Herengracht 74

(Door: Jan Dijkgraaf)

Eén politiebusje (6-SGH-14) zet de afslag af. Zo’n dertig grotendeels in het zwart geklede en gemaskerde Antifa-terroristen slaan toch rechtsaf de Amsterdamse Herengracht op. Vier agenten lopen er keurig achteraan. Eén van de terroristen besmeurt de voordeur van nummer 74. Agent Pieter maakt vrolijk een foto van de deur.

En de volgende dag lezen we in geen enkel medium ook maar één woord over de arrestatie van de Antifa-terrorist die verantwoordelijk was voor deze ‘aanslag’. Sterker: ook niet over de terreuractie zelf. Het heeft er vast níets mee te maken dat op Herengracht 74 Forum van Democratie kantoor houdt. Toch, Femke?

Bron:
99woorden.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Herengracht 74

 1. Bas zegt:

  Gelukkig was t geen moskeet…

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Wat leven we toch in een door en door verziekt land!!
  Het is me bekend dat FvD van deze aanslag aangifte gaat doen, maar eerlijk gezegd geloof ik er niets van dat dit gevolgen zal hebben voor de daders.
  Hoe zou men reageren als de voordeur van Mark Ruttes penthouse zo besmeurd zou worden? Of de woning van de ‘burgemeester’…?

  Geliked door 12 people

 3. Bas zegt:

  Bewegende beelden, de politie loopt gezellig mee en doet NIETS!

  Geliked door 2 people

 4. Andre zegt:

  Dat ging tijdens de aansprekers oproer 31 januari 1966 wel anders in Amsterdam. Toen ging bij burgmeester Boreel aan de Herengracht met een lantarenpaal zn voordeur eruit en zn hele inboel werd zo hup de gracht ingesmeten. Gaat Femke Halsema nu alle lantaarnpalen verbieden?

  Weet je wie ook op de Herengracht woonde? Burgemeester Witsen, hij was een soort superman zeg maar de miljardair van nu en wat had hij als souvenier in zn huis? De tong en vinger van gebroeders de Witt die aan stukken zijn gescheurd om de republiek NL om te zetten naar een keuninkrijk! Fijn stadje dat Amsterdam.

  https://www.amsterdam.nl/nieuws/achtergrond/wandeling-gouden-bocht/

  Geliked door 2 people

 5. Van der Kemp zegt:

  Wow is dit wettelijk en overtuigend bewijs dat de staat samenwerkt met Antifa? Hopelijk wordt dit door alle alternatieve media opgepikt.

  Geliked door 4 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik heb werkelijk alles leren haten wat ook maar met Antifa, extreem links, linkse bestuurders en de islam te maken heeft! Hopelijk wordt zulk tuig ooit zelf eens in elkaar geslagen om te weten hoe dat voelt!

  Geliked door 3 people

 7. Bas zegt:

  Ondertussen….

  CIDI
  @CIDI_nieuws

  Peter Pannekoek gebruikt satire als stijlfiguur om aan te geven hoe belachelijk de Holocaustvergelijkingen in coronatijd zijn. In die context en op dat podium is het misschien onsmakelijk, maar niet strafbaar of antisemitisch. twitter.com/PannekoekPeter…

  Like

 8. karton zegt:

  En wéér zou ik een hele pagina willen én kunnen vol-plempen met vloeken en verwensingen aan ’t adres van het minne zootje dat zich vandaag-de-dag “politie” durft te noemen.
  Evenals bijna álle militairen zijn ze geselecteerd op volgzaamheid en gewetenloosheid !
  Het is een nazi-bende geworden, die zónder scrupules landgenoten in elkaar mept, zonder enige reden , alleen gestoeld op een bevel van de nazi-hoofdman die zijn/haar positie in gevaar ziet komen.
  Nederland is een totaal verziekt, armetierig en dictatoriaal “geregeerd” landje geworden.

  Geliked door 5 people

 9. Rien E zegt:

  Het meten met 2 maten is al een tijdje tot standaard verheven. Dit is dan het nieuwe overheid’s elan. Meer dan ziekmakend dit, nederland, overheid en regering zijn door en door verrot. De bezem moet er door, normaal gesproken begin je van bovenaf met vegen.

  Geliked door 4 people

 10. Julia zegt:

  Halsema de giftige ondemocratische linkse slang zal wel ondergedoken zitten in haar tweede woning. https://hollywoodhuizen.nl/femkelegaal/ Ditis zo een vreselijk onbetrouwbare slang liegen, bedriegen weet u nog ze zou nimmer de politiek meer in gaan en zeer zeker geen ambtsketting omhangen. Het is een pur sang linkse activiste maar ja met dit brevet kun je in Nederland burgemeester worden. Zo ziet u maar zowel de politiek als veel burgemeesters deugen niet en zijn niet thuis voor het welzijn van de Nederlandse samenleving. Vergeet niet dat de linkse gifslang Halsema lid is van het WEF.

  Geliked door 2 people

 11. Joepiedepoepie zegt:

  Blm,soros en H. zijn de aanstichters van geweld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s