Terreurverdachten wilden Wilders onthoofden. Familie: “Eervolle en gerespecteerde jongeren”

(Door: “@Mosterd”)

En dus is er… EEN PETITIE

Weet u nog, die negen baardknapen uit Eindhoven die iets te goed hebben opgelet tijdens koranles? De negen die zich volgens de doodvermoeiende overal opduikende gaap-advocaat Peter Plasman enkel schuldig hebben gemaakt aan ‘foute humor in melige buien’ (zoals melige teksten over het live onthoofden van Geert Wilders op Facebook, melige teksten over ‘Allahu Akbar’ roepen en dan Wilders neerschieten met een AK, melige teksten over Rutte en Wilders door hun ‘kop poppen’, het kijken van melige executievideo’s en het zingen van melige jihadistische strijdliederen)? Weet u nog??

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Terreurverdachten wilden Wilders onthoofden. Familie: “Eervolle en gerespecteerde jongeren”

 1. R Thomasson zegt:

  De advocaat van deze gezellige jongens meent dat het maar een grap was. De jongens meende dat niet serieus. De vraag is: zou het niet grappig zijn deze knapen plus hele familie terug sturen naar het land van herkomst? Zeker de Taliban-gozer die zoveel van ISIS houdt? WAT DOET HIJ HIER? WAT DOET ZIJN HELE NEST HIER? Zijn verhaal laat overduidelijk zien hoe overbodig en levensgevaarlijk is opvang van vluchtelingen uit islamitische landen. Zij horen bij de islamitische uma (de islamitische natie). Operot staat netjes.

  Geliked door 2 people

 2. JUlia zegt:

  Wilders is de zondebok van het huidig fascistisch Haagse zooitje en het OM. Tegenspraak tegen het links fascisme wordt niet getolereerd dus doodsbedreigingen worden niet afgestraft mits De Jonge, Rutte en de rest van de maffia clan worden bedreigd dan barst het los bij het OM. Want als er maar één bedreiging komt naar een politieke Haagse linkse fascist dan doen de lafbekken aangifte en krijgen ze zelfs een politie tiny house voor de deur. Nederland is erger dan welke corrupte bananenrepubliek dan ook.

  Geliked door 2 people

 3. Ronald B zegt:

  Voor de duidelijkheid: de islam moet in Europa en andere westerse landen verboden worden, omdat het een politiek systeem is die een eigen rechtstaat nastreeft!!! En dit islamitische ongedierte moet natuurlijk met al die handtekeningzetters en familie de Nederlandse nationaliteit worden afgepakt en worden gedeporteerd!!! Ben benieuwd naar de uitspraak van de rechter!!! Goed dat Geert Wilders er zelf ook aanwezig is!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  @Ronald B. Monsters zoals Soros, Schwab, Bill Gates en leden van de WEF, NWO en BILDERBERG zouden dat absoluut niet toelaten. Islam is voor hen te belangrijk factor in hun plannen voor selectieve genocide op Europese bodem. Samen met de “vaccins” en “boosters” van de big pharma-pooiers hopen ze hun project zonder problemen af te ronden. Het Jihad-leger zal de rest doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s