Nieuwe pesterij aan het begin van het jaar: Macron zet in op corona-escalatie

(Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk schrijft zichzelf met het begin van het nieuwe jaar nieuwe corona-pesterij voor en slaat zodoende de weg in naar meer binnenlandse politieke escalatie. Vanwege zogenaamd sterk stijgende corona-besmettingscijfers moeten vanaf maandag ook kinderen vanaf 6 jaar in het openbaar vervoer en in de gastronomie een mondkapje dragen. Tot nu toe waren kinderen onder 11 jaar van de mondkapjesplicht vrijgesteld. Bovendien wordt de gastronomie in treinen gesloten, en in bars en restaurants moeten met onmiddellijke ingang alle gasten een zitplaats hebben – nonchalant aan de bar staan is met onmiddellijke ingang verboden.

Ook veel departementen en steden, waaronder de regio van de hoofdstad en de metropool Lyon, kondigden meer aanscherpingen aan. Daar geldt al sinds vrijdag ook op straat een fundamentele mondkapjesplicht.

Uiteraard mag ook meer pesterij van ongevaccineerde medeburgers niet ontbreken. Vandaag wordt in het parlement in Parijs gestemd over een wetsontwerp om de regels voor ongevaccineerden aan te scherpen. Als dit een meerderheid vindt, dan zijn al vanaf 15 januari talrijke vrijetijdsactiviteiten en de toegang tot restaurants, beurzen en bovenregionale openbare verkeersmiddelen voor ongevaccineerden taboe.

Een negatieve test is dan niet meer voldoende. Ongevaccineerden mogen dan over het algemeen geen treinen op de grote lijnen meer gebruiken. Dit alles zou wel eens niet erg bevorderlijk kunnen zijn voor de binnenlandse vrede in Frankrijk.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuwe pesterij aan het begin van het jaar: Macron zet in op corona-escalatie

 1. delamontagne zegt:

  Behalve “dat” is er veel verontwaardiging over het feit dat de nwe, voor 1/2 jaar benoemde Voorzitter van ’t EU praat-clubje in Brussel, Macron, de Franse vlag in de Arc de Triomphe heeft laten vervangen door die van de EU.


  Verraad en schennis……….

  Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  Macron en zijn bende hebben kennelijk totaal hun gezond verstand verloren. Hij zou goed zijn voor deze vent een geschiedenisboek te openen. Gewoon om te weten wat de Fransen vroeger deden met stadshoofden aan wie zij de pest hadden. Macron was NOOIT de presidente van de Fransen. Hij is door het grote kapitaal geplaatst.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Het ene na het andere land zet in op escalatie en nog zijn er helevolksstammen die niet begrijpen dat dit hele gedoe centraal gestuurd wordt

  Geliked door 1 persoon

 4. M. Schettini zegt:

  u schrijft: ‘beurzen en bovenregionale openbare verkeersmiddelen voor gevaccineerden taboe.’dit dient ONgevaccineerden te zijn.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Fransen zijn geneigd om veel sneller tegen de autoriteiten in opstand te komen dan de Nederlanders! Zij stemden daar, net als wij, tegen de Europese Grondwet en het idee dat de infrastructuur moet worden opgebouwd met bakken vol geld dat Macron overal rondstrooit (dat afkomstig is van belastingsgeld!!) is ontzettend hypocriet! Ook Macron zal hierdoor steeds gehater worden en dat hierna niemand meer in Frankrijk op hem stemt!

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Een blik op de Franse geschiedenis leert dat je dat de Fransen niet ongestraft kunt aandoen. Of zijn werkgevers gaven hem opdracht het te doen. Maar dat maakt het er niet beter op voor hem.
  Maar in beide gevallen: Le jour de gloire est arrivé!

  Like

 7. Boike zegt:

  Het corona virus is toch wel heel intelligent. Het maakt kennelijk onderscheid tussen mensen die staan en mensen die zitten.

  Het is duidelijk, dat de corona plandemie een bedenksel is, dat door hele enge psychopaten wordt misbruikt, om de bevolking te knechten volgens de richtlijnen van het WEF. De escalatie kent geen grenzen. Pesterijen, dwang, betutteling, vrijheidsbeperking, onderdrukking en apartheid, wie had deze idioterieën ooit voor mogelijk gehouden in het bevrijde naoorlogse Europa ???

  Het egoïsme van de de satanische elites viert hoogtij. Democratie verwordt tot dictatuur. Vrijheid verwordt tot onderdrukking. Welvaart verwordt tot armoe, werkeloosheid en honger. Welzijn verwordt tot ellende.
  Quo Vadis (waar gaat dat heen) ???

  Like

 8. Bas zegt:

  REINER FUELLMICH: “NEW FINDINGS… ENOUGH TO DISMANTLE THE ENTIRE (VAX) INDUSTRY!”

  REINER FUELLMICH: “NIEUWE BEVINDINGEN… GENOEG OM DE HELE (VAX)INDUSTRIE TE ONTMANTELEN!”

  VIDEO:
  https://www.bitchute.com/video/M0vmjVc5mkQM/

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. Htskday zegt:

  De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst..
  En dat is ook de bedoeling, en gaat ook gebeuren, álles moet kapot..
  Het is oorlog!

  Allemaal voor uw gezondheid!

  Geliked door 1 persoon

 11. zowel mondkapjes als vaccins zijn bewezen schadelijk

  Geliked door 1 persoon

 12. saddy zegt:

  Dit staat niet alleen. Het slechte nieuws van het migrantengeweld op nieuwjaarsdag moet weg en de volgende WEF-stap moet natuurlijk ook gezet worden.
  Italie heeft ook weer een stap gezet,
  Oostenrijk zet op 01-02 de volgende stap,
  in duitsland lukt het nog niet zo, de leugens moeten nog wat beter voorbereid worden en hier en daar zit nog een eerlijke rechter.
  Voor nederland wordt het interessant hoe snel ernst kuipers en pfizer prive een bedrag overeen kunnen komen. Maar de eerste klap van kuipers gaat hard zijn. Maakt niet uit hoeveel 2G-rapporten weggemoffeld moeten worden.
  Belgie laat het echte WEF-gezicht nu ook zien.

  Is de noodwet trouwens ook alweer heimelijk verlengd?

  Like

 13. Julia zegt:

  Ik vrees toch echt dat de laatste dagen van Macron zijn ingeluid. De Fransen laten het ver komen totdat de revolutie uitbarst. Het land ligt al in een halve burgeroorlog maar ja deze beelden worden op de propagandazenders niet getoond en zeer zeker niet gepubliceerd in de linkse media. O.a. in de voorsteden van Parijs, Marseille en nog meer Franse steden durft zelfs de politie zich niet meer te vertonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s