Ingenieurs willen diploma inleveren als Timmermans eredoctoraat krijgt: ‘Schande voor wetenschap’

(Door: Theresia Schouten)

Afgestudeerde ingenieurs leveren uit protest hun diploma in als de TU Delft volgende maand een eredoctoraat uitreikt aan ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans. Samen met nog eens bijna 5000 ondertekenaars van de petitie ‘Geen eredoctoraat voor Frans Timmermans van TU-Delft’ verzetten ze zich tegen de eervolle benoeming van de politicus. ,,Dit is het einde van de wetenschap.” 

PvdA’er Frans Timmermans, de vicevoorzitter van de Europese Commissie krijgt over twee weken een eredoctoraat uitgereikt van de TU Delft. De universiteit wil Timmermans onderscheiden vanwege zijn sociaal-maatschappelijke prestaties rondom de energietransitie. Maar dat de TU juist hém eredoctor wil maken, is een schande voor de wetenschap, vinden meerdere afgestudeerde TU’ers. ,,Het kan niet zo zijn dat de TU Delft een eredoctoraat verstrekt aan iemand die onzin uitkraamt over de energietransitie”, zegt oud-TU’er Jan Asselbergs. 

Lees verder>>>
(h/t “Marc”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ingenieurs willen diploma inleveren als Timmermans eredoctoraat krijgt: ‘Schande voor wetenschap’

 1. Bas zegt:

  Respect voor die ingenieurs!!!

  Geliked door 4 people

 2. Joepiedepoepie zegt:

  Eindelijk zien deze mensen dat hun het gras onder eigen voeten wordt weggemaaid!
  Je mart dit zien als een verkrachting van je eigen vak waar je je hele leven voor gegeven hebt?

  Geliked door 1 persoon

 3. Niek zegt:

  Daar ben ik het volmondig mee eens, op de universiteit moet je kritisch kunnen denken en af mogen wijken van het gene je hebt aangenomen, dus twijfelen.
  Het zal wel om geld gaan en woke tiert daar weelderig.
  Nee Timmerfrans zou ik het niet toekennen en vind het een belediging
  voor alle studenten en Alumni, ben bang dat ze het wel gaan doen.
  Natuurlijk Universiteit onwaardig maar dat milieu gedram hoor je
  overal maar geen echte oplossingen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  Frans Timmermans kan helemaal niets en heeft ook nooit iets gekund. Zijn moeder was een links meisje aan de universiteit van Wageningen. Zij kon niets anders dan links lullen en met de beentjes omhoog zich laten uitwonen met als resultaat Frans Timmermans. Als Frans Timmermans dit lintje krijgt schrijf ik me per direct uit als inwoner van Nederland. Ik ben een boer uit de polder en heb mn hele leven mezelf staande gehouden als Nederlander maar dit gaat me te ver. Om je kapot te schamen!

  Geliked door 4 people

 5. Joepiedepoepie zegt:

  Deze fantast waant zich als Cesar van het Romeinse Wereld Rijk!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Frans Timmermans is nog erger dan de Farizeeërs en Schriftgeleerden uit het Nieuwe Testament en van het soort dat, gelijk aan allerlei links tuig, aan persoonsverheerlijking doet en zijn ziel aan allerlei niet-bestaande afgoden heeft verkocht! Want de wijze koning Salomo uit Israël waarschuwde ooit al eens dat je nooit jezelf uit je eigen mond moet gaan prijzen maar beter door anderen, uitgezonderd allerlei vlijers en slijmerds!
  Als ik echter zelf een student of ingenieur was geweest die zijn werk goed had gedaan dan zou ik niettemin nog voor geen miljoen een medaille of diploma van dit walgelijke stinkdier overhandigd willen hebben en zelfs niet eens van Mark Rutte!
  Want gelijk aan het akelige personeel van Dagobert Duck, die hun geld en bezit ooit heel braaf overhandigden aan een stel nep-boeven, kun je beter gewoon helemaal alleen niets cadeau krijgen van mensen die je minacht en verafschuwd!

  Like

 7. karton zegt:

  Zo zo , die Fransje T. toch, een ere-doctoraat ? Wat heeft die strontkever dan wel gepresteerd ? Misschien heeft deze graaier 3 lego-steentjes op elkaar kunnen plaatsen zonder dat ze omvielen ? Het begint al weer lekker in het nieuwe jaar ! De hele wereld is totaal gek geworden , althans daar lijkt het wél op. Het soort smeerlappen als Fransje T. denkt zelf dat ze “geweldig”. werk leveren, ze weten van toeten noch blazen , vies , laag bij de gronds volkje , die “elite”.

  Geliked door 1 persoon

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Meine zegt:

  Frans Timmermans is mede verantwoordelijk voor het bloedbad op het Maidan-plein in Kiev. Frans eiste de afzetting van de Oekraïense president Janoekovitsj. Frans riep op tot revolutie tegen een democratisch gekozen regering omdat ze niet deden wat hij wilde. Frans wil oorlog met Rusland. Frans is een crimineel.

  Like

 10. Wim Vreeswijk zegt:

  Kom maar op met die petitie. ik onderteken hem wel !

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Inderdaad respect voor deze ingenieurs,die over het paard getilde volgevreten vetklep met zijn bolle plofkop timmerfrans is een corrupte omgekochte/gechanteerde trekpop die de NWO agenda (great reset) uitvoert.

  Geliked door 2 people

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Deze “”geleerde”” krijgt gewoon het ere doctoraat.
  Ton

  Like

 13. droevige mof zegt:

  Kim Jong-Un is sinds 2013 doctor in de economie aan de universiteit van Kuala Lumpur.
  In voedingswetenschappen zou dat nog enigszins begrijpelijk zijn. Maar de absurditeit en ironie moeten toch zelfs voor de domste herkenbaar zijn. In dit opzicht, gefeliciteerd, Frans.

  Geliked door 1 persoon

 14. Ravian zegt:

  Yeah, alsof je Marc Dutroux de kindervrienden prijs uitreikt of zoiets.
  Verder is het uiteraard een teken aan de wand.
  Het toont aan dat links inmiddels de klauwen in de basis van het logische denken heeft geslagen.
  Dat de “lange mars door de instituten” het laatste station bereikt heeft.
  Hierna komt de onvermijdelijke terugkeer naar de middeleeuwen.
  Met als enige verschil het verruilen van het christendom voor het communisme, en de installatie van een nieuwe “adel”, bestaande uit domme linkse blaaskaken en nietsnutten zoals Frans Timmermans.
  Het “plebs”, dat zijn u en ik, en ons nageslacht, wacht dan vervolgens de gelijke verdeling van armoede en ellende, het enige waar het socialisme goed in is.
  Is het misschien een idee om “links” gewoon niet langer te pikken?
  En voor de afwisseling eens een keertje voordat het kalf verzopen is?

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Alle respect voor de ingenieurs. Hoe kun je een gewetenloze nietszeggende klimaatpaus een eredoctoraat toekennen welke ziekelijke idioot heeft dit verzonnen om de wetenschap zo een schandelijke klap toe te dienen. Die smerige ongekozen PvdA dictator die zijn zetel heeft veroverd binnen de ongekozen maffia in Brussel zo een eervol eredoctoraat toe te kennen dat is een volkomen vernietiging van de wetenschap. Een schande en ontoelaatbaar. Het is meer tijd om hem een ere certificaat van een ondeskundige politici toe te kennen en hem voor goed de laan uit te sturen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Henk der Niederlánder zegt:

  Hij een eredocteraat en als tegemoetkoming zal er dan volgend jaar wel een sloot geld naar die Uni gaan.
  Een gekocht eredocteraat zogezegt

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s