Duitsland: “Alle 16 ministers-presidenten van de deelstaten zijn voor een algemene vaccinatieplicht”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse staat en de deelstaten zijn het op de corona-topontmoeting eens geworden over strengere regels voor de gastronomie. Bovendien spreken alle 16 ministers-presidenten zich uit voor een algemene vaccinatieplicht uit.

In het debat rondom een algemene vaccinatieplicht hebben alle deelstaten zich volgens bondskanselier Aloaf Scholz (SPD) uitgesproken voor een invoering. “Alle 16 ministers-presidenten hebben zich uitgesproken dat ze voor een algemene vaccinatieplicht zijn”, zei Scholz vandaag na het overleg over de corona-situatie. “Ik voel me hier maximaal ondersteund”.

Scholz bevestigt nieuwe maatregelen voor gastronomie en quarantaine

Bovendien heeft Scholz na het overleg strengere regels tegen de pandemie voorgesteld. Ondanks de al verregaande beperkingen zouden er “nieuwe maatregelen” tegen Omikron nodig zijn, zei hij vanmiddag. In het vervolg kunnen besmette personen en contactpersonen zich al na zeven dagen met een PCR-test vrij testen.

Contactpersonen, die in de kritieke infrastructuur werken, kunnen dit met een PCR-test zelfs na vijf dagen doen. Geboosterde mensen hoeven als contactpersoon niet meer in quarantaine. Omdat de rechtsvoorschriften na de beslissing van de staat en de deelstaten nu aangepast worden, zal het nog enkele dagen duren tot ze in werking treden. Bovendien zijn de staat en de deelstaten het er over eens geworden dat ook genezen verklaarde mensen en dubbel gevaccineerden in het vervolg bij bezoeken aan bars en restaurants in heel Duitsland een sneltest moeten tonen.

2G-plus geldt onafhankelijk van de lokale incidentie. Uitgezonderd van de testplicht zijn geboosterde personen vanaf de dag van hun opfrisvaccinatie. Voor iemand die niet kan bewijzen gevaccineerd of genezen te zijn, blijft de toegang tot gastronomische bedrijven helemaal verboden.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitsland: “Alle 16 ministers-presidenten van de deelstaten zijn voor een algemene vaccinatieplicht”

 1. FerdrnandK zegt:

  In juli 2021 heeft de WHO een schrijven aan de aangesloten landen gericht met een verbod op het gebruik van de pcr test ter vaststelling van een actief covod virus,na 31 december 2021.
  Wie is er nu aansprakelijk voor de negatieve gevolgen, het bedrijf dat, dit verbod negeert of de regering van het land ?

  Like

 2. Peter zegt:

  Compleet gestoord,allemaal geprikt in Engeland ,en de ene na de ander voetbalclub moet afzeggen omdat ze massaal ziek zijn ,gewoon een griep,over wat weken zwakt het af,wat normaal is ,en dan heet het dat de maatregelen werken .

  Like

 3. Ravian zegt:

  “Alle 16 ministers-presidenten hebben zich uitgesproken dat ze voor een algemene vaccinatieplicht zijn”

  Hoog tijd dat ze allemaal een bloksnorretje laten staan dan…
  De welbekende olifant in de kamer is natuurlijk dat zij niet ter zake bevoegd zijn.
  De mensenrechten, die boven alle andere wetten staan, bepalen namelijk dat enkel de eigenaar van het lichaam zeggenschap heeft over dat lichaam, en dat eenieder die dit mensenrecht op grote schaal overtreed de doodstraf verdient.
  Dit zijn er dus al weer een stuk of zeventien die rijp zijn voor een tribunaal, en een aansluitend bezoekje aan het schavot.

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Op twitter zag ik en foto van Hugo de Jonge. Tong uit de mond. Kan zo het gesticht in.Het is een domme marionet die in dienst staat van????? Dan die ophef over die debiel bij Kaag. Zo loopt Wilders al (wel een pietsje erger) 10 jaar rond. Die hoor je niet zo piepen als Kaag. Volgens mij heeft Kaag geen kleine kinderen meer toch? Media heeft het over angst bij de kinderen thuis. Heb al veel onsympathieke mensen gezien in mijn leven, maar zij hoort toch bij de top 10 van meest irritante arrogante en onechte personen, die ik gezien en gehoord heb. Sta versteld dat er mensen goed zijn in enkel de talen ineens overal verstand van hebben en elke ministerpost kunnen bekleden die ze maar willen. Je hoeft kennelijk nergens verder verstand van te hebben. Kijk maar naar Timmermans. Die had beter tolk kunnen worden. Daar kan ie niet veel kwaad aanrichten met zn gezwam over het klimaat. Het lijkt zo ontzettend aan die club die rond Stalin hing. 20 procent van de mensen zij ronduit slecht. En die 20 procent zitten nu allemaal in de top.Daarnaast een procentueeel percentage, die er heel naief achteraan loopt. Zoals die huisarts van mij. Is slecht geinformeerd en vaart blind op het RIVM. Geen echt slecht mens, maar beetje dom en beperkt is ze wel.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Vandaag is de 2G plus verordening voor de horeca aangenomen. Dat betekent gevaccineerd, hersteld en ook dagelijks getest.
  Het einde voor veel kleine restaurants.
  Binnenkort ook in NL, als Rutte zijn zin krijgt.

  Like

 6. Fran zegt:

  Alle deze 16 nazis de knip- en plakcursus “young global leaders” bij klauSS SSchwab gevolgd ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Frits zegt:

  R.I.P. Duitsland. Rest EU volgt

  Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  En ondertussen blijft Max van den Berg in voorarrest dus 14 dagen de tijd om hem genoeg onder druk te zetten dat hij geinspireerd is door het FVD, want FVD moet kalt gesteld worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Max vd Berg is een lid van de Extiction Rebellion club, een uiterst links gezelschap dat rellen en opstandjes veroorzaakt tegen vergoeding ( gelijk Antifa ) Deze knaap stond ook al eens voor het huis van Theo Hiddema en heeft hem bedreigd. Politie vond dat niet belangrijk, Kaag wel. En die media genoot er van. Om het Forum in kwaad daglicht te stellen is alle bedrog geoorloofd, nietwaar?.

   Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  NOU SPUIT DAT SS GRAF ZOOITJE
  DAN NU LEKKER VAN DE PLANEET AF.

  SPUITEN MANNEN , SPUITEN TOT JE ER BIJ NEERPLEURD

  IK KAN ME NIET VOORSTELLEN DAT ER IEMAND EEN HJUILBUI KRIJGT
  ALS DIT KUT VOLK AUGERADIERT WIRD !!

  VIELEN DANK IM VOORAUS

  WHAHAHAHAHA . OOM KILL BILL , DOET WONDEREN

  Geliked door 3 people

 10. Ad Bos zegt:

  World fucking forem.

  Like

 11. Pingback: Nieuw voorstel in Duitsland: “Vaccinatieadviseringsplicht” in plaats van vaccinatieplicht | E.J. Bron

 12. ronjaspers zegt:

  Iedereen is te koop en chantabel te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s