CITAAT Sophie Scholl

“De grootste schade ontstaat door de zwijgende meerderheid, die alleen maar wil overleven, zich aanpast en aan alles meedoet.”

(Sophie Scholl)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op CITAAT Sophie Scholl

 1. bobzelf zegt:

  KLAASJE OUWE LABNDVERRADER

  MIJN OOM IS ONDERWEG , MET ZIJN “”EIGEN VRIENDEN ”

  SNEL HE . WHAHAHAHA

  SJST
  22 hours ago (edited)
  This will only make the CSTO Stronger. First they worked to Stop the Armenia/Azerbaijan War, then they worked to Stabilize the borders of CSTO Members with Afghanistan after US rapid retreat, and now this.
  2
  Galunggong
  Galunggong
  1 day ago
  Don’t mess with the Russians. They will restore order instantly.
  19
  J P
  J P
  1 day ago
  America must help accountable for the mess
  15
  KRS Movie
  KRS Movie
  14 hours ago
  Russia warned America not to cross its red lines. But America thought it was a joke.
  CSTO is now a new word all NATO learnt. And they don’t seem to be happy about it at all.
  mickie christensen
  mickie christensen
  1 day ago
  Thank god csto❤️
  19
  Yellow Bhee
  Yellow Bhee
  1 day ago
  Gas Price = Money Fuelled = CIA
  13
  Mark Rice
  Mark Rice
  1 day ago
  😃😃
  1
  l аm frоm Каzаkstаn – Tengrian not muslim.
  l аm frоm Каzаkstаn – Tengrian not muslim.
  7 hours ago
  China should help Kazakstan too. We will help China too
  ricky shun
  ricky shun
  1 day ago
  Kazakhstan’s own army was disintegrated internally, and it happened that front-line soldiers kneeled under the mob’s reprimand, do you dare to believe it?
  4
  Mirax
  Mirax
  1 day ago
  In uncertain situation see who benefits. Russian occupants, out of Kazakhstan!

  Like

 2. Klaas zegt:

  +++

  +++

  Like

 3. Andre zegt:

  22 jaar en ter dood veroordeeld door Roland Freisler. En iedereen maar denken dat rechters neutraal zijn, opjectief beoordelen en toetsen aan de wet. Nou vrouguh onder Roland Freisler niet en nu onder D66 en M. Rutte ook niet. Kijk maar weer naar Huig Plug.

  Roland Freisler kwam als out of the blue en werd door Adolfje als rechter geistalleerd aan het Sondergericht. Deze rechtbank stond buiten de Duitse constitutie! En hier werd je veroordeeld als je een klein beetje te langzaam werkte of het stond de nazi’s niet aan. De aanleiding was natuurlijk de Reichstag brand waarvoor ze de Nederlander Marinus van der Lubbe de schuld gaven en door Roland Freisler ter dood werd veroordeeld. In Leipzig werd Marinus onthoofd met heel veel nazi clowsshow natuurlijk. Achteraf liepen de nazi’s op te scheppen dat ze het zelf hadden gedaan maar Marinus had hier geen boodschap meer aan. Wat Roland Freisler ook deed was gedaagden belachelijk maken en de nazi’s vonden dit prachtig als Roland Freisler weer een show ervan maakte. Zo werden broeksriemen afgepakt en moesten ze een te grote broek aantrekken die afzakte. kijk maar…..Sophie Scholl gewoon voor niets ja hun machtsspelletje en ze doen het nu weer met cojona het RIVM en Rutte.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Roland Freisler zou juist, zoals in de biografie van Helmut Ortner, als grote voorbeeld Antoine-Quentin Fouquier-Tinville hebben gehad! Die kerel had als voorzitter van het Revolutionary Tribunal, tijdens de Franse Revolutie, ook duizenden van zijn slachtoffers vernederd, belachelijk gemaakt en uitgescholden!
   Daar kwam nog bij dat Fouquier-Tinville er nog niet eens voor terugdeinsde om getuigen, sympathisanten en linksgezinde Jakobijnen op hun beurt ter dood te veroordelen, zelfs degenen die evengoed om echte vrijheid schreeuwden!
   Overigens kan Marinus van der Lubbe nooit door Freisler ter dood zijn veroordeeld daar hij toen in 1934 nog gewoon staatssecretaris van Justitie was.

   Like

   • Andre zegt:

    iets om over na te denken Jules Vismale. Staatssecretaris is hetzelfde als Klaas Dijkhof of Fred Teeven. Rutte 3 liet zichzelf struikelen over de toeslagaffaire is hetzelfde als de Reichstag brand want de nazi’s hebben het zelf in de fik gestoken. Daarna ging Rutte demissionair is hetzelfde als procesvorming sondergericht.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Sondergericht

    Morgen is het precies 88 jaar geleden dat Marinus zn kop eraf ging om angst te zaaien en morgen hebben we allemaal Roland Freislers op het bordes staan bij de inhuldiging van Rutte 4 om Nederland de afgrond in te trappen.

    De klootjesvolk rechtbank van Roland Freisler in totaal 258 rechters werden er maarliefst 95 gewoon terug geplaatst in de normale rechtbank. Het nazisme is nooit weggeweest en heet nu de great reset van Klaus Schwab zoals Balkanske het heel goed uitlegd.

    We zitten morgen wat tijdlijn betreft op 10 januari 1934

    Like

 4. Rini Willems zegt:

  Weerloze goede burgers snappen niet,
  dat ze erin trappen door de overheid…!!
  Overheid zal ook intrappen, als de burgers tegen de overheid zijn!

  Like

 5. Don Todo zegt:

  Sophie Scholl: The Final Days
  https://m.imdb.com/title/tt0426578/
  De wakkeren, de andersdenkenden, de parallellen met het heden in een film geëtaleerd. Zie ook: a hidden life https://m.imdb.com/title/tt5827916/

  75 Jaar lang hebben de Farizeeërs, het brave klootjesvolk tot op de dag van vandaag van achteren genomen en de simpelen van geest lieten zich nemen; met herdenkingen, de witte anjer parades, de dam, rouwen om de verschrikkingen van oorlog en de holocaust bij nietszeggende monumenten, het ging en nog steeds gaat het er glibberend bij het grauw, de levende doden, de achterlijkheden, in.

  Doodeng en verbijsterend hoe simpel zich de geschiedenis kan herhalen. Ditmaal geen bloksnor, maar een ander virus; wederom iedereen is om en staat vooraan om het neo communistische-fascististen met hun nieuwe wereld orde te verwelkomen. Hitler zou ooit de natie redden, in een duizend jaren rijk gelukig maken, wat nu Corona is en “you own nothing, and will be happy” ideologie zal de mensheid redden en gelukkig maken in een nieuwe aanzet naar een zogenaamd duizend jarige rijk. Ein Reich, ein Volk, ein Führer…Heil Corona!!

  Waarbij stervelingen als Kaag, Rutte en Maxima het volk voor de deepstate meesters moeten leiden naar de Untergang. Als slaafse onderdanen aan de voeten ‘mogen’ ze zelf liggen van neo communist-fascist en deepstate acteur Klaus Schwab, waar ze niet alleen hun ziel, maar ook dat van het volk in de ramsj gooien. De voor het volk onbekende bekendgemaakte ziellozen die kwamen uit het niets, inclusief de vergeten uit beeld verdwenen koninklijke en politieke voorgangers, hebben jarenlang hardop en openlijk staan huichelen en de doden en de levenden daarbij verraden in schijnherdenkingen; “dat nooit meer”, “das niemals wieder” , als een holle en nietszeggende frase opgevoerd in één van de meest schreinende stukken NL volkstoneel ooit. Het gebeurt weer, de geschiedenis herhaalt zich, openlijk en zonder blikken of blozen; het volk applaudisseert wederom voor de eigen ondergang.

  Huichelaars, de vervloekten, herdenken niet de slachtoffers en verschrikkingen uit het verleden, maar vieren met satanische lach onder hun rouwende maskers in stilte de slachtoffers die komen.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Dat stomme achrelijke volk. De ene gifspuit na de andere. Als ze maar op vakantie kunnen en het restaurant, cafe en bioscoop kunnen bezoeken met hun QR code. Wat die idioten niet willen beseffen is dat ze met hun prikken binnen 10 jaar op het kerkhog liggen !

  Like

 7. Jan zegt:

  Je doet maar wat de staat wil en even later lig je voor bijna dood op het veld

  video
  NEW – Qatar: During the Al Wakra Club match against Al Rayyan the player Othman Coulibaly suffered a heart attack, per statement of the football club.

  Like

 8. Torsten Himmelstoss zegt:

  Aan alle Nederlanders:

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Tsja… en toen was de zwijgende Nederlandse(..!!) meerderheid ook nu weer doodstil..!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s