Déjà vu . . .

Macron verklaart de niet-gevaccineerden in Frankrijk als “niet-burgers” en zegt hen te blijven achtervolgen. Waar kennen we dat van?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Leon Heinemans)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Déjà vu . . .

 1. Fran zegt:

  Waar wachten de rechtgeaarde Fransen nog op?

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Fran Die rechtgeaarde Fransen is verleden tijd. 90% van de Fransen zijn onderdanig geweest door zich een experimenteel vaccin door de strot te laten duwen.

   Like

 2. Ruben zegt:

  Macron zei niet alleen dat hij het leven van de ongevaccineerden zuur wil maken, maar zelfs dat hij dit GRAAG wil doen.
  Bizar voor woorden.
  Reden genoeg voor justitie en politie in Frankrijk om hem op te pakken.
  Hitler en Stalin zouden jaloers zijn op de vele mogelijkheden heden ten dage.
  Wanneer gaan de ogen open van de doorsnee burger?

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Hebben de Fransozen dan ook een term voor ‘ ausradieren’? het ‘effacer’ klinkt toch iets minder bedreigend……..ben benieuwd of de Fransozen nu ook de vergelijking zullen trekken……

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Ik zie een vast patroon ontstaan

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Wat een leuk , aandoenlijk fotootje hebt u hier geplaatst; zo’n menneke met gebalde knuistjes die dénkt een “hoge Piet” te zijn. Ik dacht, toen ik de foto zag : “Hé verrek, das dat kereltje uit de film “die Blechtrommel” naar de roman van Günter Grass, maar hij heeft z’n stokjes vergeten zielig kereltje !”
   (ik vraag me af hoe het kan dat een moeder een dergelijk monsterachtig wezentje heeft kunnen baren en er misschien zelfs van heeft kunnen houden)

   Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  WTF!!!

  UN Watch
  @UNWatch
  Your voice at the United Nations. The only UN-accredited NGO that monitors the world body, defends human rights and fights dictatorships and double standards.

  UN Watch
  @UNWatch
  BREAKING: UN Watch calls on @UN_HRC expert Nils Melzer to resign after he posted misleading information about Dutch protests that he took without any verification from racist, anti-Western groups that attack Jews, gays and “mixed ethnicities.”

  UN Watch
  @UNWatch
  BREAKING: UN Watch-oproepen aan @UN_HRC expert Nils Melzer moet aftreden nadat hij misleidende informatie had gepost over Nederlandse protesten die hij zonder enige verificatie had genomen van racistische, antiwesterse groepen die joden, homo’s en “gemengde etniciteiten” aanvallen

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik was het ook tegen gekomen @ Bas en onwillekeurig dacht Ik: Zullen ze vanuit Den Haag wel een seintje gekregen hebben van lozen die man.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Henk.De verenigde nazi,s is opgericht door de werkelijke machthebbers op deze aarde.De rotschilds en rockefellers ze haten de mensheid en mensenrechten.

    Like

 6. wappieman zegt:

  Rothschild bankiertje en WEF klant .
  Wat vind ik jou een weerzinwekkend pismannetje , een wanstaltig stuk uitschot .

  Geliked door 1 persoon

 7. Ahab zegt:

  HET WARE 21E EEUWSE FASCISME:

  Als men onderstaande principes en kenmerken van ‘fascisme’ leest en dan ziet hóe in de 21e eeuw; en vooral de laatste jaren; ‘democraten’, ‘liberalen’, ‘progressieven’, ‘linksen’ in de praktíjk optreden en praten in de media: je ‘mag’ alleen nog hun mening hebben, je ‘moet’ … vaccineren, 2G, gehoorzamen aan ‘Brussel’, geen commentaar hebben op: woke-ideologie, globalisering, klimaatmaatregelen, regenboog, ‘build-back-better, immigratie etc, etc, etc.; dan is de omkering van alle waarden te zien.

  Niet een extreem rechtse agenda wordt nu opgelegd door Staat en media, maar een links-liberale agenda wordt opgelegd, waarin alles en iedereen ‘een’ moet worden achter het ‘superieure doel’ dat ‘Big State’, media en ‘Big Corporate’ hebben vastgestelt, zónder ook maar iemand buiten hunzelf te raadplegen. En dát met dezélfde middelen en tactieken die de 20e eeuwse fascisten gebruikten
  (Goebbels draaiboek is wel érg handig daarbij), inclusief het afschilderen van tegenstanders als ‘extreem-dit of dat’, het creëren van bedreigende situaties, nu geen oorlogen maar ‘rampen’ als klimaat, pandemie en wat ze nog meer te pas komt. Sommigen noemen het ook wel communisme, maar feitelijk maakt dat niet érg veel uit: in beide systemen is er een totalitaire staat die geen énkele andere mening of gedrag meer duld: men móet zich aanpassen aan wat de Staat wil, zoals nu in inderdaad communistische landen: China en Noord-Korea.

  De term fascisme komt van de door Mussolini opgerichte groepering in 1919. Het heeft verwantschap met de Latijnse term ‘fasces cum securibus’, een symbool van AUTORITEIT en het RECHT OM STRAF UIT TE DELEN in het vroegere Romeinse Rijk. Het fascistische bewind van Mussolini verwees daarom ook veelvuldig naar het oude Romeinse Rijk, hún Heilstaat.

  PRINCIPES en KENMERKEN VAN FASCISME:

  – streven naar de instelling van een politieke dictatuur, de politiek die over álles beslist
  – streven naar een staat met volledige controle over maatschappelijk leven en organisaties.
  – streven naar ‘sociale eenheid’ en opheffing van ‘belangentegenstellingen’…..

  De fascistische staat is absoluut van aard, omdat hij met eigen doelen elk individueel bestaan en alle particuliere belangen aan zich ondergeschikt maakt en de ‘normen’ van zijn gedrag in zichzelf vindt. Het fascisme vervangt de rechtsstaat – deze is immers slechts de speelbal van allerlei losse (lastige) individuen – door de machtsstaat. Het gezag wordt niet gevormd of gelegitimeerd van onderop, maar van bovenaf opgelegd. Slechts de elite is ertoe in staat inzicht in de ‘superieure doeleinden’ van de staat te verwerven. Iedereen die denkt dat hij/zij daarbij hoort zal dat dus met verve – uít zichzelf – verdedigen, want men wíl bij de elite horen, tenminste dat denkt men. De échte elite lacht om de domme slippendragers, want zíj komen vroeg of laat óók aan de beurt.
  De Amerikanen wilden b.v. eerst niet deelnemen aan de 2e wereldoorlog. Wat ze níet wisten was dat de Nazi’s nadat ze Rusland verslagen zouden hebben hun aandacht naar Amerika wilden verleggen, Hitler had al concrete plannen om daarvoor de Azoren (halverwege de Atlantische oceaan) in te nemen als springplank. De Big Corporate’ vond een fascistische staat wel prima, in Duitsland ondersteunden ze de Nazi’s vanaf het begin en ook in Amerika waren er genoeg aanhangers, stiekum:
  https://www.brennancenter.org/our-work/analysis-opinion/how-big-business-bailed-out-nazis

  https://www.forbes.com/sites/maddieberg/2019/04/02/more-than-a-dozen-of-europes-wealthiest-billionaires-and-their-families-had-nazi-ties/?sh=2fd48f216015

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   “De Amerikanen wilden b.v. eerst niet deelnemen aan de 2e wereldoorlog. Wat ze níet wisten was dat de Nazi’s nadat ze Rusland verslagen zouden hebben hun aandacht naar Amerika wilden verleggen, Hitler had al concrete plannen om daarvoor de Azoren (halverwege de Atlantische oceaan) in te nemen als springplank.”

   Hollywood is geen betrouwbare historische bron mijn beste…

   Like

 8. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s