Berlijns onderzoek: “Confrontatieve religieuze uitingen” op de meeste scholen in Berlin-Neukölln

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat is geen argument voor de massa-immigratie: volgens een actueel onderzoek wordt er op scholen in Berlin-Neukölln enorm religieus gepest. Verantwoordelijk daarvoor zijn de grote aantallen islamitische scholieren. Steeds opnieuw zijn er problemen vanwege historische, theologische, maar zelfs natuurwetenschappelijke kwesties in de lessen. En meisjes zouden gigantisch gediscrimineerd worden, onthult het onderzoek, dat plaatsvond in opdracht van de Berlijnse Vereniging voor Democratie en Verscheidenheid op scholen en beroepsopleidingen. Het is een feit dat het met die verscheidenheid niet goed gaat waar de islam het voor het zeggen heeft.

De schrijvers van het onderzoek spreken van “confrontatieve religieuze uitingen”. “Islamistische” scholieren en ouders zouden steeds opnieuw interveniëren wanneer er zogenaamde aanstotelijke inhouden op het rooster staan. In cijfers: negen van de tien scholen in Berlin-Neukölln berichten over regelmatige incidenten op dit gebied.

Het gaat bijvoorbeeld om conflicten rondom religieuze kleding, de weigering van taakstellingen, maar ook om een vooral op islamitische meisjes uitgeoefende druk om zich aan te passen evenals om “systematische vernedering langs religieus connotatief alledaags gedrag”, zoals gezegd wordt in de bestandsopname.

Bij de plaatselijke politici zijn nu lange gezichten te zien: in ieder geval in het Berlijnse multiculti stadsdeel Neukölln met zijn aandeel buitenlanders van 47% (het aandeel mensen met een migratieachtergrond bedraagt zelfs 53%) is de welkomst- en integratiepolitiek geen succesverhaal gebleken. De vooraanstaande politici uit de gelederen van Die Linke en de Groenen proberen de uitkomst van het onderzoek als het kan onder het tapijt te vegen of het onderzoek in diskrediet te brengen.

Vanuit de fractie van Die Linke in het Berlijnse parlement is geen stellingname te krijgen. Ahmed Abed, fractiechef van Die Linke in het districtsparlement van Neukölln, beschouwt het onderzoek zelfs als “anti-islamitisch” en eist dat nog meer onderzoeken niet meer gefinancierd worden. “Bijna iedere soort van islamitisch leven op scholen wordt als potentieel probleem van de radicalisering beschouwd.”

Wat betreft oppositieleider en de fractievoorzitter van de CDU in het Berlijnse parlement, Kai Wegner, zijn de onderzoeksresultaten daarentegen een “aanmaning om te handelen”. “Een fundamentalistisch religiebegrip, dat de vrije ontplooiing juist van islamitische meisjes bedreigt, mag in onze scholen geen voet aan de grond krijgen”, zei hij. “Ons liberale Berlijn duldt geen autoritaire betutteling door zelfbenoemde zedenwachters. We moeten de aanspraak op dominantie door de politieke-fundamentele islam duidelijk afwijzen.” Maar daarvoor zou het in Berlin-Neukölln ondertussen wel eens te laat kunnen zijn.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Berlijns onderzoek: “Confrontatieve religieuze uitingen” op de meeste scholen in Berlin-Neukölln

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Duitsland is al onderdanig aan de islam. De moslims hebben gewonnen en vieren hun overwinning, met dank aan de europese unie, de landverraders van de natiestaten./ Zij verdienen de doodstraf.

  Geliked door 4 people

 2. Jean zegt:

  Het is onze verdomde plicht onze veiligheid, vrouwen en kinderen te beschermen tegen dat oprukkend barbaars geweld. Wij hebben politie en brandweer om ons te beschermen dus is het onze verdomde plicht de politie en brandweer te steunen in hun taak.
  Allen een gezond en veilig 2022 gewenst.

  Like

  • karton zegt:

   @ Jean op 2-1-2022 om 16.27 u. U dénkt dat de politie er is om de bevolking te beschermen ??? Heeft u de laatste paar jaren wel eens een krant gelezen of beelden op de tv bekeken ? Óók vandaag misschien , de beelden van het politie-optreden op de Dam gezien ? Hierbij oa een oudere man in z’n gezicht geslagen met een wapenstok , heeft u ‘t gezien, @ Jean ? En u wilt de politie gaan steunen ? Hopelijk ontlopen wij elkaar !

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Hebben die palestijnse moordenaars effe marzel. Kaag als minster van ficanciën stuurt nog meer van ons afgeperste euro’s naar haar criminele palestijnse familie.

    Like

   • bobzelf zegt:

    karton zegt:
    2 januari 2022 om 18:35

    KARTON DIT GELOOF JE TOCH NIET HE , ONZE JEAN ??
    DUS HET IS RUIM 16 MILJOEN HERSENDODEN + 1
    WHAHAHAHA

    EN DAN ZO’N REACTIE hier schrijven ….. de politie beschermen in hun taak ???

    whahahahah ,whahahahahaha ,over geniale domheid gesproken

    het zal toch niet een broer zijn van ONS KLAASJE ?

    OOM GEKKENHUIS

    Geliked door 1 persoon

 3. Niek zegt:

  Helaas is het zo, en zeg nu eerlijk? Dit zeggen we en weten we al 40 jaar.
  Er is nooit naar geluisterd, trek je eigen plan en stop met focussen
  op dit probleem en accepteer het gewoon, kijk verder en pas goed
  op je zelf en je kinderen en bewapen jezelf of ga verhuizen.
  Dit wordt nog veel erger tot we democratisch islamitisch worden.
  Maar dit is geen probleem met een QR maatschappij om onder
  controle te houden, dan zitten ook de islamieten in de tang.

  Like

 4. Ravian zegt:

  “Het is een feit dat het met die verscheidenheid niet goed gaat waar de islam het voor het zeggen heeft.”

  Surprise surprise…

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  België

  Like

  • Bas zegt:

   Volgens mij is die arme vrouw nog zwanger ook….stelletje monsters

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Het is in duitsland net zoals in nederland, ze krijgen waarvoor ze gestemd hebben. Islamitische overheersing. Bij ons wordt de functie van ministerpresident omgedoopt in Ayathola en de koning in Kalief.

    Like

  • antiislamnu zegt:

   Verschrikkelijk om te zien dit filmpje echt om te kotsen daar sta je dan met je kerst kraampje tussen de asielparasieten

   Like

   • Willem zegt:

    Nog geen 30 jaar en alles in Nederland/Europa is islamitisch, de koningin en dochters in niqab of hoofddoek, de koning kalif, de premier ayathola, alleen nog hoofddoekjes in de 2de en 1ste kamer, de Dam chop, chop square, de pvdd is voor onverdoofd slachten en alle kerken omgebouwd tot moskee en natuurlijk de oproep tot gebed 5x per dag door de luidsprekers. Al 1300 handtekeningen verzameld om de Nederlandse terroristen vrij te krijgen want het zijn zulke lieve jongens, zie google nieuws. Alleen de cosmische ramp, zie xandernieuws kan ons nog redden, ha, ha, ha, het is te triest om waar te zijn.

    Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  ondertussen de EU…

  EWagensveld
  Geld van de EU voor moord op Joden:”Pay for Slay” naam Palestijnse pensioenen. Tot heden ook gefinancierd door de EU. Famile van terroristen ontvangen “martelarenpensioen” bij overlijden of arrestatie tijdens hun terroristische acties tegen Israëli’s. .

  https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/belohnung-fuer-judenmorde-stoppt-die-eu-endlich-die-terror-renten-78655974.bild.html

  BELONING VOOR HET MOORDEN VAN JODEN
  Stopt de EU eindelijk de terreurpensioenen?

  Geld van de EU voor de moord op Joden: “Pay voor Slay” (in het Duits ruwweg: Betaal voor moord) – dat is de cynische naam voor Palestijnse terroristische pensioenen. En tot nu toe zijn ze ook gefinancierd door de Europese Unie.

  Uit het “Martelarenfonds” van de Palestijnse Autoriteit (PA) ontvangen families van terroristen een “martelarenpensioen” als ze overlijden of gearresteerd worden tijdens hun terroristische daden tegen Israëli’s. Het bedrag (soms meer dan 3000 euro per maand) is onder meer afhankelijk van de lengte van de gevangenisstraf.

  In 2016 gaf de PA bijna 260 miljoen euro uit aan de “martelaarfamilies”, maar de financiële situatie in de Palestijnse gebieden is nu moeilijker, niet alleen door Corona.

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Allahschreeuwers in het Westen willen maar één ding:
  een wereldkalifaat plus slachtershandboek sharia.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s