Precies!

Hoe konden de massa´s onder Hitler zich zo dom laten manipuleren? De corona-idioten van nu geven ons het antwoord.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “DeLo73“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Precies!

 1. leeuw7 zegt:

  Mijn familieleden,mijn opa en oma zijn 19 november 1943 vermoord te Auschwitz,vrijwel 90 procent van het gehele Nederlandse ambtenarenapparaat ,inclusief de achterbakse angstige joodse raad (die hun eigen mensen opgaf om te worden gedeporteerd) werkten mee om zeker 102000 Nederlandse ingezetenen “legaal” te laten vermoorden !!Nog steeds moet ik de oprechte verontschuldigingen vernemen van het in – en na de tweede Wereldoorlog nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid !! Nederland wordt wederom door zeer slechte mensen geregeerd,mensen zoals ;de demissionaire Mark R.,Hugo de J. ,Obersturmbannführer Ferdinand G. ,terroristenvereerster Sigrid K.,en hun zeer vele medeplichtige trawanten (ambtenaren,gecorrumpeerde medici,directie GGD,enz….) ,momenteel zit er een demissionaire regering die het zelfs presteert om 17 miljoen Nederlanders vogelvrij te verklaren met behulp van het COVID-19 stappenplan!!!Geen QR code zonder een prikkie,welke demissionaire satanische gestoorde recidiverende psychopaten durven op medisch-ethische gronden zulke ongrondwettige maatregelen af te dwingen !! Deze mensen moeten na een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal minimaal levenslang worden opgesloten,ongeacht hun statuur of positie,dus ook de waarschijnlijke medeplichtige koning Willem Alexander van Amsberg en z’n vrouw zijn bij deze gewaarschuwd!!! Moedige justitie-en of defensie ambtenaren roep ik bij deze op om de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde criminelen per direct te arresteren,en hun minimaal één jaar preventief te detineren!! Geweldloze interventie kan zeer veel eventueel toekomstig leed voorkomen!!!Niemand van het huidige establishment kan over een paar jaar zeggen :” Wir haben es nicht gewusst “!! De bewijzen liggen voor het oprapen!! https://www.frontnieuws.com/dr-sucharit-bhakdi-je-zult-in-je-leven-door-de-mens-gecreeerde-horrors-zien-die-je-begrip-te-boven-gaan/

  STOP HET CORONA APARTHEIDSREGIME VAN DE DEMISSIONAIRE PSYCHOPAAT MARK R,EN Z’N ZEER VELE MEDEPLICHTIGE TRAWANTEN !!GEEN KABINET MET EEN GEÏNSTITUTIONALISEERDE PHARMA PSYCHOPAAT MARK R. ALS PREMIER!!!!

  STOP DE QR-KRANKZINNIGHEID VOOR EEN PRIKKIE!!!JUSTIE GA AAN HET WERK!!!!

  Geliked door 5 people

  • Boike zegt:

   @ leeuw7 1 januari 2022 om 18:34

   Hersenspoeling maakt van mensen psychopaten. Dat zijn egoïstische profiteurs, lieden, zonder geweten en zonder empathie, die geen gevoelens hebben en geen emoties kennen.

   Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  ANGST , ANGST , ANGST EN DE EINDELOZE LEUGENS

  WOLLEN SIE DEN TOTALEN KRIEG ??

  ( DE VRIENDEN VAN KLAAS , SS MET AAMBEIEN )

  OOM ADOLF MET SEINEN HUND

  Like

 3. Boike zegt:

  Zij, de goedgelovigen, de slapende schapen, die geen eigen mening hebben, die niet zelf nadenken, die zich laten voorstaan door manipulanten, die de voorgekauwde hapklare brokken als zoete koek slikken, die menen dat het zo’n vaart niet loopt, die meedrijven met de stroom, geraken vanzelf bij de waterval.

  Geliked door 4 people

 4. bobzelf zegt:

  EN NU IK TOCH ZO LEKKER BEZIG BEN ..
  EFFE VOOR DE HUMOR WHAHAHAHAHA

  IK VOND NET EEN FILM , VOL MET UW BEVRIJDERS !!!!!! WHAHAHA

  U WEET WEL DIE GEWELDIGE USA LEGERS

  DIE BERLIJN HEBBEN BEVRIJD WHAHAHAHA ????????????????????????????

  SORRY MAAR IK HEB / HAD ZOVEEL GEWELDIGE ANTI RUSSIAFANS HIER

  DUS IK WIL U DIT NIET ONTHOUDEN WHAHAHAHA

  OOM MC CAIN

  3 MEI 1945 UW BEVRIJDERS ?????????????????????????/ GNA GNA GNA

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   Uiteindelijk hebben de Amerikanen wel een stukje van Berlijn gekregen. Maar dat zat anders.
   De Amerikanen hebben op het einde van WOII Thüringen bevrijd hoewel dat tegen de afspraak met Stalin in was. Om een stukje van Berlijn te krijgen moesten de Amerikanen zich uit Thüringen terugtrekken. In Thüringen zijn ze daar nog steeds kwaad over.

   Like

 5. jan-47 zegt:

  Willem heeft zelf gezegt het is een hoax en zij doen gewoon misschien gaf hij aan –doe normaal en laat niet normaal zij wat niet normaal is– ik vond dat een ijzer sterke

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Als Duitsland na WO I niet zo zwaar was vernederd en verarmd dan zouden veel Duitsers niet eens achter Adolf Hitler zijn aangelopen! En ook de westerse geallieerden en de Stalinisten hebben zijn opkomst mogelijk gemaakt door Hitler in het geheim te steunen (vooral de laatste groep) en hem gewoon zijn gang laten gaan om half Europa te veroveren!
  Hadden de westerse geallieerden in 1935 meer ruggengraat vertoond dan zou Hitler nog niet eens aan een oorlog zijn begonnen! Zij die toekijken hoe dictaturen de macht grijpen en niets tegen hen ondernemen zijn feitelijk net zo schuldig aan hun wandaden als zij die voor hen kiezen!

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   Helemaal met je eens Jules, al die ondersteunende structuren verdienen net zo goed de strop.
   Het is maar een kleine stap van faciliteren & sponsoren naar uitvoeren, het een gaat niet zonder het andere

   Like

  • Boike zegt:

   @ Jules Vismale 1 januari 2022 om 21:10

   Na het Dictaat van Versailles meenden de geassocieerden Duitsland voldoende onder controle te hebben. Ondanks de enorme schade en het grote aantal gesneuvelden, pakte men de draad van het leven weer op Het werden de roaring twenties. Maar daar kwam in 1929 met de beurskrach van New York plotseling een eind aan. De grote crisis begon. In Duitsland gingen de Moffen stiekem, in het geheim, ondergronds plannen smeden voor de toekomst. Adolf een korporaaltje met oorlogsschade bleek een uitstekende marionet om de kar te trekken. Stapje voor stapje werd het vernederde Duitsland groot en machtig gemaakt. De geassocieerden hadden door de crisis thuis teveel problemen, onvoldoende middelen en te zwakke leiders, om adequaat op te treden. En net als nu, sliepen ook toen de schapen. Pas toen het te laat was werden ze langzaamaan wakker. In 1939 werd Chamberlain nog even naar Hitler gestuurd, die hem het fantastische uitzicht vanuit zijn Berghof liet zien. Bij thuiskomst toonde Chamberlain vol trots het waardeloze briefje met de handtekening van “der Führer”. Hij had de vrede gered. Alles wees op een aanstaande oorlog, maar men was ziende blind en horende doof. Men geloofde het niet. Terwijl een groot deel van de wereld gebukt ging onder de gevolgen van de crisis, waren alle ogen gericht op Duitsland. Daar hadden ze de crisis bezworen. Daar was geen werkeloosheid meer. Daar in Berlijn was vertier en heerste een ongekende welvaart. Plotseling kwam de aap uit de mouw. Anschluss van Oostenrijk, bezetting van het Sudetenland, inval in Polen, en gaat u rustig slapen, de regering waakt. Op 10 mei 1940 een Blitzkrieg in West-Europa. En ook nog een holocaust. Hoe kon dat toch gebeuren ??? En daarna, “dat mag nooit meer gebeuren”.

   Zijn er overeenkomsten met de huidige tijd ??? Grootheiswaanzin van de EU onder Duitse leiding. Opbouw van NATO-troepen 800km dichter bij Moscou, dan tijdens de koude oorlog., dreigende taal met betrekking tot Oekraïne. rode lijnen, die niet worden geaccepteerd, een telefoongesprek tussen Biden en Poetin moet de vrede redden, volop afleiding voor de slapende schapen met de migratieproblematiek, the Great Reset, de corona plandemie, de CO-2, de redding van het klimaat, de onbetaalbare energietransitie. Ziende blind en horende doof, worden de punten niet verbonden en wil men het grote plaatje niet zien. Wachten we tot de lont in het vat met buskruit valt ??? Hoe is dat in godsnaam mogelijk ???

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s