Doorwenken in plaats van registreren: Dublin-III-verordening verwordt tot oud papier!

(Door: Dr. Nicolaus Fest – Vertaling: E.J. Bron)

53% van de asielzoekers in Duitsland werd in geen enkel transitland geregistreerd. Dat blijkt uit een bericht van de Duitse Federale dienst voor Migranten en Vlcuhtelingen (BAMF). Nicolaus Fest, afgevaardigde van de AfD in het Europees Parlement en daar lid van de commissie voor burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken, zegt hierover het volgende:

“De van de kant van de Duitse regering uitgesproken bereidheid om migranten op te nemen en de ontbrekende bereidheid om hen uit te zetten, maakt van Dublin-III oud papier: de EU-buitengrenzen worden de ene keer wat meer en de andere keer wat minder beveiligd. Migranten worden door gewenkt en registreren zich niet in het land van eerste opname, omdat een registratie in het sociaal paradijs Duitsland meer oplevert, temeer omdat ze van daaruit niet uitgezet worden. Dat verklaart waarom meer dan de helft van de asielzoekers in Duitsland in geen enkel EU-transitland geregistreerd werden, hoewel dit volgens geldende EU-regels theoretisch niet zou mogen gebeuren.

Hier hebben ook de lidstaten met EU-buitengreznen een verplichting tegenover Duitsland: als het om geld gaat, wordt van Duitsland altijd solidariteit geëist. Echter juist die landen die het meest van de Duitse gulheid profiteren, bijvoorbeeld Griekenland, schenden bij de eerste registratie van migranten voortdurend hun verplichtingen tegenover Duitsland.

In het Europees Parlement heeft de AfD meer dan 200 wijzigingsvoorstellen ingediend, die o.a. ten doel hebben om illegale migratie in de EU te verhinderen. Als illegaal dient iemand te gelden, die zich met zijn aanvraag niet direct aan de EU-grens meldt en zonder zo´n aanvraag verder reist. In zulke gevallen moet er onmiddellijk worden uitgezet. Een welkomstcultuur, zoals die al jarenlang door de Duitse regering gepraktiseerd wordt en die door het nieuwe EU-migratiepact versterkt moet worden, richt ons continent te gronde en maakt het vatbaar voor tegen ons gerichte hybride oorlogshandelingen, zoals we die onlangs aan de Pools/Wit-Russische grens konden waarnemen.”

Bron:
afdkompakt.de
Door: Dr. Nicolaus Fest

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s