Frankrijk – De grote truc met het vaccinatiepaspoort: steeds kortere geldigheid, steeds hardere straffen

(Vertaling: E.J. Bron)

De corona-vaccinatie werd door de voormalige Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz “Gamechanger” genoemd. Wie zijn tweede prik gekregen heeft, zou “volledig geïmmuniseerd” zijn – en krijgt een deel van zijn vrijheden weer terug.

Steeds minder vrijheid voor steeds meer prikken

Het is gebleken dat het deel van de vrijheden heel klein is dat men aan de gevaccineerden teruggaf. Stuk voor stuk werden ze steeds minder. En ook is gebleken dat het bij de vaccinatie om een “abonnement” (citaat van de chef van het RKI, Lothar Wieler, over de derde vaccinatie) gaat.

Bij dit “abonnement” hoort ook dat de looptijd van het vaccinatiepaspoort steeds weer gereduceerd wordt. Was er in het begin nog nauwelijks sprake van een beperkte tijd van de werking van het vaccin, nu is het vaccinatiepaspoort nog maar 270 dagen geldig, dus negen maanden, na de tweede vaccinatie. Maar er wordt alweer gediscussieerd over de volgende verkorting.

EMA-chef voor driemaandelijkse vaccinatie-intervallen

Zo adviseerde de directeur voor vaccinatiestrategie van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) een driemaandelijkse opfrisvaccinatie, de leider van de infectieafdeling van de Weense “Kliniek Favoriten”, Christoph Wenisch, op wie de Oostenrijkse regering zich steeds opnieuw heeft beroepen, verlangde al een maandelijkse corona-vaccinatie.

Frankrijk voert viermaandelijkse vaccinatie-interval in

Frankrijk komt nu als eerste deze eisen na. De regering van president Emmanuel Macron heeft besloten dat het vaccinatiepaspoort in het vervolg nog maar vier maanden geldig is, en niet zoals tot nu toe zeven maanden. Alleen wie zich elke vier maanden laat vaccineren, mag in een restaurant eten, een concert bezoeken of door Frankrijk reizen.

Tegelijkertijd werden de straffen draconisch verhoogd: op een vervalst vaccinatiepaspoort staat nu vijf jaar gevangenisstraf, het tonen van een vaccinatiepaspoort van iemand anders kost € 1000,- in plaats van tot nu toe € 135,-

Bron:
unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Frankrijk – De grote truc met het vaccinatiepaspoort: steeds kortere geldigheid, steeds hardere straffen

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Gestapomethoden worden in de hele EU uitgerold. Dat is geen toeval, dat is opzet, ook in nederland. Dag vrijheid. De grote reset is in Amsterdam feestelijk van start gegaan. De knuppelkudde heeft de halsema-orders perfect uitgevoerd. Er staat ons nog veel meer te wachten.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Scherpschutter1943 Wat mij betreft worden fascisten zoals o.a. Macron op een dag zelf flink en keihard afgerekend. Dit soort fascisten zijn het grootste gevaar voor de algehele samenleving. Hoogst tijd voor een tribunaal en zeer zware veroordelingen zoals tijdens het Neurenberg proces zijn toegepast. Biden nog zo een doorgeslagen idioot die keihard stelt dat ongevaccineerden de veroorzakers zijn van de pandemie. Maar ja we zien ook de VS met de dag meer afglijden. Laten we hopen dat er geen omacron variant uitbreekt want dan zijn we verder van huis. Je kunt wel stellen dat er een wereldwijde vaccinatieterreur plaats vindt. In ieder geval wekt dat überhaupt geen enkel vertrouwen meer voor wat betreft vaccins en blijkt dat het duidelijk is dat vaccins dienen het volk te blijven onderdrukken totdat de great reset geheel is gerealiseerd. JZeker tot en met 2025 zullen we hier nog mee worden geconfronteerd zeer zeker zolang mensen onderdanig blijven aan overheden die zich zwaar schuldig maken aan misdaden tegen de menselijkheid. Nu zijn er inmiddels in Nederland al ondernemers die geen weerstand meer bieden aan het tonen van een QR code als ze maar open kunnen. In ieder geval zal ik elke deur van een ondernemer passeren als een ondernemer dit eist. Wat mij betreft mogen ze failliet gaan. Ze blijken dus geen haar beter dan de overheid en werken dus van harte mee aan het fascistisch regime.

   Like

 2. Jan zegt:

  Daar gaan we weer: nieuwe Covid-variant met 46 mutaties, “IHU” genaamd, ontdekt in Frankrijk

  Een nieuwe COVID-19 variant is ontdekt in Frankrijk. De variant heeft de naam IHU gekregen.

  Het bleek 12 mensen te hebben besmet die in een gebied in de buurt van Marseille, een havenstad in Zuid-Frankrijk, wonen.

  Gezondheidsfunctionarissen ontdekten dat IHU 46 mutaties heeft. Dat zijn zelfs meer mutaties dan bij omicron werden gevonden.

  De gevallen zijn in verband gebracht met reizen naar het Afrikaanse land Kameroen.

  De nieuwe stam is nog niet in andere landen gesignaleerd en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de nieuwe stam niet aangemerkt als een variant die wordt onderzocht. Zij heeft geen stammen op de lijst gezet sinds zij in november 2021 omicron heeft toegevoegd.
  https://www.fox29.com/news/new-covid-19-variant-named-ihu-discovered-in-france?taid=61d46b87df9b5d0001e2e7ca&utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=twitter

  Ik krijg de indruk dat het een zwart wit opname is van een ver sterrenstelsel.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik denk dat we dit bericht beter maar naast ons neer kunnen leggen, en er geen aandacht aan besteden. Hoe velen hebben er al niet gezegd dat de volgende golf mutanten er aan zit te komen? ‘Ze’ hopen ons met al deze varianten onder de duim te houden, ons angst aan te praten en allerlei dramatische verhalen zullen binnenkort wel opduiken.
   Het zal allemaal wel. De wereld leeft al eeuwen lang met virussen, en nooit eerder werd er zó uitgebreid bij stil gestaan als nu en nooit eerder werd zowat de hele wereld lam gelegd. Zogenaamd om het ‘virus plat te slaan’ (kleuterschoolwoorden van M. Rutte).
   Laten we voorál NUCHTER blijven, en ons geen ziektes meer laten aanpraten.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Niet gaan denken dat dit overal in Fr plaatsvindt.
  In de grote centra, ik merk hier niets van dat gedoe.
  Behalve bij winkelen supermarket gedwongen een spuugmasker voordoen.
  ( in de gangpaden doe ik ’t ding omlaag, bril beslaat )
  Ik wilde een video/ uitleg van Eric Zemmour hier neerplempen, maar kan ’t artikel niet terug vinden.
  Er is zo ontzettend veel artikels, niet bij-te-benen.
  Maar in die Video maakte hij Macron en dat hele Vaccinatie=pas gedwang belachelijk )_
  Deze dan maar.
  ( heel veel in Fr denken er net zo over als in NL over de Clovid……..)
  +
  In een paar minuten laat ik U zien op wat voor een woeste en medogenloze manier onze regering al 2 jaar lang optreedt tegen het merendeel van onze landgenoten.
  Zij moeten zich al 2 jaar lang schikken aan de “gezondheids”=DIKTATUUR en verliezen al hun vrijheid die er mee gepaard gaan.
  VIDEO
  zijn jullie nu allemaal marionetten geworden, laat je jezelf misleiden door die opgelegde angst..
  etc. etc…………..

  [video src="https://ripostelaique.tvs24.ru/cc-content/uploads/h264/oDUUT9Lpp99rk6ZUGDMy.mp4" /]

  Geliked door 1 persoon

 4. antiislamnu zegt:

  Dus horeca en detailhandel jullie worden misbruikt en als wapen ingezet en dan niet massaal in verzet komen???? Ga dan maar gauw failliet.
  In de toekomst ieder uur een booster prik 😁😁😁

  Geliked door 3 people

 5. Hovawart zegt:

  Binnenkort komt het kabinet met het ‘advies’ van het RIVM om ook de Qr-ausweis-check te verplichten voor winkels en supermarkten, zodat het domme volk wel wat gaat voelen voor een implantaatje, een onderhuidse chip, waarmee men alles kan waar je nu je iphone voor gebruikt, (en straks nog meer mogelijkheden/verplichtingen/controle) noem het een complottheorie, ik noem het een aan waarheid grenzende aannemelijke waarschijnlijkheid……….the big plan….

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Hoppa, komt-ie nog een keer, hier gaat het echt naartoe. We zien alle voortekenen:

   Openbaring 13:16-17
   16 En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd,
   17 en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.

   Geliked door 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  Wie denkt dat deze griepgekte ooit vanzelf overgaat, moet ik zwaar teleurstellen.
  Deze situatie is blijvend.

  Vorige week hoorde ik van vijf mensen, die absoluut zeker wisten dat ze zich nooit zouden laten prikken, dat ze de prikjes tóch hadden genomen (dus inclusief het eerste boostertje). Anders konden ze niet op vakantie en naar de kroeg.

  Dat worden straks minstens vier prikjes per jaar. Ik denk dat Klaus en Bill er per jaar aan iedereen een stuk of zes gaan uitdelen.

  Geliked door 2 people

 7. Rensk. zegt:

  Iedere 4 maanden een prik en het zal me niet verbazen als die mensen ouder worden vaker ziek gaan worden. Men kan het dan niet meer bewijzen dat dit het gevolg is van het vele vaccineren. Roekeloos om zo met de gezondheid van de burger om te gaan. In ieder geval gaan veel mensen langzamerhand zien dat er veel meer gekken zijn dan ze ooit hebben gedacht. Waarom zou er geen complot zijn. De geschiedenis laat zien dat er zo ontzettend vaak complotten zijn geweest van gekken, die uit zijn op macht, Waarom zou dat anno 2019/2022 niet zo kunnen zijn. De mens is echt niet anders dan eeuwen geleden hoor. Er zitten net zoveel gekken tussen als altijd in de geschiedenis. Overigens waren de hersens van Stalin niet in orde. Ze hebben er een scan van gemaakt. De hersens van iemand, zo gek is als een deur.

  Geliked door 1 persoon

 8. Niek zegt:

  QRankjorum, Ik begrijp niet dat mensen er nog mee accoord gaan.
  Het doet mij nog het meeste denken aan het Stockholm syndroom.
  Je zou verwachten dat iedereen in verzet zou komen maar nee?
  Ze doen mee en geloven het allemaal en zelfs de boosterprik.
  Heilig overtuigd dat ze bescherming genieten, blijkbaar is de
  dagelijkse NLP televisie uitzending van dusdanige kwaliteit dat
  het werkt, ik vind het heel knap allemaal in elkaar geflanst.
  Wat mij het meest verwonderd dat er zo weinig weerstand is.
  Iedereen doet maar mee aan de covid gekte of heeft het opgegeven?
  3% is in het ziekenhuis opgenomen met deze klachten
  De andere 97% zullen we dat ook op televisie uitzenden?
  De kankers, hart en vaat ziektes en alle andere kwalen waaraan een
  mens kan lijden? QRankjorum………
  Een paspoort dat totaal geen doel heeft dan het bewijs van injectie?
  Hier gaat iets heel sinisters achter schuil met een bewijsdrang van
  ministers wereldwijd dat er wel een vuil plan achter moet zitten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk maar eens hoever de gek Macron wil gaan.
  President Macron vastbesloten ongevaccineerden dwars te zitten: ’Ik heb veel zin om ze te pesten’

  In een interview met krant Le Parisien heeft de Franse president Emmanuel Macron dinsdag gezegd vastbesloten te zijn mensen zonder coronavaccinatie „tot het einde te willen pesten” door „hen zo veel mogelijk de toegang tot activiteiten in het sociale leven te beperken.”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1867603146/president-macron-vastbesloten-ongevaccineerden-dwars-te-zitten-ik-heb-veel-zin-om-ze-te-pesten

  Die vent is herdstikke gek geworden men zegt wel eens de macht is hemnaar het hoofd gestegen, maar bij deze idioot is het nog een paar tandjes erger

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Deze gek moet opgesloten worden. Wie denkt hij wel dat hij is met z’n gepest van ongevaccineerden? Hebben gevaccineerden meer rechten dan anderen? De macht is hem duidelijk naar het hoofd gestegen. Ik hoop dat hij snel van het toneel gaat verdwijnen. Wanneer zijn er verkiezingen in Frankrijk?

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Als Ik me niet vergis zijn die inhet voorjaar van 2022 geweest dus de Fransen zitten nog wel even aan hem vast.

    Like

 10. Julia zegt:

  Macron een grote fascist hoe haalt hij het in zijn hersenen om gevaccineerden het leven flink zuur te maken. Dan mag ik hopen voor deze Franse idioot dat één dezer dagen zijn leven flink zuur wordt gemaakt en ik zou het niet betreuren als dergelijke fascisten zelf eens flink te pakken worden genomen. Het grote gevaar is als dit soort politiek tuig niet keihard worden aangepakt zij elke dag meer macht zullen pakken. Dan te bedenken dat Frankrijk per 1 januari voorzitter van de EU is https://www.europa-nu.nl/id/vlp888trq8w8/nieuws/frankrijk_voorzitter_eu_met_grote?ctx=vh6ukzb3nnt0&tab=0 Het fascisme van Macron zal grote invloed hebben binnen het EU bolwerk. Kortom dit soort politici wekken meer walging op dan vertrouwen.

  Like

 11. Joepiedepoepie zegt:

  Nooit aan beginnen, eenmaal erin dan kom je er niet zo makkelijk uit?
  En dat voor een etentje, reisje buitenland.Je zou zeggen begin van klimaatneutraal?

  Geliked door 1 persoon

 12. Qvic zegt:

  Als ik zeg dat niemand wordt gevaccineerd met die experimentele genetische modificatie injecties. Het zijn gewoon chemokuren voor gezonde mensen, want die injecties zijn dus geen vaccins volgens de definitie van vaccins. Als je eraan begint, zul je er nooit meer er vanaf komen en het nooit meer het spul uit je lichaam krijgen. Daar het ook nog eens is, dat jij het op een valselijke manier van je mensheid wordt berooft. Want al heb je maar 1 injectie gehad, ben je al volgens de rechtelijke macht al een transhumaan. Dan gelden de mensen en burgerrechten niet meer voor jouw en ben jij ook lichamelijk onteigend van je eigen lichaam en daarover je eigen zeggenschap. Jouw lichaam is dan toegeëigend door de patenthouders van die injectie. Want jij maakt nu genen aan in je lichaam die gepatenteerd zijn.

  Dus alle zogenaamde gevaccineerde mensen, zijn al een transhumaan die juridisch toe behoren aan de patenthouders. Om die lijn door te trekken moeten de patentenhouders dan ook alle kosten van levensonderhoud e.d. van hun transhumanen gaan ophoesten. Denk daar maar eens over na wat dat werkelijk inhoudt. Dan mag AB Oosterhuis voor miljoenen landgenoten alle kosten op gaan hoesten. Want hij is 1 van de patenthouders.

  Dit geldt ook tevens voor de wereldwijde constructie van dat we toen geregistreerd werden bij de gemeentes van onze geboorte en dat zij enkel onze naam genoot placenta registreerde en ons als levende mens dood verklaarde op papier. Zodat de staten onze placenta konden toe-eigenen als bezit en belasting plicht werden. Zolang we de illusie hebben, dat jij levende mens je placenta naamgenoot het zelfde zijn. Betaal jij belastingen e.d. Maar in werkelijkheid ben jij een vrij mens, die geen binding of horige bent aan de regeringen/overheid. Want de regeringen/overheid heeft alleen jouw placenta toegeëigend en niet jouw als levende mens. Zo zijn ook alle brieven van de overheid enkel een handelsvoorstel aan jouw. Zou jij die brieven ongeopend binnen 3 dagen retour sturen. Dan wijs jij hun handelsvoorstel af. Zo is de gemeenste constructie van deze opzet de stempas brieven, als jij dat handelsvoorstel accepteert d.m.v. de stempas gebruik je of je houdt hem thuis. Dan accepteer je dat de overheid jouw mag beroven, chanteren, bedriegen en voorliegen, je afpersen door middel van belastingen betalen en met geweld jouw tot van alles kan dwingen. Eerdaags komen de gemeenteraadsverkiezingen, dan kun je deze binnen 3 dagen retour sturen, zodat jouw gemeente geen totale zeggenschap meer over jouw krijgt voor weer 4 jaar.

  Like

 13. scherpschutter1943 zegt:

  Er is een nog veel gevaarlijke virus dat alle andere virussen in de schaduw stelt. Dat virus heet Macron en is al heel lang onder ons. Het macronvirus is niet met een vaccinatie uit te roeien, dat kan alleen met vernietiging van de stamcel van het Macronvirus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s