Tot driemaal zoveel illegalen: asielzoekers trekt het naar de EU, de VS en Groot-Brittannië

(Vertaling: E.J. Bron)

Een opvallende ontwikkeling: vooral “blanke” wereldregio´s worden het ergst door massa-immigratie en illegale migratie getroffen. Het aantal asielzoekers dat vanuit de hele wereld naar de EU, de VS en Groot-Brittannië trekt, is met sprongen toegenomen, zelfs deels meer dan verdrievoudigd. Sinds het jaar 2015 zijn er volgens de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR meer dan een miljoen mensen naar Europa gevlucht.

In het jaar 2021 was er opnieuw sprake van een sprongsgewijze stijging: zo zijn er bijvoorbeeld in Italië tot kerstmis meer dan 64.600 migranten per boot over de Middellandse Zee aangekomen. In de vergelijkende periode van het jaar daarvoor waren dat er ongeveer 34.100, dus iets meer dan de helft zoveel.

Ook Groot-Brittannië wordt door een regelrechte golf illegalen geteisterd: volgens officiële cijfers hebben in 2021 bijna 24.800 migranten de Britse eilanden over Het Kanaal bereikt – meer dan driemaal zoveel als in 2020.

Ook in de richting van de VS zwelt de migratiestorm steeds verder aan. Intussen zag de regering onder Donald Trump´s linkse opvolger Joe Biden zich eveneens genoodzaakt om de grenzen te sluiten, vooral die met Mexico. Het gevolg is dat er in Mexico vorig jaar 131.448 asielaanvragen werden ingediend – meer dan ooit tevoren in de geschiedenis van het land. Eigenlijk wilden deze asielaanvragers allemaal naar de VS. De meesten komen uit Haïti en Honduras.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tot driemaal zoveel illegalen: asielzoekers trekt het naar de EU, de VS en Groot-Brittannië

 1. karton zegt:

  Méér dan een miljoen mensen gevlucht naar Europa ? Mogelijk dat er één duizend écht gevlucht is, de overigen probeerden “gewoon” te verhuizen naar landen, w.o. Nederland waar ze worden gepamperd.

  Geliked door 2 people

  • Hendrik de Zwijger zegt:

   Het aantal echte vluchtelingen is nihil.
   Ze komen met een leugen als vlucht verhaal, ingegeven door hun mensensmokkelaars, en de IND is niet zo slim om dat verhaal te ontmantelen of ze willen dat niet, want meer gelukzoekers is meer werk voor ze en zwaar werk is dat niet en ze zitten nog droog ook.
   Al zouden ze beginnen met al die z.g.n vluchtelingen hun paspoort af te nemen als ze binnen 20 jaar terug gaan naar hun thuisland.
   Als ze dit met terug werkende kracht als nog zouden doen, dan zijn we in een keer uit het huizen tekort, en misschien ook geen files meer op de wegen en in de steden.
   Ook de gevangenissen zouden minder bevolkt worden, en dan zal Nederland weer een mooi land kunnen worden als we ook de criminelen met twee paspoorten hun Nederlands paspoort zouden afnemen en de personen het land uit wordt gezet. Is de persoon minder jarig, dan het gehele gezin.

   Geliked door 2 people

 2. Dat die asielzoekers zef komen is tot daar aantoe maar ze smokkelen ook nog een heleboel coronavirussen en rubberbotenafval mee het land in.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Multiculti + diversiteit = blanke genocide uit het coudenhoven/kalergiplan en uit de NWO agenda.

  Geliked door 1 persoon

 4. Dr. Heinz zegt:

  Gebeurt allemaal, in opdracht der EUSSR kliek!
  Die willen een NWO schapen, en daar is géén plaats voor de autochtonen!
  Ze halen ze zelfs op met vliegtuigen, touringcars, treinen, auto’s!
  En men betaald mensensmokkelaars, om ze op te halen!
  Maar dat volk, past en hoort hier niet thuis in modern westers Europa!
  Hun normen en waarden, mentaliteit, gebruiken passen niet in een moderne maatschappij!!
  Ze passen zich nooit aan, wonen bij elkaar in de buurt!
  Jagen de autochtonen uit de buurt, want die geven opmerkingen en meer van dat en dat wil men niet horen!
  De criminaliteit is nog nooit zo hoog geweest, als heden 2022!!!
  Inbraken, overvallen, berovingen op straat, mishandelingen, ramkraken, en ga maar een week door!!!!!!
  Dat volk komt nooit aan het werk bij een baas, zitten tot hun dood aan het staatsinfuus!!
  En dat kost het onze welvaart, veiligheid, woongenot, en ga maar een week door!!!!
  Die EUSSR wil willens en wetend héél Europa. Kapot maken!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. Mr. Unvaxx zegt:

  Toeval is het natuurlijk niet dat deze “blanke regio’s” zo zwaar getroffen worden door illegale immigratie. Het is het coudenhove-kalergiplan tot in detail in uitvoering. Zelfs heden ten dage word met droge ogen volgehouden dat dit plan een complot theorie is.
  https://gerard1945.wordpress.com/2021/10/23/het-kalergi-plan-handboek-van-de-eu/
  De vraag is natuurlijk waarom dit alles? Zelf kan ik alleen maar een verklaring vinden aan de hand van De Bijbel, voor mij het onfeilbare woord van God.
  Ondertussen is de NWO geen complot theorie meer, zelfs W. Alexander en tal van zijn puppets in de eerste en tweede slaapkamer komen hier ronduit vooruit middels hun lidmaatschap van het WEF, en het abonnement op de jaarlijkse bijeenkomsten van de bilderberg kliek.
  Veel wakkere mensen die de NWO willen duiden komen vaak niet verder dan dat dat een communistische, Faschistische wereld orde zal worden, maar in de Bijbelse context is dit niets anders dat het laatste, aanstaande wereldrijk. Het wereldrijk van de antichrist. Zo als door verschillende
  Bijbelse profetieën voorspeld. Een van de eerste voorspellingen over dit laatste rijk en deze antichrist komen uit het oude testament, Het Boek Daniel.
  Het boek Daniel staat in het oude testament en is ongeveer 536 jaar voor Christus geschreven, terwijl hij, Daniel, in ballingschap was in Babylon.
  Daniel 10:14 Nu ben Ik gekomen, om u te doen verstaan, hetgeen uw volk bejegenen zal in het vervolg der dagen, want het gezicht is nog voor vele dagen.
  Daniel 12:4
  “But thou, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased.”
  Hier bij maak ik gebruik van de De engelse King James Bible 1611, gratis online.
  Omdat ik vind dat vaak de Nederlandse vertalingen deze lading niet dekt.
  …many shall run to and fro, and knowledge shall be increased..dus ruim 2500 jaar geleden kreeg een jonge Joodse man in gevangenschap Profetieën door die rechtstreeks betrekking hebben op onze tijd, de eindtijd. Velen zullen zich zich verplaatsen en kennis zal toe nemen..
  Nooit eerder in de menselijke geschiedenis hebben zoveel mensen zich verplaats door gebruik te maken van de burgerluchtvaart, schepen, treinen etc, en de bijkomende (illegale) immigratie die opgang word gebracht door proxy oorlogen door het westen aangejaagd en door armoede.
  Hoe je het ook wilt zien, niemand kan deze voorspelling nu nog ontkennen. Het Coudenhove-kalergie plan spreekt van een vermenging van rassen en culturen..Daniel schrijft daar het volgende over;
  Daniel 2:43 En dat gij gezien hebt ijzer vermengd met modderig leem, zij zullen zich wel door menselijk zaad vermengen, maar zij zullen de een aan den ander niet hechten, gelijk als zich ijzer met leem niet vermengt.
  Dit ijzer en modderig leem is een metafoor voor het romeinse rijk en volken uit afrika en het midden oosten. Dit romeinse rijk is niets ander dan de europese unie.
  https://www.franklinterhorst.nl/EuroBabel%20en%20de%20vrouw%20op%20het%20beest.htm
  Wanneer je hier kennis van neemt word ook het verdrag van marakesh duidelijk.
  https://ejbron.wordpress.com/2018/11/01/het-verdrag-van-marrakesh-complete-samenvatting-en-analyse/
  velen weten niet dat het oude romeinse rijk ook voor minimaal de helft uit arabieren bestond, zeg maar de moslims van nu. In dit licht bezien begrijp je dan ook de voorliefde voor moslims van de europese unie. Natuurlijk kan ik niet met nog meer details ingaan op deze historische feiten omdat ik dan teveel moet uitweiden en ik dan hoogst waarschijnlijk om mijn vinger word getikt door @EJBron. Maar ik hoop dat de eigenaar het belang inziet van mijn toevoeging, omdat het uitlegt waarom dit allemaal gebeurd. Dus om een heeel lang verhaal kort te maken, in de eindtijd, in de grote verdrukking worden wij in europa door God vrijgegeven voor de slacht.
  Jesaja 65:12 Ik zal ulieden ook ten zwaarde tellen, dat gij allen u ter slachting zult krommen, omdat Ik geroepen heb, maar gij hebt niet geantwoord, Ik gesproken heb, maar gij hebt niet gehoord, maar hebt gedaan, dat kwaad was in Mijn ogen, en hebt verkoren hetgeen, waaraan Ik geen lust heb.
  Dus als in de nabije toekomst complete volkeren geslacht moeten worden moet je wel gewillige slagers hebben die dit willen (moeten) doen.
  Waarom..? God en zijn Zoon Jezus/Yeshua zijn ons al meer dan tweeduizend jaar het roepen,maar collectief zijn wij horende doof en ziende blind..als natie’s keuren wij oorlogen goed middels ons stem gedrag en het uitblijven van protest, ieder jaar op nieuw worden plus minus 60.000.000 ongeboren kinderen van God vermoord door abortus, waar is de collectieve verontwaardiging?
  Nee, abortus is zelfs een mensenrecht geworden! Alles bij elkaar is dat de reden waarom in de nabije toekomst al deze horror ons gaat treffen, het is begonnen met de corona plandemie.
  Als collectief kunnen wij dit oordeel niet meer ontlopen, wel bied De Bijbel hoop dat wij individueel aan dit oordeel kunnen ontsnappen, wellicht niet meer in dit leven maar wel op de oordeelsdag.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Mr.Unvaxx.Ik ben zelf christen (geen goede) wist u dat die baby moorden (abortussen) offers zijn van de satanisten die deze wereld regeren, aan baal,moloch oftewel satan.

   Like

  • Horatius zegt:

   Vermenging van Rassen en Culturen en vooral niet te vergeten Religies waaronder de Islam. Dat zou de opzet zijn van bepaalde linkse genootschappen waaronder de Bilderberggroep die zeer veel invloed uitoefent vanachter de schermen.

   De islam is geen uit de hand gelopen sekte, maar telt zeker 1 miljard aanhangers wereldwijd. Alleen in Zuid-Amerika krijgen ze geen voet aan de grond vanwege de dominantie van de Rooms-Katholieke kerk in dit werelddeel.

   Wat ooit de opzet van het Vaticaan was om via de missionarissen het katholieke geloof te verspreiden over de gehele wereld is nu blijkbaar de opzet van de religieuze baardmannen in Mekka om de islam, zo niet goedschiks dan maar kwaadschiks grootschalig te exporteren naar uitsluitend Europa.

   Dit scenario was pakweg 100 jaar geleden op een fel verzet gestuit van het Vaticaan.
   Nu is er blijkbaar sprake van een al of niet geheim concordaat met de islam om dit te tolereren of in ieder geval niet tegen te werken.

   In de jaren 30 sloot de toenmalige paus een concordaat met Nazi-Duitsland om voor mij duistere redenen. In 1945 konden een fiks aantal nazi’s met behulp van het Vaticaan ontsnappen naar Zuid-Amerika.

   Als men weet dat de radicale islam verantwoordelijk is voor talloze terreuraanslagen en bloedige burgeroorlogen zoals in Syrië kan ik niet begrijpen waarom het Vaticaan en de EU hun goedkeuring geven aan het toelaten en zelfs stimuleren van de komst van miljoenen moslims (waaronder vele militante jongeren) naar met name West-Europa.

   Dat deze zaken zijn voorspeld in de Bijbel moge een bron zijn van Geloof, Hoop en Liefde maar niet een reden om ons hoofd al bij voorbaat op het hakblok te leggen.

   Het Christendom heeft ooit een Reformatie & Verlichting gekend, daar is geen sprake van binnen de islam: daar hanteert men nog dezelfde normen en waarden als in de Duistere Middeleeuwen.

   Wij zijn geen slachtvee en willen dat ook niet worden om redenen van het Recht op Zelfverdediging, wat een natuurlijke reactie is van ieder levend individu.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    Horatius Cocles c.q. de Eenogige. Vooral het laatste deel van uw reactie spreekt mij zéér aan : het Recht op Zelfverdediging. Ik ben van mening, en heb dat ook enkele malen uitgevoerd, dat men het “Recht op zelfverdediging”, kan vergeten indien het a.s. slachtoffer als éérste toeslaat. Dus……NIET afwachten tot je je moet/mag verdedigen, maar de aanval zoeken en uitvoeren. Aanval is de beste verdediging, Horatius !

    Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Alsof we aan die Corona smeerlapperij al niet genoeg hebben. Komt daar ook nog eens die nooit aflatende massaimmigratie bij en het probleem van de oprukkende Sharia. En niet te vergeten; onze stem mag niet meer gehoord worden in de MSM media, en vanwege een nieuw fenomeen; de gestolen verkiezingen, gerealiseerd door Kaag. Ons land gaat geheid naar de KLOTEN toe, gegarandeerd !

  Geliked door 1 persoon

 7. Horatius zegt:

  @karton, klopt als een zwerende vinger: de frontale aanval is de beste verdediging.

  Men kan beter niet afwachten wat er komen gaat, maar zelf het initiatief nemen door b.v. de grenzen te sluiten voor moslims, de Koran te verbieden en de moskeeën te sluiten.
  Staat allemaal in het partijprogramma van de PVV.

  Echter het werpen van b.v. een varkenskop naar een moskee is nog een onderwerp van discussie, want dit zou namelijk in strijd zijn met de mensenrechten en stuit ook op bezwaren van de Partij voor de Dieren.

  Verder ben ik in het bezit van een harnas, een kruisboog en een antieke voorlader. Dus als de pleuris mocht uitbreken zal ik ten aanval gaan, in het spoor van ons koningshuis!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Horatius op 9-1-2022 om 22.06 u.
   U bent inderdaad vrij zwaar bewapend !
   Ik ben in ’t bezit van een koevoet, bullepees én een klabatse (hiermee kreeg Bartje v.d. brune bonen op z’n falie als tie niet wilde bidden veur brune bonen; kent u vast wel); verder nog twee gummilatten en één paar hard-weg-loopschoenen !
   Het gooien van varkenskoppen is dus bezwaarlijk, mogen varkensstaarten wél ?
   Ik hoorde onlangs dat uit een onderzoek blijkt dat 21% v.d. Nederlanders bereid zou zijn om met geweld het huidige regime in dit landje omver te werpen………de tendens is stijgende !!!
   Ik vond dat zéér positief nieuws en tevens een prachtig onderzoek.
   We staan beslist niet alleen mijn waarde Horatius !

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s