Mensensmokkelaars bevestigen NGO-contacten met criminele organisaties

(Door: Steffen Munter – Vertaling: E.J. Bron)

Het Italiaanse openbaar ministerie stelt een onderzoek in naar NGO´s, die met schepen mensen illegaal van Afrika naar Europa brengen. Achter de zogenaamde “reddingen uit zeenood” schijnt blijkbaar een gewetenloos en mens verachtend systeem van winst maken te zitten. Uitspraken van mensensmokkelaars onderbouwen nu het Italiaanse onderzoek dat ook NGO-schepen deels nauw contact onderhouden met de mensenhandelaars uit Noord-Afrika.

Jarenlang golden ook in Italië acties van NGO´s om migranten te verschepen van de Noord-Afrikaanse kusten naar Italiaanse territoria als “operaties ter redding uit zeenood”. Maar toen in maart 2017 Luca Donadel, een student in de mediawetenschap, in een video op YouTube tot de conclusie kwam dat de “humanitaire” operaties van de NGO-schepen tussen Libië en Sicilië veel meer leken op heen en weer varende veerboten dan op reddingsacties, was er in de Italiaanse media steeds opnieuw sprake van “zeetaxi´s”. Bovendien zijn er beschuldigingen tegen NGO-schepen dat zij deels samenwerken met de mensenhandelaars. Het Italiaans openbaar ministerie stelt een onderzoek in.

Gesprekken met de mensensmokkelaars

De Zwitserse “SonntagsZeitung” sprak met drie Libische mensensmokkelaars, die aan de journalisten bevestigden dat er contacten zouden bestaan tussen mensenhandelaars en NGO-schepen. Zodoende ondersteunen de uitspraken van de mensensmokkelaars ook het onderzoek van het openbaar ministerie van Trapani op Sicilië, dat 650 pagina´s bewijsmateriaal verzamelde om een samenwerking te bewijzen tussen de NGO´s en de mensenhandelaars – waaronder beeldmateriaal, interne E-mails en WahtsApp-communicatie, afgeluisterde telefoongesprekken en gesprekken op de commandobruggen van NGO-schepen.

Zoals de Zwitserse “Blick” daarover schrijft, zouden echter grote NGO´s zoals Médicins sans Frontières of Save the Children zo´n samenwerking ontkennen. De “SonntagsZeitung” zou echter zelfs berichten van ongeveer een dozijn gevallen van directe leveringen van migranten aan de NGO-schepen door de smokkelaars. De lege smokkelboten zouden daarna naar Libië zijn teruggekeerd.

Smokkelbeelden ongeschikt voor inzamelingscampagnes

Om meer giften te genereren, zouden de NGO´s toen foto´s van de “reddingsacties” online gepubliceerd hebben. Die foto´s waarop de smokkelaars te zien zouden zijn geweest toen ze migranten naar de NGO-schepen brachten, zouden echter niet te zien zijn.

Zo zou er bijvoorbeeld een video van zo´n actie op 13 oktober 2017 bestaan. De bemanning van de “Vos Hestia” van de Britse NGO “Save the Children” filmde hoe twee kleine boten met drie smokkelaars en 21 migranten slechts enkele kilometers ten noorden van de Libische kust de scheepsbemanning van “Save the Children” ontmoeten. Volgens de “SonntagsZeitung” zou er zelfs in de in het bezit van de krant zijnde schriftelijke regels van “Save the Children” staan dat de NGO “geen gehoor geeft aan de oproep om foto-/mediamateriaal met het doel om de mensenhandelaars te identificeren enz. aan ons te overhandigen.”

80% minder aankomsten

Toen er in mei 2018 een nieuwe regering in Italië gekozen was, sloot haar minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, als eerste de Italiaanse havens voor de NGO-schepen.

In 2019 berichtte de Italiaanse geheime dienst in zijn jaarrapport 2018 over een verband tussen het vervoer van migranten over de Middellandse Zee en “activiteiten van vertakte criminele organisaties”. In dit verband werd er ook bericht over de risico´s van terroristische infiltratie.

Door de door de Italiaanse regering krachtig bevorderde “uitbreiding van de capaciteiten van de Libische kustwacht” zou er een daling van de aankomsten van ongeveer 80% geregistreerd zijn en een “drastische afname” van de NGO-schepen, staat er in het rapport van de geheime dienst. Daardoor zouden ook de sterfgevallen in de Middellandse Zee zijn afgenomen.

De ware mens

Achter dit alles zitten blijkbaar criminele organisaties en netwerken, staat er in het rapport. De verzamelde bewijzen zouden een activisme aantonen dat alle fasen van de onderneming zou betreffen, van het public relations werk en het aanbod van “dienstverleningen” via sociale netwerken tot aan “logistieke ondersteuning in de doellanden” toe. Zelfs de maffia in Italië zou betrokken zijn bij dit systeem van opname.

De zender RT sprak desbetreffend met de Italiaanse onderzoeksjournaliste Francesca Totolo. Die verklaarde: “In Italië werd de nieuwe productieve sector van het ´onthalen van vluchtelingen´ gecreëerd, zoals een voormalige viceminister vaststelde. Coöperaties en verenigingen van links en de kerk hebben sinds jaren openbaar geld voor de opname van de immigranten gekregen. Alleen al in het jaar 2018 werden meer dan € 5 miljard alleen voor directe kosten uitgegeven.” Maar de migratieroute uit Libië zou door de politiek van de (inmiddels voormalige) minister van Binnenlandse Zaken Mateo Salvini bijna uitgeroeid zijn, aldus Totolo.

In haar boek “Inferno Spa” (alleen verkrijgbaar in het Italiaans) beschrijft Francesca Totolo, zoals RT bericht, alle protagonisten van de “verzorgingsbusiness” in een eschatologische structuur: “Ik heb mijn boek in Dante´s ´Inferno´ laten afspelen en aan elke acteur zijn rol in de immigratieketen gegeven – iedereen, die de aankomst van 650.000 illegale immigranten in Italië ondersteunde.”

En verder:

De moderne ´veerlieden´ zijn de NGO´s, die de verleide zielen ertoe brengen het paradijs in Europa te vinden. De ´hypocrieten´ zijn de internationale NGO´s, die een propagandatapijt ontwikkeld hebben om de publieke opinie te beteugelen. De ´verraders van het vaderland´ zijn de Italiaanse verenigingen, die van buitenlands geld geprofiteerd hebben – zoals dat van George Soros. De ´bedrogadviseurs´ zijn de Italiaanse media, die vervalste nieuwsberichten verbreiden – als rechtvaardiging voor datgene wat er gebeurde. En tenslotte zijn de ´ruilhandelaars´die politici, die ook door de Europese en bilaterale akkoorden gewild hebben dat Italië het vluchtelingenkamp van Europa wordt.”

Bron:
epochtimes.de
Door: Steffen Munter

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Mensensmokkelaars bevestigen NGO-contacten met criminele organisaties

 1. Hendrik de Zwijger zegt:

  Waar gaat het om, om geld en meer niet.
  Ook de NGO’s vullen hun zakken en behoeven er maar weinig arbeid daarvoor te doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Deze zogenaamde ‘GoedeDoelenOrganisaties en NonProfitOrganisaties zijn het enkel om het geld te doen, nu de donaties tegenvallen…….de Staat betaalt blijkbaar nog wel mee dus die zijn medeverantwoordelijk/aansprakelijk en strafrechtelijk ook te vervolgen.
  (bier en chips staan al gereed)

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Vrije binnenkomst voor migranten van alle werelddelen blijft mogelijk zonder QR code en zonder vaccinaties. De belastingbetalers die zwaar de rekening moeten betalen voor de massa import zijn onder dictatuur geplaatst en dienen voor bezoek aan restaurants, evenementen, dierenparken en vanaf eind januari voor niet essentiële winkels een QR corona ausweis te tonen anders geen toegang. Hoe ziek kan een overheid zijn en hoe dom kunnen miljoenen mensen zijn. Waarom denkt u dat rekeningrijden wordt ingevoerd, brandstof onbetaalbaar wordt om zo te dwingen mensen massaal thuis te laten werken. Waarom denkt u dat zelfs ABN AMRO op Schiphol haar koffers heeft gepakt zowel voor als achter de douane om het reizen te beperken en zo moeilijk mogelijk te maken. https://www.telegraaf.nl/financieel/902659534/abn-amro-pakt-na-65-jaar-de-koffers-op-schiphol Buiten dat zullen de prijzen van tickets drastisch worden verhoogd. Dus voor het klootjesvolk is een vakantiereisje naar het buitenland onbetaalbaar. Vanaf zeker volgend jaar zullen we opgelegd krijgen nog hooguit een aantal kilometers buiten de woonplaats te mogen reizen. De alarmbellen luiden al dat zelfs de bossen door de vele wandelaars worden overbelast kortom er zullen veel verbodsgebieden komen om überhaupt nog een wandeling door het bos te kunnen maken nog even voeren ze hiervoor ook een 2G beleid in. Over dit plan en zoveel dictatoriale maatregelen is al jaren van tevoren nagedacht en wordt nu ten volste in uitvoer gebracht. Uiteraard zullen vaccinaties nimmer kunnen verplichten omdat indruist tegen Artikel 11 van de rechten van de mens dus we maken. In dit artikel wordt gesteld Het recht op lichamelijke integriteit betekent dat je niet zonder toestemming of goede reden aan iemands lichaam mag komen. Dit recht, dat ook is vastgelegd in de Grondwet, biedt mensen bescherming tegen ongewenste (medische) ingrepen aan hun lichaam. Wat doen de elitaire machtswellustelingen zij verplichten het niet maar maken zoveel mogelijk niet gevaccineerden mensen het leven zuur en beroven deze burgers van haar vrijheden. Uiteindelijk hebben wij te maken met een experimenteel vaccin en spuiten blijft een medische ingreep. De uitspraak van Macron is daarom het meest walgelijk. Rutte zal zich onnozel verschuilen maar wij hebben het toch nooit verplicht. Kortom de smerige elitaire machtswellustelingen en haar gewetenloze politieke trekpoppen zijn te vergelijken met misdadigers tegen de menselijkheid zoals o.a. in WOII. Maar dit geldt uiteraard alleen in geval van Nederland voor de Nederlandse staatsburger die de massa import voor haar rekening krijgt.

  Geliked door 5 people

 4. Ravian zegt:

  Ja ja, één plus één blijkt twee te wezen.
  Je verwacht het niet hè…
  Eenieder met een stel nog enigszins functionerende hersenen had het spelletje dat hier gespeeld wordt jaren geleden al in de gaten.
  De mensensmokkelaars doen het voor het geld, de NGO’s doen het om hun politieke agenda te bevorderen, de “vluchtelingen” doen het voor een lui crimineel leventje, en om dit alles heen is door allerhande malafide zakkenvullers een hele “asiel industrie” opgebouwd om de belastingbetaler leeg te melken.
  En zelfs als het NU zou stoppen; van het geld dat deze georganiseerde misdaad Nederland inmiddels gekost heeft had de hele bevolking op zijn/haar vijfenvijftigste met pensioen kunnen gaan.
  En ook hadden u kinderen zich dan de afgelopen vijftien jaar of zo met het produceren van kleinkinderen bezig kunnen houden, in plaats van met het wachten op een huis.
  Zal ik het nog maar niet over de dankzij deze illegale criminele import totaal in de goot belande veiligheidssituatie hebben.
  Dat, beste burgers, is de werkelijke prijs die u betaald voor het linkse zieligheidsbeleid.
  Dat is wat de “welkom welkom in MIJN land” imbecielen u werkelijk gekost hebben.
  Denk daar maar eens aan als politiek en media u weer eens een “zielige vluchtelingen” verhaal pogen aan te smeren…

  Geliked door 4 people

 5. Joepiedepoepie zegt:

  Welke filantropische organisatie, die van gates, soros clinton?

  Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s