Op weg naar de links-fascistische dictatuur . . .

(Door: “Balkanske priče”)

Weer terreur van Mark Rutte en Sigrid Kaag, de trekpoppetjes van Klaus Schwab (bezetter van Nederland), jegens burgers die vrijheid willen. Tijdens de BLM-demo knielen de agenten met gebalde vuistjes  en hier happen hun honden en slaan ze zelf in op ongewapende burgers. Het zoveelste voorbeeld dat men Nederland moedwillig laat afglijden naar een kopie van de linkse fascistische dictatuur Frankrijk, waar het dagelijkse ‘normaal’ is dat elke geweldloze demonstratie alsnog uitloopt op geweld door politie/gendarmerie provocaties.

Door:
“Balkanske priče”
(Voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Op weg naar de links-fascistische dictatuur . . .

 1. cajs27 zegt:

  Dit is de echte Nederlandse democratie van links en de liberalen. Nazi democratie,terror tegen volk en land.Bah!…https://twitter.com/visegrad24/status/1477696930062946306?s=20

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Inmiddels kunnen miljoenen wereldburgers zien en lezen hoe het er in ons land aan toe gaat. Ja, dit is MIJN NEDERLAND…! Woorden schieten me tekort om mijn afschuw hierover te laten blijken.
  Ik hoop oprecht dat de schuldigen zwaar gestraft worden. Er zijn talloze beelden die kunnen laten zien wie deze ellende en deze zware misdrijven hebben uitgelokt!

  Geliked door 5 people

 3. OphEUffen zegt:

  Begin 2020 was ik erbij. Week na week koffiedrinken op het plein. Het was er voornamelijk gemoedelijk en gezelig maar zelfs toen werd geweld uitgelokt op dezefde wijze.

  Door ziekte ben ik sindsdien afwezig en daar schaam ik mij voor. Waar ziijn onze machtshebbers nu zo bang voor? Deze week staan er 10.000, volgende week staan er 20.000, etc.

  Dus plaats die demonstranten in een kwaad daglicht andersbinnenkort alle burgers die nu, vanwege de negatieve berichtgeving, niet durvente komen ook. Dan hebben ze de massa straks niet meer onder controle omdat deze eenvoudigweg te groot is geworden.

  Mijn diepe respect voor de veteranen!

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Goed artikel,ik wil bij deze ook nog mensen waarschuwen dat op social media zoals fake book en twitter etc. veel betaalde trollen (landverraders) zitten te stoken.Je hekent ze vrij gemakkelijk,pro nazi E.U. anti blanke racisten,pro corrupte nederlandse regering,anti rechts,pro dodelijke corona vaccinazi,s,en voor geweld tegen vreedzame demonstranten.

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   ronjaspers zegt:
   3 januari 2022 om 16:52

   IK DOE EEN GOK , JE BEDOELT KLAAS EN JAN .

   KAN IK DOOR VOOR DE KOELKAST ?

   OOM ZANUSSI

   Geliked door 1 persoon

  • Ruben zegt:

   Klopt. Die kom je overal tegen.
   Wat ze gemeen hebben is dat ze buitengewoon grof zijn in hun woorden, geen argumenten gebruiken en op de man spelen.
   Oa piet betrokken, forum versus desinformatie is, Ron Kaak en nog veel meer.
   Je vind ze op vrijwel alle sites om te stoken.

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Het fascistisch bewind met doorgeslagen Gestapo agenten is al doorgedrongen in veel landen. Buiten dat is onze rechtstaat totaal failliet en de gewetenloze politiek dienen de orders uit te voeren zoals door Schwab is ingefluisterd. Het stokje is overgedragen aan de elitaire machtswellusteling Schwab en Brussel. Ik vraag mij überhaupt nog af wat wij nog met zoveel overbetaalde volksverraders in de regering doen. Voor de algehele Nederlandse samenleving hebben ze totaal geen nut meer. De trekpoppen van kabinet SCHWAB 1 zijn puur uitvoerders van het fascistisch SCHWAB beleid en hebben niets meer te vertellen. Nederland bestaat niet meer en kan de geschiedenisboeken in. Het klootjesvolk dient alleen nog als betaalslaven om het fascistisch beleid te bekostigen waarvoor de burgers de komende jaren flink zullen gaan bloeden. Miljarden naar massa migratie en de EU maar voor de belastingbetalers zelf blijft er niets meer over.

  Geliked door 2 people

 6. Rini Stegeman zegt:

  Ik zag net de duitse politie tussen het duitse volk,,,,,,,wat een afkeer .Maar de politie heeft daar wel rugnummers….en hier in Nedrigland niet…..

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s