Meten met twee maten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Meten met twee maten . . .

 1. Alfred+Mol zegt:

  De NL overheid steunt BLM betogers en stuurt de honden af naar de FvD betogers.

  Geliked door 5 people

 2. Blaffertje zegt:

  🤣
  Het gezicht van die hond geblurd.
  Hoe kun je het bedenken. 🤭

  Maar het maakt wel duidelijk hoe de rollen verdeeld zijn.
  De zwarten mogen alles en de blanke vaak hard werkende mensen moeten als slaven hun bek houden en werken zodat de zwarte lui, die nog steeds moe zijn van hun slavernijverleden achterover kan leunen en niks uitvreten.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   De heiligen van Halsema een linkse activist die het lef heeft om alle demonstraties te verbieden mits het uiteraard om BLM of andere minderheidsgroepen gaat. Het is toch om over je nek te gaan dat knielende agenten destijds nu puur de Gestapo uithangen om onschuldige burgers in elkaar te meppen. Kun je nagaan wat voor een gajes en verraders onder het korps huizen.

   Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  De overheid heeft de overhand, de maatschappij word geregeerd door megalomanie…….
  Het ambtenarenapparaatski ziet zichzelf als belangrijker en machtiger dan de maatschappij en schrijft zichzelf bijzondere mogelijkheden, wetten en vrijheden toe…..’politiestaat’ iemand?

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Alléén Thierry mag dezelfde vergelijking natuurlijk niet maken…

  Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Zowel de politiehond als zijn geleider zijn, zoals te zien op het filmpje, ongeschikt voor hun taak. De politiehond moet op commando loslaten maar doet dat niet, conclusie, de hond is niet goed onder appel dus gevaarlijk voor de burger die de beet heeft te ondergaan. De politieman/hondengeleider is HELEMAAL niet geschikt voor dat politiewerk want er was, zoals te zien op de film, geen enkele reden om die man door de hond te laten bijten want andere knuppelaars waren daar al met die man bezig. Zelfs toen de man die door de hond in de beet werd vast gehouden en op de grond lag, vond die hondengeleider het nog nodig om het slachtoffer nog een paar forse klappen met de wapenstok te geven. Hoelang de foltering (want dat was het ) heeft geduurd weten we niet want de film hield op. De agent dient vervolgd te worden vanwege zware mishandeling vanwege het zwaar lichamelijk letsel en de psychische trauma, door hem opzettelijk aan het slachtoffer toegebracht. Naar wat ik op het filmpje heb gezien, zou dat optreden van die hondengeleider, met zijn collega’s die hem daarbij behulpzaam waren, zelfs vervolgbaar zijn voor het misdrijf Openlijke geweldpleging gepleegd in vereniging, c.q. poging tot doodslag, waarbij alle plegers als mededaders zijn aan te merken. Ik ben benieuwd of we van justitie daar nog iets van horen of dat de zaak wordt dood gezwegen onder het motto, geen prioriteit. De sepogrond van “onvoldoende opsporingsindicatie” , gelooft heel toepasselijk geen hond, want alle daders zijn herkenbaar in beeld, inclusief hun bijdrage aan dat geweld. Ben benieuwd.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943 op 4-1-2022 om 13.32 u. Inderdaad , op bevel van z’n baas moet een politiehond ophouden met wat tie aan ‘t doen is op dat moment bijv. bijten, eten, rennen of een vrouwelijke-politiehond dekken. Als die hond niet luistert is tie stokdoof of denkt bij zichzelf : “Jij kunt doodvallen baas Sietze, oprotten met die politiezooi , ik begin voor mezelf (ZZP’er)”. Deze honden zijn zoals hun baas : volkomen onbetrouwbaar en gloepend gemeen/vals !

   Geliked door 3 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Er zal geen zaak van gemaakt worden want de grootste criminele zijn de justitie en de rechters de zijn mede verantwoordelijk voor het falen van wat ooit onze rechtstaat was.

   Geliked door 3 people

 6. bobzelf zegt:

  VOLGENS DE “”KENNERS ,, REGERING OF OMT !! WHAHAHAHA

  “Mogelijk”
  “Waarschijnlijk”
  “Kans op”
  “We denken dat”
  “Het lijkt erop”
  “Vermoedelijk”
  “Neigt naar”
  “Zou Kunnen”
  “Misschien”
  “Ziet er naar uit”
  Tot zover het OMT

  VULT U ZELF MAAR AAN , EN DAT PAS 23 MAANDEN
  OP NAAR EIND 2025

  DE TOTALE VERNIETIGING VAN NEDERLAND

  MAAR WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED ?? WHAHAHAHA , VOLKOMEN GESCHIFT .

  KNAP HOOR

  DE HOOIVORKEN ZIJN NOG STEEDS ( GEHEEL STAAL ) EURO 49.95

  KUNT U IN 1 KEER EEN “”BOOSTER “” PRIK GEVEN . MOCHT PINOKKIO OP DE FIETS VOORBIJ KOMEN WHAHAHAHAHAHA

  Geliked door 4 people

 7. Bas zegt:

  Nederlandse regering wordt door de VN rapporteur tegen martelen ter verantwoording geroepen vanwege politiegeweld

  Nils Melzer

  URGENT @DutchMFA:
  This is one of the most disgusting scenes of #PoliceBrutality I have seen since #GeorgeFloyd!

  These officers & their superiors must be prosecuted for the crime of #torture!

  THIS SAVAGERY MUST STOP HERE & NOW!

  I will send an official protest note shortly!

  Geliked door 3 people

 8. Bas zegt:

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/speciale-vn-rapporteur-eist-antwoorden-na-bruut-politiegeweld-in-nederland-ik-dien-binnenkort-een-officieel-protest-in/

  Speciale VN-rapporteur eist antwoorden na bruut politiegeweld in Nederland: ‘Ik dien binnenkort een officieel protest in’

  Nils Melzer, speciale VN-rapporteur voor martelingen, gaat een officieel protest indienen tegen Nederland. Na de heftige demonstratie van afgelopen zondag heeft de politie opnieuw in zijn ogen ernstig geweld gebruikt zonder legitieme redenen. De agenten en eindverantwoordelijken mogen zich hiervoor gaan verantwoorden, als het aan Melzer ligt.

  Vanuit de Verenigde Naties wordt afkeurend gekeken naar Nederland, opnieuw heeft de politie te hard ingegrepen. De buitenwereld heeft vol afgrijzen kunnen aanschouwen hoe een demonstratie in Amsterdam volledig uit de klauwen liep. En dit was niet de eerste keer dat het helemaal mis ging in Nederland.

  Geliked door 3 people

 10. Frits ter Weele zegt:

  Je hoeft niet trots te zijn als je bij de Nederlandse politie werkt , wat een schorem , het zijn NSBers die inslaan op vreedzame demonstranten , en ze bewust laten bijten door honden, maar wel knielen voor het Tuig van BLM dat rovend en stelend voor 10 tallen miljoenen schade aangericht heeft in de wereld

  Geliked door 4 people

 11. Hein Rietveld zegt:

  Reuze onfortuinlijk dat de overheid gewelddadige middelen heeft ingezet tegen vreedzame, ongewapende burgers die geenszins een bedreiging vormden voor een veilige demonstratie.
  De brute provocatie van de politie zelf zal zeker geen garantie bieden dat er bij de eerstvolgende demo op 06-02-2022 minder mensen gemotiveerd zullen zijn om te demonstreren en zeker geen garantie bieden voor een veilig en vreedzaam verloop. Het legioen wordt alleen maar groter en men is inventief om politie om de tuin te leiden. Ook heeft het brutale optreden van politie veel kwaad bloed gezet. Dit zal zeker gewraakt worden wanneer je herkent dat het een ongelijke strijd is geweest. Beide partijen zijn niet bereid om ook maar enigszins terughoudendheid te betrachten. Dit kan nog ernstige gevolgen krijgen.

  Geliked door 3 people

 12. paulzwueste zegt:

  Op naar 100% burgerlijke ongehoorzaamheid…!
  Leg alles lam en houdt vol…!!!

  Geliked door 2 people

 13. Julia zegt:

  Wat een volkje zijn Nederlanders. Janken, huilen en massaal de straat op vanwege buitensporig politie geweld tegen een crimineel die heel veel op zijn kerfstok had en stijf stond van de coke uit Amerika en een massa stil zwijgen als eigen burgers die vreedzaam protesteren tegen het fascistisch beleid dermate worden gemept en verwondingen oplopen. Bepaald trots hoe je niet meer te zijn om Nederlander te zijn. Nee miljoenen Nederlanders helpen liever de algehele samenleving en de economie naar de donder om onderdanig vele niet werkende prikjes te halen al is het maar om op vakantie te mogen gaan maar ondersteunen hiermee wel het fascistisch beleid. Ondertussen hebben ze al flink voor hun eigen ondergang getekend en de toekomst van onze kinderen verziekt.

  Geliked door 2 people

 14. Hovawart zegt:

  Wij vragen u af, word de Prinsemarij al ingezet om op partijbijeenkomsten een demonstratie te geven in marcheren, het exerceren op marsmuziek hoort nu eenmaal bij het Totalitarisme….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s