Zo maakt de staat zichzelf belachelijk

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Om het direct maar even te zeggen: ik behoor niet tot diegenen die zich er nu over opwinden dat met Oud & Nieuw de jeugd met een migratieachtergrond in Düsseldorf, Hamburg (video hierboven) of waar dan ook zich geen reet heeft aangetrokken van verboden door de staat en ambtelijke voorschriften. En die daarom in groten getale het eind van het jaar gevierd hebben.

Wat mij echter wel zorgen baart, is het geringe aantal autochtone jeugdigen. Hebben die het eind van het jaar onopvallend in donkere Duitse wouden gevierd? Of bestaan die overwegend daadwerkelijk al uit door en door brave onderdanen van Scholz, Lauterbach, Drosten en Söder, die zich knus bij papa en mama met een mondkapje op voor het glas sekt hebben verstopt?

Ik ben in ieder geval helemaal pissig op een staatsmacht, die er angstig stilletjes vandoor gaat als hij niet met vreedzame vrouwen, mannen en kinderen heeft te maken, die met wandelingen tegen de corona-maatregelen protesteren. Maar die zichzelf onzichtbaar maakt wanneer hij met jonge mannen wordt geconfronteerd, die vaak Mohammed heten en die het recht op de openbare ruimte en het recht om te vieren niet van zich willen laten afpakken. Wat ik, zoals gezegd, goed begrijp.

De enen krijgen te maken met de gummiknuppel en aangiften, bij de anderen trekken de knuppelgardes van het machtskartel zich stiekem terug of komen ze in de eerste plaats helemaal niet opdagen. Een staat, die zichzelf zo verschillend laat zien, maakt zichzelf niet alleen belachelijk: hij nodigt de Mohammed´s er bijna toe uit om hem nog iets heel anders te laten zien. En de bange en laffe Duitse meerderheid hoeft zich echt niet te verbazen wanneer exact dat steeds opnieuw gebeurt!

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zo maakt de staat zichzelf belachelijk

 1. Scheitleister zegt:

  Ik zou me er wel over opwinden dat allahtonen schijt hebben aan de wet en het onderwerp voor eigen gewin, zijnde die van de autochtoon, uitmelken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Scheitleister zegt:

  Dit is nu precies wat de machthebbers beogen met het promoten van het multiculteralisten. Dat ‘het volk’ geen eenheid meer is. Dat er altijd wel een groep zal zijn die zich niet conformeert. Denk goed na, mensen! Dit is het resultaat!

  Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Vorige week zat ik in de voorstadstrein naar Düsseldorf. Drie jonge Arabieren zaten naast me, fatsoenlijke mensen, zoals ze gewoonlijk zijn tegenover oudere mannen.
  Plotseling 3G controle. De Duitse Bahn controleurs waren uiterst onvriendelijk. Op een militaire toon: “Kaartje, vaccinatiebewijs, testbewijs niet ouder dan 24 uur, identiteitskaart.”
  Een van de Arabieren glimlachte naar me en zei hoorbaar voor iedereen: “Maak je geen zorgen, niemand zal hier komen.” En zo was het. We werden onzichtbaar voor de sherrifs.
  Bizar. Ondertussen beschermen de valse me tegen andere valse.

  Geliked door 2 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   DM…., ik herken dit, zie wel vaker dat mensen van allochtone komaf worden overgeslagen in het aanspreken door overijverige beambten e/o winkelpersoneel e.a. mbt het niet dragen van m.n. ..de bekluier..
   Of zou men dit expres nalaten in de hoop dat zij zich zelf ” besmetten ” en als gevolg daarvan zullen reduceren………ahum..,
   Ton Ruygrok.

   Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Behalve dat ik er zelf geen draag, pas 1x door zo’n vinkie op aangesproken, zie ik vnl. moslims die die nutteloze, slccht voor je gezondheid zijnde, bekluiers niet dragen.

  Geliked door 1 persoon

 5. jackholland zegt:

  Ik schrik toch wel van deze beelden als dit de afspiegeling is van de samenleving van een of andere grote duitse stad . Het lijkt gvd wel of er geen duitse blanke jeugdigen meer zijn .
  Als dit het straatbeeld is van 2022 hoe moet het dan in 2042 wel niet zijn als deze alibabas zich weer met grote ijver vermenigvuldigd hebben en fatima en aischa van 20 jr oud al 3 x moeder zijn.

  In een periode van 35 jaar zijn we totaal overrompeld door een zootje allahpijpers die totaal van de pot gerukt zijn mbt tot arbeidsetos,geloofswaanzin, gewoontes en gebruiken, inteelt ,frauderen met uitkeringen.eerwraak ,acceptatie criminaliteit. Daarbij is dit volk ook nog eens uitermate agressief en lomp vanwege hun genen en eeuwenlange inteelt tradities . Hier is alleen maar kak van gekomen en er komt nog veel meer kak van .

  Ik moet helaas toegeven dat Janmaat het echt niet bij het rechte eind had 25 jaar geleden, hij zat er helemaal naast . Het is nl nog 3x zo erg als hij voorspeld had en het wordt nog veel erger.

  Kijk naar opsporing verzocht schietpartijen steekpartijen ramkraken inbraken geweldsdelicten met altijd hetzelfde daderprofiel nl licht of donker getint .

  Je kon tot voor kort nog wel op vakantie gaan om eens 3 weken niet geconfronteerd te worden met kopdoekenvolk .Maar ook op de spaanse camping heb ik het afgelopen jaar al de eerste alibabas gezien .De wintersport in oostenrijk is nog mosselvrij maar ook daar zal wel een eind aankomen .

  Zie je het al voor je alibaba die keurig op zijn beurt moet wachten bij de skilift , of bij de glijbaan van het zwembad op de camping in spanje. Overal waar mossels komen brengen ze agressie mee .

  En nee ze kunnen er niets aan doen .Agressie is nodig om te kunnen overleven in een moeilijke omgeving( moeilijk aan eten te komen, geen water ,extreme hitte enz enz ) Maar inporteer je dit volk waarbij agressie al duizenden jaren in de genen zit naar west europa waar het volk van nature niet agressief is dan gaat dit agressieve volk het westerse volk intimideren en domineren .

  Wij westerlingen (makke schapen gemiddeld vanuit de genen niet agressief ) weten niet wat ons overkomt . Wij denken met dit volk te moeten gaan praten maar dit wordt door de gemiddeld dommere en meer agressieve allahpijper als zwak beschouwd.

  Waarom wordt dit nu nooit eens erkend ? Een labrador behandel je toch ook anders dan een rotweiler? Een rotweiler van nature veel meer agressief dan een labrador moet je overdreven laten merken dat jij de baas bent anders gaat de rotweiler de baas over jou spelen.

  En niet westerse allochtonen dienen door autochtone westerlingen ook zo behandeld te worden ook in hun eigen belang . Laten we ze hun gang gaan zoals nu het geval is in west europa dan verwordt west europa tot een soort syrie waar het 1000 jaar geleden een klotenzooi was en waar het over 1000 jaar nog steeds een klotenzooi zal zijn .
  En waar is al dit alibabavolk nu voor hier gekomen , juist omdat het in de alibabalanden een corrupte armoedige agressieve klotenzooi is waar ze het niet naar hun zin hadden .

  En omdat dit volk gemiddeld niet al te slim is moeten we zich tegen zichzelf beschermen waarbij we ook nog eens ons zelf behoeden voor verpaupering in de toekomst.
  Dus de knoet eronder harde repressie geen gezeik met taalproblemen of viel pain in roeg , of persoongebonden budgetten waarmee gefraudeerd kan worden , nee werken gvd .

  Iedere asielzoeker direct an het werk zetten er zijn genoeg jobs te creeren die het maatschappelijk belang ten goede komen. Klaarover bij de school ,parken vegen , papier prikken , oma in rolstoel helpen boodschappen doen enz enz . Taalcursus verplicht met examen. Niet halen oprotten, niet werken oprotten , niet gedragen oprotten , jatten oprotten , agressief gedrag oprotten en ze dan ook werkelijk met veel tamtam en het hele gezin het land uitzetten . als voorbeeld voor de anderen.

  Er moet met grof geweld een soort nederlandse spirit in dit volk gepompt worden anders heb je er niets aan . Zoals nu al duidelijk is geworden na 30 jaar gepamper

  Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Jack…, Mooi verhaal maar de poorten van Europa worden overlopen met dit spul.. dus wordt niet minder maar meer en meer ze zullen steeds vaker in het politie , defensie e a overheids apparaten terecht komen.. en zo nemen ze tzt de tent over..
   We kunnen wat van ze vinden maar niet dat ze visieloos zijn..
   Maar ja wij Westerlingen hebben gelukkig weer heel veel Virus en Klimaat visie..
   Ton Ruygrok.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   jack holland, u richt uw pijlen op de verkeerden. Het is uw eigen regering, voortgekomen uit door het volk gekozen volksvertegenwoordigers die u dit aan doen. Stem eens op iets anders. Als dat niet helpt kunt u altijd nog met getrokken pistool de regering omver gooien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s