Dr. Robert Malone: “Pfizer is een van de meest criminele farmaceutische organisaties ter wereld”

(Vertaling: E.J. Bron)

Dr. Robert Malone is een oudgediende Amerikaanse viroloog en vaccin-ontwikkelaar, aan wie een wezenlijke bijdrage aan de uitvinding van de mRNA-technologie wordt toegeschreven. In een interview noemde hij Pfizer “een van de meest criminele farmaceutische organisaties ter wereld, als je kijkt naar haar voorgeschiedenis en geldboetes.”

Robert Wallace Malone is een Amerikaanse viroloog, immunoloog en moleculair bioloog. Hij is coauteur van pioniersonderzoeken aan het eind van de jaren-80 en het begin van de jaren-90 ter ontwikkeling van de Lipofektion met mRNA, een wezenlijke techniek bij de latere RNA-vaccins. Deze vormt de basis van de corona-vaccins van o.a. Pfizer en Moderna. In het kader van de voortschrijdende vaccinatiepropaganda werd Malone een prominent en openhartig criticus van veel genomen dwangmaatregelen, die zogenaamd de uitbreiding van het corona-virus moesten verhinderen.

Malone is geen principiële vaccinatie-tegenstander. Integendeel, hij is bijvoorbeeld voorstander van vaccinaties voor mensen uit groepen met een hoog risico, zoals oudere mensen of mensen met relevante stoornissen of vroegere ziektes. Hijzelf heeft zich op grond van zijn leeftijd (Malone is ouder dan 60 jaar) laten vaccineren, is echter onafhankelijk daarvan van mening dat de risico´s van een vaccinatie bij gezonde jonge mensen en in het bijzonder bij kinderen groter zijn dan het nut van de bescherming tegen het virus.

Over de farmaceutische concerns, die gigantisch financieel profiteren van de actuele situatie, heeft Malone een geheel eigen mening. Zijn in een drie uur durend interview geuite kritiek richt zich vooral tegen Pfizer. Malone noemde de onderneming letterlijk “een van de meest criminele farmaceutische organisaties ter wereld, als je kijkt naar haar voorgeschiedenis en geldboetes.”

Malone noemde de actuele situatie in verband met de berichtgeving over het corona-virus een “massapsychose”, die wereldwijd plaatsvindt. Hij ziet parallellen met het Duitsland van de jaren-20 en de jaren-30, waar “de hoog intelligente, hoogontwikkelde bevolking compleet krankzinnig werd.”

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Dr. Robert Malone: “Pfizer is een van de meest criminele farmaceutische organisaties ter wereld”

 1. Jan zegt:

  Twitter schorst account van Amerikaanse viroloog Dr. Robert Malone na zijn beweringen over vaccin van Pfizer

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Oh , oh , alweer een vergelijking met de tweede Wereldoorlog !
  Het cidi en aanverwante clubs zullen nu wel op het punt van een meldt-down aangekomen zijn ,
  Heel vervelend om niet meer het alleenrecht op vreselijke ellende te kunnen claimen .

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  HANS! DE ZIEKENHUISCIJFERS STIJGEN! Dat er nu zoveel mensen zich laten testen heeft ermee te maken dat men hoopt op een zgn. ‘herstelbewijs’, dat langer ‘geldig’ blijft als een Qr-ausweis na vaccinatie…en je hoeft geen extra gifprikje om toch op vakantie te kunnen, of op familiebezoek naar de Maghreb …….wat een waanzin.

  Like

 4. leeuw7 zegt:

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!Stop de vaccinazi’s,stop deze Pharmakeia (farmacie, farmaceutica)= de toverij , van deze mensen minachtende Pharma industrie!! Het gaat Big Pharma +Big TEC niet om onze gezondheid ,maar louter en alleen om de u en de uwen te controleren!!
  De zwaar gestoorde demissionaire psychopaten Mark.R.,Hugo de J.Ferdinand G., terroristenvereerster Sigrid K.,en hun zeer vele medeplichtige trawanten zijn slechts ja knikkende pionnetjes van de nieuw te vormen zogenaamde controle staat !!Lieve mensen trap niet in de leugens van de deze fascistoïde totalitaire nietsontziende lieden!!Het huidige overheidsapparaat laat zich in gezamenlijkheid misbruiken alsof zij het met hun waardeloze boosterprikken goed met ons voor hebben ,het tegenovergestelde is waar!!Alle zogenaamde complottheorieën zijn immers uitgekomen!!Laat u niet misleiden door de gelikte misplaatste massamanipulatie van onze gecorrumpeerde overheden!!

  Info voor moedige justitie-en of defensie ambtenaren:
  https://www.frontnieuws.com/vijf-samenzweringstheorieen-die-in-2021-werden-bewaarheid/

  https://www.frontnieuws.com/coronawaanzin-in-italie-nederlands-transcript/

  https://niburu.co/binnenland/17016-chantage-door-overheid-werpt-vruchten-af

  https://bestnewshere.com/breaking-news-the-supreme-court-in-the-us-has-ruled-that-the-covid-pathogen-is-not-a-vaccine-is-unsafe-and-must-be-avoided-at-all-costs-supreme-court-has-canceled-universal-vax/

  https://tora-yeshua.nl/2022/01/pcr-test-ongeschikt-verklaard-en-usa-verboden-per-1-1-22/

  Doorbreek het goedgeorganiseerde satanische criminele COVID-19 stappenplan !!

  STOP DE MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID!!!

  ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Op Frontnieuws.com liet men opnames zien gemaakt met een microscoop waarin in het Phizer vaccin een microchip te zien was. Waarschijnlijk zou het een router zijn. Een reageerder (Qvic) had het er over dat als die microrouter van buiten geactiveerd zou worden met 5G, een persoon met dit vaccin binnen 3 minuten dood zou neervallen. Dus die 5G speelt wel degelijk een rol in het geheel.

  Geliked door 1 persoon

 6. leeuw7 zegt:

  Hier nog meer belangrijke informatie voor betrouwbare justitie- en of defensie ambtenaren!!:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/boycott-big-pharma-banks-totalitarian-control/?itm_term=home

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen,6081CZ.

  Like

 7. Jan zegt:

  De vuile trucs van Big Pharma

  Geneesmiddelengiganten van GSK, Abbott en Pfizer tot Bayer zijn beboet voor ernstige wanpraktijken. Zij moeten in India goed in de gaten worden gehouden

  Vorige week stond in Business Standard of Delhi een voorpaginanieuws dat de farmaceutische multinationals Novartis, Pfizer, Bayer en Bristol Myers Squibb betrokken waren bij klinische proeven in India waarbij in 2011 438 mensen om het leven kwamen. De krant citeerde gegevens van de Drugs Controller General of India (DCGI) en maakte een lijst van de bedrijven en de dodelijke slachtoffers die vielen bij de proeven van elk van deze bedrijven, waaronder ook een handvol binnenlandse geneesmiddelenfabrikanten.

  De bedrijven ontkenden uiteraard dat de sterfgevallen te wijten waren aan de geneesmiddelen die tijdens de proeven werden toegediend en de in de VS gevestigde klinische organisatie die het merendeel van de proeven uitvoerde, Quintiles, had hiervoor een perfect plausibele verklaring. Aangezien de meeste patiënten die aan dergelijke proeven deelnamen een reeds bestaande medische aandoening hadden, konden de sterfgevallen dus verschillende oorzaken hebben. Maar wat de gemoederen verhitte, is de onthulling dat bedrijven vertrouwen op artsen die de proeven snel kunnen afronden en hen daarvoor forse bedragen betalen. Het vermogen van Big Pharma om artsen te strikken voor hun wanpraktijken is welbekend en goed gedocumenteerd in de VS en Europa. Slechts drie weken eerder trof het Britse geneesmiddelenbedrijf GlaxoSmithKline (GSK), een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, een recordschikking van 3 miljard dollar met de VS voor een aantal slinkse praktijken. De “schikking”, die inhoudt dat niemand wordt gearresteerd, voor de rechter wordt gedaagd of in de gevangenis belandt, wat gezien de ernst van de aanklachten wel zou moeten, wordt historisch genoemd omdat het de grootste fraude-uitkering in de gezondheidszorg in de VS is.

  Hier volgt een greep uit wat GSK deed om ervoor te zorgen dat haar bedrijf groeide en groeide – en wees gewaarschuwd dat het onaangename lectuur is. Het bedrijf promootte Paxil illegaal voor de behandeling van depressies bij kinderen van 1998 tot 2003, hoewel het niet was goedgekeurd voor kinderen onder de 18. Het verkocht Wellbutrin verkeerd en verzuimde ook zeven jaar lang veiligheidsproblemen te melden met diabetesmedicijn Avandia, dat in de VS aan banden werd gelegd en in Europa werd verboden omdat het het risico op hartaanvallen sterk verhoogt. Er was meer van hetzelfde. Maar wat hier relevant is, is de beschuldiging van het betalen van smeergeld aan artsen om verschillende geneesmiddelen voor te schrijven. Het bedrijf overlaadde artsen met geschenken, consultingcontracten en honoraria voor het voeren van toespraken en slaagde erin een ongelofelijke 49.000 van hen binnen te halen als “sprekers” van het bedrijf – artsen die ongeveer 2000 dollar betaald kregen voor een uur promotiewerk.

  Terwijl de kranten in de VS hun ogen uitkijken naar het bedrag van de schikking, laat een eenvoudige analyse zien hoe onbeduidend de boete is. Tijdens de periode van wanpraktijken harkte het bedrijf 27 miljard dollar binnen voor slechts drie van zijn antidepressiva die het illegaal promootte. Dergelijke boetes of schikkingen zijn een peulenschil voor een bedrijf met een marktkapitaal van meer dan 115 miljard dollar. De aandelen staan hoog en het beleggingsadvies is nog steeds “kopen”.

  Dat is GSK. Maar alle andere MNC’s vertonen een soortgelijke marketing flair. Een paar maanden geleden kreeg de Amerikaanse multinational Abbott Laboratories een boete van 1,5 miljard dollar voor onwettige promotie van zijn geneesmiddel Depakote, en wat vooral weerzinwekkend is, is dat het bedrijf zijn verkoopteam heeft opgeleid om zich te richten op ouderen door het geneesmiddel verkeerd te etiketteren als een middel om agitatie en agressie bij oudere dementiepatiënten onder controle te houden. Abbott creëerde programma’s en materiaal om apothekers te trainen in het off-label gebruik van het geneesmiddel en betaalde naar verluidt miljoenen dollars aan kortingen aan de apothekers. Nog belangrijker is dat Abbott gedwongen werd de klinische tests met Depakote voor de behandeling van dementie te staken wegens een toename van het aantal “ongewenste voorvallen”.

  De zaak tegen GSK werd 10 jaar nadat twee klokkenluiders de onderneming op de hoogte hadden gebracht van de wanpraktijken, door het ministerie van Justitie in behandeling genomen. Het is veelzeggend dat deze farma-giganten zelden hun topmanagers ter verantwoording hebben geroepen voor het in gevaar brengen van het leven van patiënten, met name kinderen. Tot de aankondiging van de GSK-deal begin juli was het Pfizer dat met een recordboete van 2,3 miljard dollar voor het “onjuist” op de markt brengen van 13 geneesmiddelen, waaronder Viagra en cholesterolbestrijder Lipitor, dat jarenlang ’s werelds best verkochte geneesmiddel is geweest, met kop en schouders boven het bedrijf uitsteeg. Pfizer zou artsen hebben aangemoedigd om zijn geneesmiddelen voor te schrijven met gratis golf, massages en uitjes naar chique resorts.

  Op de erelijst staan Merck (schikking van 950 miljoen dollar in verband met zijn medicijn Vioxx); Johnson & Johnson (600 miljoen dollar voor beschuldigingen dat het verpleeghuizen smeergeld zou hebben gegeven om zijn medicijn valselijk op de markt te brengen), Eli Lilly (schikking van 1.. 4 miljard dollar in verband met zijn geneesmiddel Zyprexa), Novartis (422,5 miljoen dollar voor het zonder goedkeuring op de markt brengen van een geneesmiddel tegen epilepsie en het betalen van smeergeld aan artsen om zes geneesmiddelen voor te schrijven); Bristol-Myers Squibb (499 miljoen dollar voor het te veel in rekening brengen van kosten aan de overheid en dubieuze marketingpraktijken).
  https://www.downtoearth.org.in/blog/big-pharmas-dirty-tricks-38830

  Like

  • Bas zegt:

   Like

  • Bas zegt:

   2010
   https://www.demorgen.be/nieuws/experts-mexicaanse-griep-kregen-geld-van-fabrikant-vaccin~b713932c/

   Experts Mexicaanse griep kregen geld van fabrikant vaccin

   Een derde van de wetenschappelijke experts die het vaccin tegen de Mexicaans griep (H1N1) hadden aanbevolen aan de overheid, kan worden gelinkt aan het farmaciebedrijf GSK. Zo schrijft de krant Le Soir op basis van een bericht in het tijdschrift ‘Politique’.

   Belangenconflict
   GSK sleepte uiteindelijk het contract voor de vaccins in de wacht. Volgens de journalist van Politique speelde voor maar liefst vijf van de vijftien experts van het wetenschappelijk comité van het Interministerieel Commissariaat Influenza een belangenconflict met GSK. Dat zou ook het geval geweest zijn voor de voorzitter, Marc Van Ranst.

   Like

 8. Jan zegt:

  List of largest pharmaceutical settlements
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_pharmaceutical_settlements

  Vorige week heeft de FDA de covid-pil van Merck goedgekeurd, ondanks bewijs dat deze slechts voor 30% effectief is. Kan het winstbejag van zowel Big Pharma als van de politiek een rol hebben gespeeld bij de goedkeuring?

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Inderdaad geven deze laatste drie video’s een duidelijk kijkje wat er over de rug van de mensen uitgevreten wordt.
   Het is nou ook niet zo moeilijk meer te bedenken waarom de contracten met de farmaindustrie tot staatsgeheim zijn verklaard.
   En uiteraard wasr de opgeflikkerde minister van justitie zijn grafklauwen in onschuld want die heeft zijn zakken mogen vullen terwille van Rutte en big Farma door weg te blijven kijken.

   Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat die farmaceuten grote criminele organisaties zijn is al heel lang duidelijk maar de laatste twee jaar is duidelijk geworden dat regeringen, met name in het westen hun handlangers zijn.
  Eigenlijk zit Ik erop te wachten dat veel landen ook op slot gaan omdat de geprikten virussen in grote getale verspreiden en iedereen dus een zogenaamde risicofactor wordt en thuis opgesloten wordt.
  Het klinkt misschien raar dat Ik dat zo zeg maar zoals Ik al eerder opmerkte sta Ik nergens meer verbaasd over

  Like

 10. Jan zegt:

  Domste tweet (tot nu toe)

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Astrid zegt:

  Mijn Amerikaanse neef werkt aan de oostkust van de VS in de laboratoria van Pfizer, zo vernam ik afgelopen jaar en sinds hij me dat heeft laten weten, hebben we niet meer gemaild. Ik denk dat hij bang is dat Pfizer zijn werkgevers ook privé in de gaten houdt en dat zijn mail op zijn privé-adres gelezen zou kunnen worden. Zo erg is het dus gesteld met de angst binnen dat bedrijf. Ik kan hem dus geen vragen meer stellen aangaande de plandemie. Hij wenste me nog wel veel succes met het nog steeds niet gevaccineerd zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s