Nog meer corona-apartheid in Italië: weldra algemeen arbeidsverbod voor ongevaccineerden?

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het begin van het nieuwe jaar willen de Europese regeringen in de strijd om hun corona-regime blijkbaar alles op alles zetten. Nu moet de corona-apartheid ook in Italië aangescherpt worden. Daar onderzoekt de regering nu de uitbreiding van de zogenaamde 2G-plicht voor alle werknemers. Zodoende zouden alle personen die niet gevaccineerd of genezen zijn in principe van de werkplek worden uitgesloten, zei de staatssecretaris van Gezondheid, Andrea Costa, maandag.

Men verwacht dat de regering van minister-president Draghi tijdens een kabinetsvergadering morgen nieuwe maatregelen ter bestrijding van de uitbreiding van het corona-virus zal besluiten.

“De uitbreiding van de Super Green Pas naar alle werkplekken kan er aan bijdragen om de vijf miljoen ongevaccineerden in Italië te overtuigen”, probeerde Costa de onverholen vaccinatiedwang te omschrijven. De zogenaamde “Super-Green-Pas”, die bewijst dat een persoon tegen het corona-virus is ingeënt of zich daarvan in de afgelopen zes maanden heeft hersteld, is nu al een vereiste voor bijna alle vrijetijdsactiviteiten, maatschappelijke activiteiten en sportactiviteiten.

Voor de toegang tot de werkplek is op dit moment nog een afgeslankte vorm van de gezondheidspas noodzakelijk, die ongevaccineerde mensen kunnen krijgen door een negatieve test op Covid-19. Een op deze manier verkregen groene pas is maar 48 uur geldig.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nog meer corona-apartheid in Italië: weldra algemeen arbeidsverbod voor ongevaccineerden?

 1. Bas zegt:

  Extreme oversterfte….

  BLCKBX
  Aangezien de website in Europa wordt geblokkeerd hier een pdf van de extreme oversterfte (40%h) in de USA volgens de directeur van levensverzekeraar OneAmerica.

  https://pbs.twimg.com/media/FIMlucpXwAADnoM?format=jpg&name=large

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  “De CEO van levensverzekeringen in Indiana zegt dat het aantal sterfgevallen onder mensen van 18-64 jaar met 40% is gestegen”.

  https://rwmalonemd.substack.com/p/what-if-the-largest-experiment-on?utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source=direct

  Wat als het grootste experiment op mensen in de geschiedenis mislukt?
  Een rapport van een levensverzekeringsmaatschappij uit Indiana geeft aanleiding tot ernstige bezorgdheid.

  Robert W Malone MD, MS

  Een doorgewinterde collega van aandelenanalisten stuurde me vandaag een link en toen ik erop klikte, kon ik nauwelijks geloven wat ik aan het lezen was. Wat een kop. “De CEO van levensverzekeringen in Indiana zegt dat het aantal sterfgevallen onder mensen van 18-64 jaar met 40% is gestegen”. Deze kop is een nucleaire waarheidsbom die zich voordoet als de droge manilla-envelop van een verzekeringsagent vol actuariële tabellen.

  Het begint er voor mij op te lijken dat het grootste experiment op mensen in de opgetekende geschiedenis is mislukt. En als dit nogal droge rapport van een senior levensverzekeringsmanager in Indiana waar is, dan begint Reiner Fuellmich’s ‘Crimes against Humanity’-aansporing voor het bijeenroepen van nieuwe processen van Neurenberg een stuk minder quixotisch en veel profetischer te lijken.

  Dit is wat me opviel in dit rapport van Margaret Menge, een bijdrage van The Center Square.

  “Het hoofd van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica zei dat het sterftecijfer onder mensen in de werkende leeftijd met maar liefst 40% is gestegen ten opzichte van het pre-pandemische niveau.

  “We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica”, zei Scott Davison, CEO van het bedrijf, tijdens een online persconferentie deze week. “De gegevens zijn consistent voor elke speler in dat bedrijf.”

  OneAmerica is een verzekeringsmaatschappij met een omzet van 100 miljard dollar die haar hoofdkantoor sinds 1877 in Indianapolis heeft. Het bedrijf heeft ongeveer 2.400 werknemers en verkoopt levensverzekeringen, waaronder collectieve levensverzekeringen, aan werkgevers in de staat.

  Davison zei dat de toename van het aantal doden “enorme, enorme aantallen” vertegenwoordigt, en dat het niet de ouderen zijn die sterven, maar “voornamelijk mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64 jaar” die de werknemers zijn van bedrijven die collectieve levensverzekeringsplannen hebben via OneAmerica.

  “En wat we net in het derde kwartaal zagen, we zien het doorgaan in het vierde kwartaal, is dat de sterftecijfers met 40% zijn gestegen ten opzichte van wat ze waren vóór de pandemie,” zei hij.

  “Om je een idee te geven van hoe erg dat is: een catastrofe van drie sigma of één in 200 jaar zou een stijging van 10% zijn ten opzichte van pre-pandemie”, zei hij. “Dus 40% is gewoon ongehoord.”

  Dus, wat drijft deze ongekende stijging van sterfte door alle oorzaken?

  “De meeste claims voor sterfgevallen die worden ingediend, worden niet geclassificeerd als sterfgevallen door COVID-19,

  Davison zei. “Wat de gegevens ons laten zien, is dat de sterfgevallen die worden gerapporteerd als COVID-sterfgevallen, de werkelijke sterfgevallen onder mensen in de werkende leeftijd als gevolg van de pandemie sterk onderschatten. Het is misschien niet allemaal COVID op hun overlijdensakte, maar de sterfgevallen zijn gewoon enorme, enorme aantallen. ”

  TENMINSTE, op basis van mijn lezing, moet men concluderen dat als dit rapport stand houdt en wordt bevestigd door anderen in de droge wereld van levensverzekeringsactuarissen, we zowel een enorme menselijke tragedie hebben als een ernstig falend overheidsbeleid van de Amerikaanse regering en US HHS-systeem om de burgers die voor deze “service” betalen, te dienen en te beschermen.

  ALS dit waar is, dan hebben de zo agressief gepromoot genetische vaccins gefaald, en de duidelijke federale campagne om vroegtijdige behandeling met levensreddende medicijnen te voorkomen heeft bijgedragen aan een massaal, vermijdbaar verlies van mensenlevens

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  ‘Temperatura normale…’

  Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  De economieën moeten kapot gemaakt worden, met chantage methodes. Hiermee willen de regeringen dat iedereen aan de tijdelijke experimentele gentherapie injecties hebben. Die niets anders zijn dan zeer giftige injecties met daarin ook een besturingssysteem, zodat iedereen programmeerbaar wordt en zo ook manipuleerbaar. Om zo iedereen te dwingen om deze injecties te accepteren, anders uitsluiting van het dagelijkse leven. Die elk mens laat veranderen in een transhumaan, waardoor de persoon in kwestie al zijn/haar mensenrechten en burgerrechten kunnen ontnemen. Zolang er met dwang geprobeerd wordt, is de persoon in kwestie die de volledige verantwoording voor alle consequenties die eruit voort vloeien verantwoordelijk.

  Geliked door 3 people

 5. Bas zegt:

  Italië
  Geen aansprakelijkheid voor vaccinatiedood, want vaccinatie is niet verplicht….

  https://pbs.twimg.com/media/FIM9VCjXIAUlrcI?format=jpg&name=medium

  https://pbs.twimg.com/media/FIM9VedXwAQtuwh?format=jpg&name=small

  ‘Vaccinatione non obbligatoria….’

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Laurentius
  Wist je dat Centraal Europese landen worden gechanteerd door Brussel dat als het vaccinatie niveau niet op 75% komt ze geen subsidies meer krijgen van Europa?

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Ik gun alle bedrijven die hieraan meewerken algeheel faillissement toe. Het personeelstekort in zowel essentiële diensten als o.a. zorg, productie van goederen en voedsel, de bouw. transport etc. komen flink in gevaar alleen al door de oversterfte. Dus ik zou zeggen alle ongevaccineerden meldt u massaal per direct ziek. Laat de werkgevers die hieraan gehoor geven lekker barsten dan leggen ze zelf binnen de kortste keren het lootje. In ieder geval heeft Amerika al zorgpersoneel ongevaccineerd teruggeroepen om het werk te hervatten wat een succes. Het is puur chantage om de algehele bevolking naar de vaccinatiestraten te dwingen. Vergeet niet hoe groter het verzet hiertegen des ter eerder zal de overheid zeer zeker water bij de wijn moeten doen willen ze het land niet algeheel economisch failliet laten gaan.

  Like

  • antiislamnu zegt:

   Helemaal mee eens laten die retail organisaties horeca Nederland hun leden oproepen om massaal niet mee te doen met de corona maatregelen.
   Zo niet ga dan maar lekker failliet met ze allen dat verdienen jullie lafe honden
   Zo,dom zijn Antwerpen draait kerst omzetten en nog komen ze niet in opstand geen medelijden met lafe honden

   Like

 9. Hovawart zegt:

  Wat heeft men nodig voor een grote hervorming?,….enorme werkloosheid en grote armoede.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s