Vuurwerk

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Vuurwerk

 1. boorzalf zegt:

  Hier zijn ze flink aan het afsteken van illegaal vuurwerk, mijn zwarte wolf wordt steeds feller, nou maar hopen dat wolfje niet van het erf afschiet want dan ziet het er slecht uit voor de afsteker van vuurwerk.

  Like

 2. hannah zegt:

  deze week elke nacht, om 2, 3 of 4 uur wakker door knalvuurwerk door het mocro tuig, kinderen van 12 jaar die ’s nachts op straat zijn, hond totaal over de rooie, hoezo vuurwerkverbod ?????

  Like

 3. Julia zegt:

  Vuurwerkverbod nou ik merk het dagelijks de knallen vliegen je om de oren maar onze linkse burgemeesters kunnen niet meer handhaven. Wat een lachertje wederom Nederlanders hebben massaal vuurwerk in o.a. België en Duitsland gekocht. Het in en in trieste is dat het mislukte politieke en bestuurlijke zooitje onmacht heel veel Nederlandse ondernemingen opnieuw de nek hebben omgedraaid. Al het geld is geïnvesteerd in onze omringende landen. Net als die idiote maatregelen voor het MKB men staat van de vroege ochtend tot de late namiddag massaal op elkaar gepakt voor een oliebollenkraam uiteraard ben ik het er mee eens dat mensen dit doen maar het blijkt wel van een enorm wanbeleid net als een slijter essentieel is terwijl de overheid drank als schadelijk ziet maar een schoenenwinkel, kledingwinkel, kapper etc. de deuren verplicht moeten sluiten. Wanbeleid en een totaal niet onderbouwde willekeur aan idiote maatregelen ten top. Nederland het beste jongetje van de klas in het kapot maken van het MKB maar ondertussen en terecht weten de mensen massaal de weg wel te vinden omdat het algehele corona beleid totaal nergens meer op slaat. Maar ja daar ben je een intelligente politici en OMT mislukkeling toch voor. Laat me niet lachen.

  Like

 4. Jan zegt:

  Ik woon op de Biblebelt, daar wonen ‘ christenen ‘ maar sinds jaar en dag is het hier met oud en nieuw een heidense bende, hebben die mocro’s het van de refo’s afgekeken. Niks mag op zondag maar met oud en nieuw wel van hun god.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s