Twee derde ouders niet van plan kind te laten vaccineren: “Blijf met die rotzooi van kinderen af!”

Niet-kwetsbare kinderen van 5 tot en met 11 jaar kunnen vanaf eind deze maand worden gevaccineerd tegen het coronavirus. 750 van de ruim 3.600 deelnemers aan het Hart van Nederland-onderzoek hebben kinderen in die leeftijdscategorie, maar twee derde van hen piekert er niet over om hun kind te laten vaccineren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Twee derde ouders niet van plan kind te laten vaccineren: “Blijf met die rotzooi van kinderen af!”

 1. Frans zegt:

  Bedankt E.J. Bron voor je tomeloze werklust om de mensen te informeren

  Geliked door 4 people

 2. Ravian zegt:

  Waaruit je dan de trieste conclusie kunt trekken dat een derde van de ouders het avondje uit en/of de vakantie belangrijker vind dan de gezondheid van hun kinderen.

  Like

 3. Wim zegt:

  ‘Prachtig’ inkijkje in de berichtgeving van de msm. Tegengeluid komt weliswaar aan de orde (Schetters en een geïnterviewd persoon) maar tegelijk onevenredig veel domme statements waarvan het geklets van de kinderombudsman wel de hoofdprijs ‘kakelen als een kip zonder kop’ verdient.

  Like

 4. Bas zegt:

  Even iets anders
  Betreffende de toeslagenaffaire

  https://www.ad.nl/binnenland/in-achterkamertje-van-beautysalon-verdienen-ze-aan-leed-van-toeslagenouders-schandalig~a61d3756/

  In achterkamertje van beautysalon verdienen ze aan leed van toeslagenouders: ‘Schandalig’

  TOESLAGENAFFAIRE
  Haagse Turken melden zich massaal als gedupeerde van de Toeslagenaffaire. Uit onderzoek van het AD blijkt dat schimmige tussenpersonen tegen betaling van 150 euro formulieren verstrekken waarmee de aanvragers tienduizenden euro’s kunnen claimen. ,,Schandalig dat ze misbruik maken van deze mensen.” Hoe in een achterkamertje van een gesloten beautysalon op de Leyweg geld wordt verdiend aan het leed van veel ouders.

  Like

 5. johannes zegt:

  De enigste reden dat kinderen gevaxed moeten worden is naar het schijnt dat de vaccinfabrikanten en politici zgn dan voor niemand ooit nog aansprakelijk is wanneer achteraf bewezen wordt dat de vaccins schadelijk zijn.
  Kortom wanneer de ouders hier in gaan trappen of kinderen overgehaald worden heeft dat geen snars te maken met hun gezondheid, wie nu nog gelooft dat de vaccins er zijn om ons te helpen een griep te voorkomen (inmiddels ook al weer flurona genoemd, whahah dat bedenk je toch niet) is werkelijk ziek maar heeft last van het Stockholm syndroom ipv corona.

  Like

 6. leeuw7 zegt:

  https://www.blckbx.tv/videos/kinderen-vaccineren. (Doodzonde!!!)

  Vanwege het onrechtmatig inenten met een nutteloze COVID-19 substantie (stof,mengsel ,misschien zoutoplossing) moet vanaf heden telkens een strafdossier worden aangelegd om diegenen die deze enting hebben gedaan ,verantwoordelijk te stellen voor de eventuele gevolgen!!!
  Ook hun direct leidinggevenden tot en met de minister van VWS zullen strafrechtelijk verantwoordelijk moeten worden gesteld wegens ernstige misdaden tegen de MENSELIJKHEID!!!

  Niemand kan in deze zeer controversiële misleidende omstandigheden meer vrijuit gaan,het betreft immers de integriteit van het menselijk lichaam!!!De onaantastbaarheid van ons lichaam moet boven elke wet verheven zijn!!!En zeker kinderen moeten tegen kwade opzet worden beschermd!!

  Stop het Corona apartheidsregime van de schaamteloze recidiverende demissionaire psychopaat Mark R. ,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren zonder enige ruggengraat)!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081 CZ

  Like

 7. leeuw7 zegt:

  Gelukkig zijn er ook nog integere wetenschappers zoals Geert vanden Bossche!!

  Niet elke alle wetenschappers zijn corrupt!!

  https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/

  Veel overheden wereldwijd zijn absoluut niet meer serieus te nemen!!De plannen beogen duidelijk een dubbele agenda en hebben niet de gezondheid van mensen ten doel!!

  Like

 8. leeuw7 zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-eight-months-produce-pfizer-safety-data/?itm_term=home

  Waarom wild Pfizer 75 jaar geheimhouding vanwege hun vaccins research!! Wat heeft dit semi criminele bedrijf te verbergen voor de wereld???

  Gelukkig heeft Amerika nog wel rechters met ruggengraat in tegen stelling tot veel andere tot op het bot gecorrumpeerde westerse landen!! Zelfs een zekere ongekozen leider te Brussel Ursula von der L. zou het liefste een eventueel toekomstig Neurenberg 2.0 tribunaal verbieden !! Deze Ursula von der L heeft zelfs de Medizinische Hochschule (1980-1987) doorlopen!! Waarom vreest deze dame een onafhankelijk tribunaal,wat wil deze mevrouw misschien wel verbergen voor de wereld!!!

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/

  Met vriendelijke groeten Léon van Duren.

  Like

 9. Jan zegt:

  Weer een sporter uitgeschakeld na injecties

  “Bij iedere slag kan ik niet ademen” – Volledig gevaccineerde tennisster Nikoloz Basilashivili laat Sydney Cup schieten wegens ademhalingsmoeilijkheden

  Een ATP Cup wedstrijd met nummer 4 van de wereld Stefanos Tsitsipas werd vanavond abrupt afgebroken omdat Nikoloz Basilashivili “moeite had met ademen” in Sydney.

  “Dit is verontrustend, zeer verontrustend zou ik zeggen,” zei Colin Fleming in zijn commentaar voor Stan Sport.

  “Als je het gevoel hebt dat je op dit niveau en met deze intensiteit niet diep kunt ademhalen, dan is dat een probleem.”

  Basilashvili zei tegen zijn team “ik ben bij elke slag buiten adem” en tegen de medische staf dat hij “moeite had met ademhalen”.

  video op
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/every-shot-cant-breathe-fully-vaccinated-tennis-star-nikoloz-basilashivili-drops-sydney-cup-due-breathing-difficulties-must-see-video/

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/1706937851/gommers-vaccin-is-niet-meer-de-oplossing

  telegraaf.nl
  Gommers: ‘Vaccin is niet meer de oplossing’
  In Op1 schetst Diederik Gommers een situatie hoe we mogelijk uit de huidige lockdown kunnen komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s