CEO van Amerikaanse levensverzekeringsmaatschappij bevestigt: 40% oversterfte in de werkbare leeftijd!

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat het in het tweede jaar van de corona-pandemie tot een ongebruikelijke oversterfte in de bevolking in bijna alle westelijke industrielanden kwam, vooral in vergelijking met de jaren daarvoor, bevestigt nu ook de CEO van een van de grootste Amerikaanse levensverzekeringsmaatschappijen, OneAmerica, Scott Davison – zoals het platform tkp bericht. En dat ondanks (of veel eerder vanwege) de wereldwijd op volle toeren draaiende vaccinatiecampagne.

40% oversterfte bij mensen in de werkbare leeftijd

Op een persconferentie op 30 december benadrukte de CEO van de in de Amerikaanse staat Indiana gevestigde onderneming dat men op dit moment sterftecijfers zou zien die “nog nooit eerder in deze branche zijn voorgekomen”. Davison sprak met het oog op de stijging van de sterfgevallen van een “reusachtig, reusachtig aantal”. Bovendien zou de oversterfte geenszins ouder emensen betreffen, maar “hoofdzakelijk mensen in de werkbare leeftijd van 18 tot 64 jaar”, die werknemers van ondernemingen zijn die groepslevensverzekeringen via OneAmerica hebben.

En wat we op dit moment in het derde kwartaal gezien hebben en wat zich in het vierde kwartaal voortzet, is dat de sterftecijfers 40% hoger zijn dan voor de pandemie. Om u er een voorstelling van te geven hoe erg dat is, zou een catastrofe zijn, die slechts één keer in de 200 jaar optreedt, een stijging van 10% tegenover de tijd voor de pandemie betekenen. Dus is 40% gewoon ongehoord.”

Ook zouden de sterfgevallen niet als Covid-sterfgevallen geclassificeerd worden. Tegelijkertijd zou er een “opleving” bij de aanspraken op invaliditeit zijn vastgesteld, waarbij he tin het begin om kortdurende invaliditeitsaanspraken gegaan zou zijn, terwijl er nu een stijging bij invaliditeitsaanspraken voor de lange termijn geregistreerd zou worden.

Een gevolg van de vaccinatie-bijwerkingen?

Niet-Covid-sterfgevallen” nemen toe

Over het algemeen zou in veel Amerikaanse staten te zien zijn dat de sterfgevallen in verband met een Covid-ziekte weliswaar dalen, dat echter sterfgevallen “met andere oorzaken” snel stijgen.

Brian Tabor, de president van de Indiana Hospital Association, benadrukte op de persconferentie dat de ziekenhuizen in de hele staat met patiënten “met veel verschillende ziektes” overstroomd worden en dat “helaas de gezondheid van de gemiddelde inwoner van Indiana tijdens de pandemie verslechterd is.”

Het aantal ziekenhuisopnames in de staat zou zelfs hoger zijn dan voor de invoering van het Covid-19-vaccin een jaar geleden en hoger dan in de afgelopen vijf jaar, zei op zijn beurt Dr. Lindsay Weaver, de minister van Gezondheid van Indiana, in het kader van een andere persconferentie.

Nu zou dit terug te voeren kunnen zijn op de algemene uitwerkingen van de corona-maatregelen, bijvoorbeeld tekort aan beweging, verkommering van het immuunsysteem, mondkapjesplicht, “griepseizoen”, etc., maar een verband met de lopende vaccinatiecampagne wordt steeds duidelijker. Ook wanneer men de statistieken met het jaar 2020 vergelijkt.

Zoals tkp schrijft:

In de verwerking van de door de statistiekautoriteiten gemelde sterfgevallen is bij een serie landen zoals het VK, Duitsland, Israël of Oostenrijk in het jaar 2021 tegenover 2020 oversterfte herkenbaar.

Dit wordt nu ook door een onderzoek bevestigd, dat als preprint in Researchgate werd gepubliceerd.

De oversterfte in de VS bedraagt voor 2021 850.000 mensen. Bevestigde Covid-sterfgevallen volgens de CDC: 429.376. Of in Oostenrijk: oversterfte in de zomermaanden van 2021 (Bron: Eurostat):

Juni: + 12,2%
Juli: + 5,9%
Augustus: + 9,2%
September: + 12,6%

Vier maanden, waarin er weinig Covid-sterfgevallen waren.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CEO van Amerikaanse levensverzekeringsmaatschappij bevestigt: 40% oversterfte in de werkbare leeftijd!

 1. Bas zegt:

  Onze nieuwe advertentiecampagne, om COVID19 sterfgevallen en ziekenhuisopnames te helpen voorkomen.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  IK BEN OVERTUIGD !!!!!!!!!!!!
  WHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAAHA ,WHAHAHAHAHAH

  KOM OP MET DIE BOOSTER , MOET OED SPUL ZIJN

  WHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHAHAH

  OOM 16 MILJOEN HERSENDODEN OF MEER ??

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   Als wij naar de mensen luisteren die de eerste 2 spuiten hebben gehad kunnen wij al aan de mensen merken dat het gif ook op hun hersenen in werkt, ik kan af en toe zo schikken van die mensen dat staat haast te huilen want die booster moeten zij hebben anders kunnen zij niet met hun leven verder die angst dat die mensen uitstraalt daar ben ik iedere keer weer van de leg af. Zeg het weleens tegen mijn zoon niet gevaccineerd gelukkig en die maakt het zelfde mee wat een mens zijn eigen aan doet. Moest dit even kwijt.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Corrie Bruin zegt:
    4 januari 2022 om 14:57

    JA LIEVE DAME, WE ZULLEN ER NOG EFFE DWARS DOORHEEN MOETEN

    IK VRAAG DAN, WAT WILT U ZEER SNEL STRAKS OP UW URN OF UW GRAFSTEEN WHAHAHA

    ZE HEBBEN GEEN IDEE, WAT JE BEDOELT, ……. HET IQ CHIMPANSEE
    DE IQ 11,7 GENERATIE
    JAAAA ANDERS MOCHT IK NIET BIJ THE MC , NAAR BINNEN OF NIET NAAR DE WINTERSPORT, WHAHAHAHAHA
    DUS ZIJN WE IN DUITSLAND VOOR DE BOOSTER GEWEEST , WHAHAHA
    EN TOEN MOCHTEN ZE NOG NIET OP DE WINTERSPORT

    EN WIE ZIJN ER ZIEK ,?? DE DUBBEL TOT DRIEDUBBEL GEVACCINEERDEN WHAHAHAH

    DANKZIJ MIJN 2 VACCINS , RIEP MIJN VRIEND … HEB IK HET GERED , MET 14 DAGEN DOODZIEK IN HET ZIEKENHUIS, DUS IS NU BOOS
    TOEN IK VROEG EN WERKT HET ??

    WHAHAHAHA , DIKKE KUS EN LACH ZE UIT

    WE HEBBEN ALS WAPPIES AL 23 MAANDEN GELIJK .

    NEVER GIVE UP

    OOM BOBZELLUF

    Like

 3. Bas zegt:

  Via trucjes en omwegen zijn ze nooit aansprakelijk

  Like

 4. Johan zegt:

  4 januari 2021 :
  We gaan de situatie ten aanzien van oversterfte in Nederland eens analyseren.
  Zoals we een maand geleden gezien hadden, was de oversterfte aanzienlijk en beliep in de duizenden slachtoffers per maand.

  Nu, voor december 2021, heeft het CBS alvast de cijfers van de eerste week van december vrijgegeven :
  De conclusie is dat er een oversterfte van 1250 personen is in de eerste week van december 2021. (Hierbij werden de cijfers van geheel Nederland bekeken).

  Het aantal corona-slachtoffers in die week was slechts 249. (Opgave RIVM).

  Conclusie : Van de 1250, door bijzondere oorzaken overleden personen, resteren er 1000, die niet aan corona toegekend kunnen worden. Maar waaraan dan wél ?
  We mogen gevoeglijk aannemen, dat de oorzaak hiervan gelegen is in de vaccinatie. Immers, sinds de vaccinaties begonnen zijn, is het met de oversterfte ook in stijgende lijn omhoog gegaan.

  Wanneer we de bovenstaande cijfers met 4 vermenigvuldigen, krijgen we een schatting voor de hele maand december 2021. Dat wordt dan :

  Oversterfte : 5000
  Corona sterfte : 1000

  Dus aan de vaccins of andere oorzaken bezweken : 4000 van de 5000.
  Let wel, we hebben het hier louter over de oversterfte. De werkelijke sterfte in een week ligt hoger, maar dat zijn gevallen, die voorzien waren als de gemiddeldes voor die periode.
  Wat we hier nu analyseren, dat zijn echt de aantallen overledenen, die ruim boven die gemiddeldes vallen.

  Wat opvallend is : Het aantal slachtoffers veroorzaakt door vaccinatie (4000) is inmiddels 4 keer zo hoog als het aantal slachtoffers, veroorzaakt door corona (1000).

  Het werkelijke aantal slachtoffers ten gevolge van vaccinatie zal nog veel en veel hoger liggen.
  Immers, er is een zekere terughoudendheid te bespeuren bij artsen en familie, om na overlijden een obductie door een patholoog te laten uitvoeren, teneinde de exacte doodsoorzaak te achterhalen.
  Al snel wordt dan maar gezegd, dat het wel een gewone ouderdomskwaal geweest was in plaats van de werkelijke boosdoener, de vaccinatie, aan te wijzen. Want ja, de vaccinatie, dat hadden Mark en Hugo toch gezegd, dat was toch zo goed voor je. Dat beschermde jou toch ? Dus ?
  De werkelijke cijfers zullen dus vertekend zijn, In werkelijkheid overlijden nog veel meer mensen aan de gevolgen van vaccinatie, dan nu officiëel wordt toegegeven.

  Wat ook opvalt, is dat de oversterfte, op maandbasis bekeken, aan het toenemen is. Dit is een zorgelijke ontwikkeling, want waar gaat dit stoppen ?

  Inmiddels wordt geheel Nederland opgeroepen om maar vooral een boosterprik te halen.
  Het mag duidelijk zijn, dat dit in de nabije toekomst tot rampzalige oversterfte-cijfers zal gaan leiden.
  Boosterprikken zijn namelijk een herhaling van zetten, dus de uitkomsten zullen voorspelbaar hetzelfde zijn als die we nu hebben met de gewone vaccinaties.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  57 jaar oude gezonde arts uit Nashville sterft kort nadat hij Pfizer-vaccin kreeg – media wijten dood aan Covid-19

  Een oude arts uit Nashville stierf een paar dagen nadat hij het vaccin van Pfizer had gekregen en de media wijten zijn dood aan Covid-19.

  Dr. Dimitri Ndina was een liefhebbende vader, echtgenoot, grootvader en arts bij Tennessee Oncology.

  Dr. Ndina, die naar verluidt in uitstekende gezondheid verkeerde, overleed tragisch nadat zijn bloed begon te stollen in de dagen nadat hij zijn Pfizer-vaccin had ontvangen.

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/healthy-57-year-old-nashville-doctor-dies-shortly-receiving-pfizer-vaccine-media-blames-death-covid-19/

  Like

 6. jan de vries zegt:

  De oversterfte is zeker een interessant fenomeen. Of het door vaccinatie komt is echter te betwijfelen. Als dit het geval is zou het betekenen dat landen met een hoge vaccinatie graad (Israel, Portugal) de oversterfte relatief veel hoger zou moeten zoijn dan in landen met een lagere vaccinatie graad, maar ik zize die getallen niet.
  Waarschijnlijker is het dat een heleboel mensen thuis overlijden als gevolg van Covid, maar niet worden geregistreerd als Covid patienten. Ook kan het uitstellen van rguliere zorg een forse bijdrage leveren aan de oversterfte. En natuurlijk de geestelijke aftakeling van mensen als gevolg van de laatste paar jaar.
  Bovendien, als het al door vaccinatie komt, zal het nooit bekend gemaakt worden omdat de gevolgen dan niet te overzien zijn. “You cannot handle the truth”

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Sterk spul, die spuitjes,
  Zeg maar ‘nee’, dan krijg je er twee.

  Of zelfs één per maand, nóg mooier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s