Beatrix von Storch: “Wat Duitsland niet nodig heeft, is een queer-regeringscommissaris”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering heeft voor het eerst met de politicus van de Groenen, Sven Lehmann, een regeringscommissaris voor de acceptatie van seksuele en geslachtelijke verscheidenheid benoemd. Tot nu toe bestaan er al meerdere tientallen commissarissen van de Duitse regering, waaronder een regeringscommissaris migratie.

Lehman verklaarde over zijn indiensttreding: “De nieuwe Duitse regering zal, uitgaande van de grondgedachte van de zelfbeschikking, een progressieve queerpolitiek bedrijven en ook de familiepolitiek richten op de maatschappelijke realiteit van verschillende gezinsvormen.”

Aanval op het klassieke gezin

De vicevoorzitter van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Beatrix von Storch, heeft felle kritiek op het creëren van zo´n queer-regeringscommissaris: “De absurditeit van de groene gender-waanzin bereikt met de benoeming van een zogenaamde queer-regeringscommissaris een nieuw treurig hoogtepunt. Terwijl de burgers met tienduizenden de straat opgaan om hun vrijheid te verdedigen, dreigt de nieuwe super-queere regeringscommissaris Lehmann heel onverholen met een nieuwe, ´progressieve´ familiepolitiek.

De regering vindt het niet voldoende om haar clientèle van minderheden te bedienen, ze grijpt tegelijkertijd met de familie ook het fundament van onze gemeenschap aan.

Het naar eigen goeddunken wissen van het eigen geslacht staat net zo voor dit soort rood-groen-gele clientèle-politiek als als de eis naar een speciale ondersteuning voor ´LSBTI of Colour´ of ´speciale woningaanbiedingen voor bi- en transseksuelen ouder dan 60 jaar´ of de eis naar ´zoekhulp naar de consumptie van seksdrugs in de context van homofiele levensstijlen´. Het actieplan van de queer-regeringscommissaris Lehmann zal door de AfD-fractie met de grootste vastberadenheid worden bestreden.

Bron:
philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Beatrix von Storch: “Wat Duitsland niet nodig heeft, is een queer-regeringscommissaris”

 1. Ravian zegt:

  Queer = volledig van de pot gerukt.

  Like

  • Harry Willemse zegt:

   Queer, iemand die niet weet wat hij morgen zal zijn. Er zijn goede psychiaters in Europa die het echt goed met hun patiënten voor hebben en zich niet laten leiden door, volkomen
   idioten, als vaste inkomstenbron voor de komende 30 jaar.

   Like

 2. Peter zegt:

  Een controleur die bij ieder in zijn broek mag kijken,dan moet je redelijk gefrustreerd zijn als je zo iemand aansteld

  Like

 3. Rien E zegt:

  Niet normaal maken wat niet normaal is. Dit soort mensen hoort in een krankzinnigen gesticht en niet in dienst van de overheid

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Interessant als je weet dat de partijleider van AfD, Alice Weidel, lesbisch is, gehuwd met een vrouw en een zoon heeft.

  Like

 5. Lilith zegt:

  Weet iedereen wel dat die driehoek met de babykleurtjes staat voor pedofilie?.. maw de pedoos worden als siblings van de gaysbeschouwd????

  Geliked door 1 persoon

 6. Edwin Vissers zegt:

  In november 2015 kwam een toonaangevend Berlijns theater, de Schaubühne, in juridisch conflict met Beatrix von Storch over een toneelstuk, Falk Richter’s FEAR, waarin AfD-leiders werden geparodieerd als zombies en massamoordenaars. Beatrix von Storch wordt afgebeeld met vergelding voor de rol van haar grootvader als minister in de regering van Hitler.

  Like

 7. Wappieman zegt:

  Hoeveel meer bewijs wil je hebben voor een
  omvolkingspolitiek ?
  Geen gezin is geen kinderen !.
  Kalergi-plan bij uitstek !
  Tel daar de zogenaamde woningnood ook maar
  bij op .
  WEG MET ONS

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Alles wat god geschapen heeft moet kapot van de satanische globalistische elite.Mannen worden vrouwen en vrouwen mannen,zeer jonge kinderen worden al op school geindoctrineerd met homosexualiteit en dat LHBGT personen normaal zijn.Het traditionele gezin moet kapot,bestaande uit biologische mannen vrouwen en kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s