwege de klimaathysterie, voor veel banenverlies zullen gaan zorgen, nog meer krapte op de woningmarkt veroorzaken door massa migratie waarvoor de grenzen wagenwijd de komende vier jaar worden open gezet. Nederland kun je nu vergelijken met de doodstraf Nederland bestaat niet meer en zal onder druk van de D66 duivels geheel worden overgeleverd aan Brussel. Helaas Pim u blijft bij mij in gedachte de goede gaan helaas te vroeg en het Haagse giftige onkruid is niet te verdelgen.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Julia; Kaag is in mijn ogen de sleutelfiguur die alle kapitaal uit Nederland gaat wegsluizen, alsmede OOK de pensioenpot. Voor al diegenen die denken dat ze na hun pensionering een leuk pensioen gaan beuren….Ik beklaag jullie !

   Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Niet, het hele land gaat naar de verdommenis maar, het hele land IS naar de verdommenis en dat komt ook nooit meer goed. Alleen met een staatsgreep zou er iets kunnen verbeteren maar zelfs daar geloof ik niet in want mocht dat in NL plaats vinden , dan stuurt Brussel, moordcommandos om de opposanten definitief uit te schakelen.

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Jézus , wat een gemis , dat die man er niet meer is !
  Het had er héél anders uit gezien als ie nog geleefd had .
  En die verdomde Volkert loopt gewoon weer vrij rond !
  Levenslange opsluiting was nog te mild geweest .
  Zoals Pim al zei : het hele land gaat naar de verdommenis .
  Helaas is het al zo ver !

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Daarom hoop ik ook dat die akelige klootzak van een Volkert ooit vreselijk aan zijn einde zal komen en hij zijn vriendin Petra en hun dochter voorgoed kwijt is! En alle linkse bestuurders hier wens je haast de hel toe maar ik weet ook zeker dat de bevolking niet alles eindeloos blijft pikken en vooral niet als ze in Amsterdam gaan protesteren tegen de lockdown!
   Mark Rutte en zijn kornuiten doen me al teveel denken aan blauwe jakhalzen die hun eigen bevolking verwaarlozen en buitenstaanders voortrekken maar vrijwel elke linkse dictatuur gaat daar ooit een keer aan ten onder met genoeg voorbeelden uit de 20ste eeuw!

   Like

 7. Ronald B zegt:

  Dit was een gentleman!!! RESPECT!!!

  Geliked door 3 people

 8. Tistochwat zegt:

  Het is over en uit, ik maak me er niet meer druk om.

  Geliked door 2 people

 9. ronjaspers zegt:

  Dhr.Pim fortuyn is vermoord in opdracht van de kroon,oftewel de nazi bilderberg groep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s