Omicron is storm in een glas water – RIVM en OMT zijn niet geloofwaardig

(Door: Joris Baas en Door Frankema)

Op 4-01-22 plaatste Pieter Omzigt een opmerkelijk Tweet.[1] Twee derde van de positief geteste mensen in december 2021 blijkt volledig gevaccineerd te zijn. Pieter Omtzigt ontdekte dat dit aantal is bijgesteld door het RIVM. Oorspronkelijk was de helft van de positief geteste mensen volledig gevaccineerd.1 Waarom gaat het RIVM van 50% naar 65% zonder hier ruchtbaarheid aan te geven?

Het RIVM zit kennelijk in een spagaat. Tegen de gevaccineerden moet zij kunnen zeggen: “Haal je booster, want de eerste twee prikken werken niet tegen de huidige variant (omikron).” Maar tegen de ongevaccineerden moet het RIVM kunnen zeggen: “Haal dat vaccins want dan krijg je een groen vinkje”.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Omicron is storm in een glas water – RIVM en OMT zijn niet geloofwaardig

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Ze willen graag in deze positie blijven, angstzaaien en doen waar ze zin in hebben?

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/belgische-ondernemers-vieren-feest-nederlandse-kopers-zorgen-voor-300-meer-omzet-fantastisch/

  Belgische ondernemers vieren feest: ‘Nederlandse kopers zorgen voor 300% meer omzet! Fantastisch!’

  In België zijn ze maar wat blij met de Nederlandse lockdown. Want omdat ons kabinet het land om totaal belachelijke redenen op slot heeft gezet gaan heel veel Nederlanders lekker shoppen bij onze zuiderburen. En die verdienen daar grof geld aan. Er worden zelfs omzetverhogingen gemeld van 300%. “Waanzinnig en fantastisch tegelijk!” roepen Vlaamse ondernemers dan ook.

  In België willen ze ons kabinet heel graag bedanken voor de achterlijke, doorgeslagen, nutteloze lockdown in ons land. Want omdat Nederlanders niet in eigen land kunnen winkelen doen ze dat in België. En dat betekent dat winkels en horeca in Antwerpen de tijd van hun leven hebben. Er wordt melding gemaakt van 300% meer omzet

  Like

  • Lot zegt:

   Wat voor restauranthouders om in Belgie een zaak te openen? In Nederland huur opzeggen, je zegt je ziet er niets meer in of het pand verkopen.

   Like

 3. Bas zegt:

  Internist:
  Stijging IC-patiënten door verkeerd rekenmodel vh RIVM….

  https://pbs.twimg.com/media/FIf5LHHXIAUHSnM?format=jpg&name=medium

  Like

 4. Johan zegt:

  Het coronak*tje zit de boel ook weer op te fokken :
  OMT-lid Marion Koopmans: ‘Aantallen gaan nu razendsnel steil omhoog en dit is nog maar het begin’

  Het is weer een en al doem en onheil, dat zij uitspuugt over de argeloze bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  De eerste twee prikken werken niet tegen ‘omikron’ maar de ‘booster’ (zelfde als prik 1 en prik 2 werkt wel tegen de corona-mutatie, de ‘omikron’.
  Wat is dit voor geleuter!?

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Voor de mensen die nog over een beetje gezond verstand beschikken is het is onderhand allemaal al wel weer duidelijk.
  Gezien een “PCR test” altijd tot een “positief resultaat” te manipuleren valt is het wat het “aantal besmettingen” betreft gewoon een kwestie van “u vraagt, wij draaien”.
  Gezien een PCR test geen onderscheid kan maken tussen griep en corona (en nog een hoop andere zaken) hebben negen van de tien “besmetten” die werkelijk met iets besmet zijn gewoon de griep.
  En gezien de huidige corona varianten verre van levensbedreigend zijn beginnen de ziekenhuizen, de IC’s, en de mortuaria, zich steeds meer te vullen met “vaccinatie” slachtoffers.

  En wat voor die mensen die nog over een beetje gezond verstand beschikken dus onderhand ook meer dan duidelijk is dat is dat we het hier over zaken als al dan niet opzettelijke incompetentie hebben, over het manipuleren oftewel oplichten van het volk, over het verneuken van de Nederlandse grondwet, over het grootschalig schenden van de mensenrechten, en tot slot over massa moord.
  Wat daar dan voor de aanstichters hiervan en eenieder die hier aan meewerkt of aan meegewerkt heeft de consequenties voor behoren te wezen zou zelfs degenen die niet meer over dat beetje gezond verstand beschikken duidelijk moeten wezen.
  Als er over een toekomstig tribunaal gepraat wordt dan is dat dus geen bedreiging maar enkel de vaststelling van een feit, want de kruik gaat net zolang te water tot zij breekt.
  En dan kunnen ze wel denken dat ze middels het installeren van een dictatuur met hun misdaden weg zullen kunnen komen, maar ook dictaturen zijn eindig, en uiteindelijk wacht hen dus toch altijd het hakblok.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Wacht maar eens af als Rutte, nu met Ernst Kuipers, weer op de TV komt. De maatregelen zullen mogelijk nog veel strenger worden. De Jonge mocht al erg zijn, Kuipers is de versie 2.0 !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s