De Intensive Care: dood maken in plaats van genezen

(Door: “Weethetwel”)

We leven in een tijd dat alles omgedraaid wordt: waarheid wordt voorgesteld als leugen en leugens worden verkocht als waarheid. En dat gaat heel ver, tot in ieder facet van de huidige maatschappij. Nou moet ieder zelf weten of hij waarheden of leugens wil geloven, maar zo eenvoudig ligt dat toch niet. De gevolgen zijn voor iedereen té verschrikkelijk en té verstrekkend, vooral voor hen die inmiddels zien wat de werkelijkheid is. Eén van de belangrijkste aanjagers van de corona-pandemie was en is nog vaak het zogenaamde gebrek aan beschikbare IC-bedden: Intensive Care.

Na twee jaar pandemie begint zich een steeds gruwelijker werkelijkheid op te dringen: de Intensive Care is juist gebruikt om mensen met diagnose corona aan hun eind te helpen. Deze mensen vertrouwden er in hun hulpeloosheid op in zorgzame medische handen te zijn. Ze lijken echter misbruikt door ze op een on-medische en onethische wijze op de Intensive Care aan hun einde te laten komen. Alleen de allersterkste had een kansje om te overleven; een kans die vele malen groter was geweest als hij níet op de IC terecht was gekomen. Het betreft de behandeling om mensen in coma te brengen, op hun buik te leggen en vervolgens zuurstof er in te pompen. Wanneer de schuldigen aan deze corona-hoax voor de rechter staan, zullen ook de medici en zorgmedewerkers die hier blindelings aan mee gedaan hebben zich moeten verantwoorden.

Draaiboek

Na twee jaar pandemie is inmiddels heel duidelijk geworden dat deze niet zomaar uit de lucht is komen vallen, maar al tientallen jaren uiterst zorgvuldig is voorbereid. Het gaat uiteindelijk om de heerschappij van de wereld waarbij de (ondergeschikte) mens ook nog eens genetisch aangepast wordt en qua aantal flink uitgedund. Het is verbazingwekkend te zien hoever de plannen al voortgeschreden waren, voordat begin 2020 het startschot voor de pandemie werd gegeven. Eén van de dingen die in het begin onverklaarbaar leken, en daarom voor een zekere geloofwaardigheid zorgden, was het feit dat tientallen landen en bedrijven precies dezelfde maatregelen namen om de pandemie “in te dammen”. Inmiddels is de verbluffend eenvoudige oorzaak daarvan boven water gekomen: talloze landen en bedrijven waren inmiddels voorzien van leiders en bestuurders die allemaal op de in 1990 in Zwitserland gestichte school van Young Global Leaders bij elkaar in de klas hadden gezeten. Zij vormden samen een gigantisch mondiaal netwerk. Via periodieke bijeenkomsten en trainingen waren ze allemaal voorbereid op dag X om dan volgens het draaiboek te handelen.

Mensen uit dat netwerk werden naadloos gedropt op de hen toebedachte plaats. Ook als ze niet gekozen werden, werd bekendgemaakt dat ze wél gekozen waren en mensen die in eerlijkheid en democratie geloofden, accepteerden dat doorgaans in hun naïviteit. Nederlands voorbeeld: Iedereen weet nog dat Rutte van Rita Verdonk had verloren en toch gekozen werd bij de VVD. Hij moest het worden. Zo werd bij het CDA Omtzigt gekozen en De Jonge tot winnaar uitgeroepen. Zo stemde Amerika voor Trump en werd Biden gekozen. Het bedrog komt steeds duidelijker aan de oppervlakte. Het is allemaal érg doorzichtig, maar tot nu toe komen ze er mee weg.

De corona-pandemie heeft dus niets te maken met volksgezondheid, maar is een springplank om chaos te scheppen in de maatschappij. Dat is tot op heden goed gelukt. De normale maatschappij moet kapot om daarna een controlemaatschappij op te bouwen. Als het eenmaal zo ver is, zal men over corona ook niets meer horen, want dan is het doel bereikt.

Door nu over corona te discussiëren, praat men eigenlijk over een bijzaak, want daar gaat het uiteindelijk helemaal niet om. Het is vooral bedoeld om de mensen bezig te houden en gehoorzaam te laten zijn om op de achtergrond het grote doel te bereiken.

Het is daarom des te immoreler dat de volksgezondheid en de angst voor de dood misbruikt werden om een heel ander doel te bereiken. Het is de ultieme reclameactie die letterlijk over lijken ging. De campagne heeft nu al miljoenen onnodige doden opgeleverd en een onschatbaar aantal verwoeste levens. Naar verwachting is dat nog maar het begin.

Uit de hele reclamecampagne halen we twee dingen die nader beschouwd kunnen worden:

– de behandeling op de Intensive Care
– de samenstelling van het corona ”vaccin”.

De behandeling op de Intensive Care

De behandelmethode op de Intensive Care aan het begin van de pandemie is volkomen uit de lucht komen vallen. Niemand weet wie het uitgevonden heeft en waarom het zo moest. Ineens deden ze het allemaal op deze wijze.

In een eerder artikel Kanonnenvlees op de Intensive Care van augustus 2020 werd al aangehaald dat een aantal video’s en filmpjes klaarlagen voor “algemeen gebruik”. (Eén van de bekendste gruwelfilmpjes over de IC komt uit Italië van de oorlogsverslaggever Gian Micallessin. Het is gemaakt volgens een script van wanhopigheid, zoals je dat alleen maar van te voren kunt verzinnen. Het biedt een inkijkje in een ziekenhuis en er is geen enkel lichtpuntje). De film van Micallesin werd overal op de wereld uitgebracht, waarbij de naam van het land en het ziekenhuis alleen maar veranderd hoefde te worden om de gruwel dichter bij huis te brengen.

De behandeling waarbij de patiënt in coma wordt gebracht en vervolgens “behandeld” wordt met een overdosis zuurstof is zo’n beetje het slechtste wat men kon doen voor iemand met een aandoening als corona (wat zich voor een groot deel afspeelt in de longen). Met name door die coma ontneemt men het lichaam de kans op eigen gelegenheid aan het herstel te werken en kan het lichaam helemaal niets met al die zuurstof.

Na twee dagen zijn de longen al bijna onherstelbaar beschadigd, nog iets langer en de overlevende moet zijn leven lang hersteltherapie doen en de grootste rest is soms tot meer dan 20 dagen misbruikt om de schrik er goed in te krijgen en vooral om het narratief te versterken dat er te weinig IC-capaciteit zou zijn.

Vanaf het begin waren er medici die wisten dat het fout zat. Sommigen hebben dat in interviews uitdrukkelijk aangegeven met daarbij een duidelijke vingerwijzing: In het geval zij zelf ooit corona zouden krijgen, wilden ze onder geen enkel beding op de Intensive Care. De artikelen hierover (o.a. in Trouw) bleken na enige maanden onvindbaar te zijn hetgeen vandaag niemand meer verwondert.

Het wordt de hoogste tijd dat er ook in de medische wereld een discussie op gang komt in hoeverre men zich los kan maken van het narratief en weer overgeschakeld kan worden op gezond medisch inzicht en gedrag.

De samenstelling van het corona”vaccin”

Een ander ding dat volkomen uit de lucht leek te vallen, is de samenstelling van het corona”vaccin”.

In de propaganda wordt gesuggereerd dat na het uitbreken van de “pandemie” iedereen met man en macht aan het werk is gegaan om een werkend vaccin te fabriceren. Na een paar maanden lijkt op tientallen plaatsen in de wereld zoveel intelligent onderzoek plaatsgevonden te hebben dat talloze bedrijven erin geslaagd zijn een werkend vaccin te maken. Volgens mededeling van de WHO waren totaal meer dan 70 vaccins in ontwikkeling. Medisch-technisch kan dat natuurlijk nooit, temeer daar onder normale omstandigheden de ontwikkeling van een vaccin ongeveer 10 jaar duurt en de daarvoor benodigde bedragen en onderzoeken immens zijn.

Veeleer lijkt het zo te zijn dat degenen die zich geroepen voelden om fortuin te maken in de komende vaccinatiecampagne zich bij de WHO konden melden om het recept van het vaccin te krijgen. Het blijkt dat er namelijk al langere tijd aan een nieuw soort “vaccin” gewerkt is (waarbij praktisch alle proefdieren stierven). Het schijnt van groot belang te zijn dat alle mensen precies hetzelfde vaccin ingespoten krijgen. Dat laatste is dan weer nodig om bepaalde genetische veranderingen plaats te laten vinden om de mens “klaar te maken voor de toekomst”.

Het mag al een prestatie genoemd worden van die 70 bedrijven wanneer ze in die korte tijd alle ingrediënten konden verzamelen die er in het “vaccin” zitten. Er begint hier en daar iets door te sijpelen over de inhoud en de werking en dat belooft niet veel goeds voor de ontvangers van het vaccin.

De berichten over aandoeningen, hartaanvallen en oversterfte zijn nu al alarmerend. Niet alarmerend genoeg voor veel mensen. Zij stappen nog steeds met opgestroopte mouwen naar het vaccinatiecentrum om.. ja, om wat?

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”. Alleen in de corona-periode al meer dan 50. Het is een interessante ontdekkingstocht dat een nep-pandemie gebruikt wordt om de maatschappij definitief te veranderen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Intensive Care: dood maken in plaats van genezen

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  DCe leugen is ook makkelijk te verkopen Weethetwel en Ik zal je vertellen waarom.
  De hele opzet van de reeks van leugens is groots want bedenk dat je een aantal mensen niet meer tegenkomt in de media en er weer nieuwe voor in de plaats zijn gekomen.
  Daarbij komt dat er ook moetwillig veel van die zogenaamde Experts aangetrokken zijn die feitelijk heeldikwijls niet meer zijn dan veearts met een cursus virologie en ook daar veranderen de smoelen met regelmaat van de klok zodat de mensen het idee krijgen dat er veel meer “experts”bij betrokken zijn dan de werkelijkheid laat zien.
  De echte experts worden angsvallig het zwijgen opgelegd want de waarheid kunnen ze niet echt verdragen de oplichters achter de plandemie.
  Ik neem maar een paar voorbeelden, een Yeadon die dus wel weet hoe de farmaindustrie werkt word zonder meer van de social media af gemieterd Dr Wodargh zul je niet tegen komen in welk praatprogramme dan ook Fuelmich is momenteel ook de gebeten hond want diekomt wel heel dicht bij de waarheid en ondertussen probeert men van alle kanten de mensen die het niet eens zijn met het narratief te demoniseren (Zie FVD)
  Maar Ik denk dat de leugenaars in nauwe schoentjes aan het komen zijn en dus zal voorlopig de druk op de ongeprikten opgevoerd worden (zie Australie Oostenrijk Italie en zo nog wat hellholes.
  We gaan in ieder geval interessante tijden tegemoet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Ik ben eind 2020 op de intensive care terecht gekomen door een zware corona besmetting. De corona infectie zorgt ervoor dat je longblaasjes vol lopen met vocht waardoor je geen zuurstof meer kunt opnemen in je bloed. Je stikt dan met de dood tot gevolg. De enige oplossing is je aan de beademing te leggen en de druk in je longen iets op te voeren waardoor een deel van de longblaasjes boven water komen te staan en je toch nog wat zuurstof kan opnemen. Dit is een sinds jaar en dag toegepaste methode bij zware longontstekingen.

  Je komt niet zomaar op de intensive care. Er is een acute doodsbedreiging. Bovendien is het zo dat je lichaam juist ondersteund wordt bij de bestrijding van het virus. Je energie gaat volledig naar de bestrijding van het virus. Je lichaam hoeft zich ook niet nog eens druk te maken met ademen wat je alleen maar verder uitput.

  Keerzijde van een opname op de intensive care is dat je spiermassa rap afneemt. Het kost veel moeite en pijn om dat weer te herstellen, Dat is een lange weg tot herstel. Dat heb ik er graag voor over gehad want het alternatief is ook niet erg aantrekkelijk. Namelijk de dood. Een intensive care opname is kiezen uit kwaden. Een laatste redmiddel.

  Als u niet weet waar u het overheeft schrijf het dan niet op en stort dit flauwekul verhaal niet uit over de lezer van dit blog. Om de hardwerkende artsen en verpleging in een verdacht hoekje te plaatsen vind ik diep en diep triest.

  Mvg. Ruud

  Like

  • Weethetwel zegt:

   Ruud, gefeliciteerd dat je weer gezond bent. Als ze je ook nog in coma hadden gebracht had je het waarschijnlijk niet na kunnen vertellen. Het kleine verschil dat jou zelfs niet opvalt.
   Weethetwel

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ruud, voorop gesteld dat Ik niemand een intensive care gun ook niet de mensen die zich zonodig denken te moeten laten prikken, want het is zo ongeveer de slechtste plaats waar je terecht kunt komen, hoewel het soms nodig is.
   Je schrijft dat je eind 2020 op de IC terecht kwam wegens corona, maar daar heb Ikdan zo mijn twijfels over.
   Niet dat Ik zeg dat je het liegt want dat kan Ik vanaf hier niet beoordelen uiteraard en dus ga Ik ervan uit dat het zeker klopt.
   Je kwam daar terecht wegens corona of omdat je verteld werd dat je corona had.
   Ik zeg dat niet zo maar en leg even uit wat Ik bedoel.
   We kunnen ons nog herrinneren dat griep plotselijng verdwenen was nadat het corona narratief de wereld in geschopt was.
   Maar nou heb Ik toevallig een kennis die jarenlang op de IC in het Maria ziekenhuis tegenwoordig het twee steden ziekenhuis in Tilburg heeft gewerkt en vroeg haar hoe dat nou zat met die isolatie in de ziekenhuizen, waarbij zij me uit legde dat er om de paar jaren wel afdelingen in islolatie gingen wegens een griepepidemie , met het gevolg je geloofd het niet maar meestal de ouderen het slachtoffer waren en de meeste overleidens te betreuren hadden.
   Let even op, Ik ben niet per definitie een corona ontkenner maar er zijn ondertussen miljoenen dollars uitgeloofd voor degene die dit virus weet te isoleren en dat al meer dan een jaar.
   Toch is er niemand die dit geld op komt eisen en ook dat zou vragen bij je op moeten roepen
   Dat Weethetwel hier een link legt tussen dood en de IC is makkelijk te begrijpen in de wetenschap dat vorig jaar veel mensen zijn gestorven wegens het knappen van hun longen door de ventilators.
   Toen dat naar buiten kwam was het snal afgelopen met die flauwe kul en werd er andere apperatuur gebruikt.
   Dan even ter verduidelijking.
   Je bent tegenwoordig niet echt een patient meer in een ziekenhuis maar een object waar ziekenhuizen verschrikkelijk veel geld aan verdienen en dat klinkt lullig maar dat is al tig keer bewezen.
   Dan heb Ik nog een vraag voor je Ruud.
   Hoe is je algemene gesteldheid en dan bedoel Ik gezondheid overgewicht en die dingen, want het is bekend dat mensenmet onderliggend lijden en obesitas een groter risico lopen dan iemand met een lichaam dat in goede vorm is.
   een kennis van mij kwam namelijk ook op de IC terecht en die heeft met een lengte van 1,70 meter een gewicht van 135 kilo.
   Dat zijn namelijk de dingen die er echt toe doen, gesteldheid en conditie.

   Geliked door 1 persoon

  • Theo zegt:

   Hear, hear!

   Like

 3. Plebejer zegt:

  Amen

  Like

 4. Wappieman zegt:

  Waarom ?
  Om hun vrijheid terug te kopen .
  Daarom !

  Like

 5. Bas zegt:

  Italië;
  Niet geprikt voor 1 februari en 50+ dan een oete van 100 euro
  Vanaf 15 februari boete van 600-1500 euro.
  Zeg nog eens dat dit geen medische dictatuur is.

  https://pbs.twimg.com/media/FIgRN0sWQAcafFH?format=jpg&name=small

  Geliked door 1 persoon

 6. Tineke zegt:

  Weet iemand hoe de protocollen in het ziekenhuis nu zijn?
  En dan zijn die directeuren toch ook allemaal medeschuldig?
  Zoveel mogelijk het ziekenhuis vermijden is de enige optie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s