Het mediakartel voert een non-stop oorlog tegen Baudet

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Malavita“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het mediakartel voert een non-stop oorlog tegen Baudet

 1. omdat Baudet de corona-feiten kent

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Dit is opdracht van het politieke kartel in Den Haag. Ik snap niet dat de massa niet wakker is en hun kop in het zand blijven steken terwijl ze van alle vrijheden worden beroofd en met een enorme vaccinatieterreur te maken krijgen. Kijk naar de omringende landen https://www.ninefornews.nl/beelden-europese-bevolking-staat-massaal-op-tegen-coronabeleid-genoeg/
  Ook nu eindelijk krijgen ondernemers van mij wat meer respect ook zij komen nu in opstand https://www.ninefornews.nl/winkel-in-oldeberkoop-open-uit-protest-groep-mensen-en-trekkers-bewaken-pand-totaal-illegale-maatregel/ Petje af ook voor de boeren die de tractoren voor de dag hebben gehaald. Conclusie ondernemers gooi door het algehele land de winkels open en sta achter de mede ondernemers die dit nu wel doen. Massa maakt macht. Stop de dictatuur en vooral die vreselijke D66 fascist Jan Paternotte. https://www.ninefornews.nl/azarkan-haalt-hard-uit-naar-jan-paternotte-hou-op-met-dat-door-de-strot-duwen-van-2g/ Hieruit blijkt dat o.a. D66 het grootste gevaar en gif is voor de Nederlandse samenleving. Wat Baudet betreft ondertussen heeft hij ruim 60.000 leden en dat is meer dan de rest van VVD, CDA, D66 en de rest van de club. Ja en dat is een klap in het gezicht van het Swab1 kabinet daarom moet hij kapot worden gemaakt. Dit is uiteraard ook al het geval geweest met Pim Fortuyn hij werd een bedreiging omdat hij een enorme aanhang had dus moest hij om het leven worden gebracht. Diep triest en betreurenswaardig. Helaas heeft Pim het met de dood moeten bekopen. Helaas de goede mensen gaan te vroeg maar het onkruid is moeilijk te verdelgen.

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Vreemd dat het kartel zo angstig is voor een partij met niet meer dan 5 zeteltjes. Nou ja misschien zegt hij iets teveel de waarheid en dat kan voor mensen, die veel liegen heeeeeeeeeeeel bedreigend zijn. Overigens gaat Rutte aan zijn avontuurtje beginnen.Althans zo zei hij de nieuwe kabinetsperiode in te gaan. Avontuurtje van Rutte. Het avontuurtje van liegen draaien waarheden verzwijgen etc etc en mensen knevelen. Verantwoordelijke man is het toch he?

  Geliked door 2 people

 4. R Thomasson zegt:

  Het mediakartel is doodsbang voor Thierry Baudet en de FvD. Zij zijn net zo bang voor hem als de Duitsers waren voor illegale radio’s, en ondergrondse kranten die het nieuws over de werkelijkheid hadden verspreid. Jammer dat Verzetskranten uit de Tweedenwereldoorlog zoals De Volkskrant, Het Parool, Trouw enz. zijn veranderd in verraderskranten in Sovjet propagandakranten zoals Neues Deutschland. Zij zijn de belichaming van de Sovjet grap over het verschil tussen de Pravda (waarheid) en Izvestia (nieuws): In de Pravda is geen Izvestia, en in de Izvestia geen Pravda.

  Geliked door 4 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  Men is doodsbang van echte intelligentie en dat iemand de waarheid verteld.

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  Vanaf 1:34. Compilatie van waanzin, leugens en manipulaties.
  Hier zou bij ieder weldenkend mens de haren van te berge moeten rijzen. Waar is intelligent Nederland? #ikpikhetnietmeer

  Geliked door 2 people

 7. Rini Willems zegt:

  De goede mensen worden misbruikt door de slechte mensen!!
  Slechte mensen kennen de satanische pedofiele Duivelvereringen…..

  Like

 8. Rini willems zegt:

  Oneerlijk van volkskrant die niet voor het volk opkomt!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Sietske Bergsma
  Hij heeft nogal de vervelende eigenschap de elite in hun hemd te zetten en dingen te zeggen die allemaal blijken te kloppen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  U vergeet er nog een, het Reformatorisch Dagblad.

  Geliked door 1 persoon

 11. Meine zegt:

  Hetzelfde als ze deden voor Professor Pim…
  Oh, en die Folkert vd Graaf loopt weer vrij rond, de vriendin van Folkert is een bekende van Femke. En we weten dat Femke de beschikking heeft over vuurwapens….

  Like

 12. Ad Bos zegt:

  Daarom ben ik ook lid . En m’n kinderen ook (8) . Plus schoonkinderen 🤤

  Geliked door 1 persoon

 13. leeuw7 zegt:

  Thierry Baudet is een ware verzetsstrijder samen met zijn andere vier zeer heldhaftige kamerleden!!Met mensen als Thierry kun je een oorlog verslaan en voorkomen!!

  Stop het schaamteloze nietsontziende Corona apartheidsregime van de demissionaire psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren zonder enige ruggengraat)!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081 CZ

  Like

 14. leeuw7 zegt:

  t.a.v:grootste ,nietsontziende, schaamtelooste psychopaat van Nederland Mark R,en z’n zeer vele medeplichtige medeplegers!!(aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid)

  https://gellerreport.com/2022/01/washington-bill-authorizes-strike-force-to-involuntarily-detain-unvaccinated-families-they-have-already-set-up-the-internment-camps.html/

  Complottheorieën of toch niet!!(18 juli 1925 werd Mein Kampf gepubliceerd,mijn familie werd met hulp van het gehele Nederlandse justitie apparaat en de achterbakse angstige joodse raad gedeporteerd naar Auschwitz en vermoord,de plannen van één zekere Adolf Hitler waren jaren daarvoor al aangekondigd,vrijwel alle Nederlanders en Duitsers lieten deze massamoord stilzwijgend toe.”Wir haben es nicht gewusst “!!??)

  Interneringskampen een complot of toch een toekomstige werkelijkheid mijnheer de demissionaire Mark R.???

  Met vriendelijke groeten,Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 15. Harry zegt:

  Ik neem m’n pet af voor Baudet , het is gelukkig geen politicus , die met ingestudeerde politiekcorrecte zinnetjes overal een antwoord op probeert te geven .
  Dat doen alle andere partijen wél , behalve de PVV , dan .
  Dáárom , omdat ie goed en snel kan nadenken en dan een perfect antwoord op weet te geven , zijn ze als de dood voor hem .
  Hij heeft waarschijnlijk het beste verstand van allemaal .
  Levensgevaarlijk voor de eikels van andere partijen .
  Neem nou zo’n tegenpool als Stef Blok , die produceert niks anders dan politiek gezwam en als het te lastig wordt , maakt ie zich uit de voeten , de lafaard !

  En dat kartel ; dat zijn gestapo streken !
  Zou verboden moeten worden , maar dan zit je toch nog met idioten zoals “denk” en “ bij 1” opgescheept .
  Hoe los je dat dan op ?
  (Weet wel een oplossing , maar dan word ik vannacht nog van m’n bed gelicht , ben ik bang ) .

  Like

 16. Joepiedepoepie zegt:

  Politiek=media=4=

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  De landverraders doen met baudet hetzelfde als met pim fortuin,demoniseren en haatzaaien.Nederland is al decennialang een dood en doodziek door en door verrot kutland aan de top.

  Geliked door 1 persoon

 18. Ton Ruygrok zegt:

  Maar zo te zien geeft TB geen krimp…. ook niet met zoveel guns op zich gericht..
  Respect!
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 1 persoon

 19. Carver zegt:

  Sinds 2021 zijn zo goed als álle kranten in Nederland van nog maar 2 Europese mega-uitgeversconcerns: DPG-group en Mediahuis Groep. Alle Tv-zenders in Nederland zijn van nog maar 2 organisaties: de Europese multinational RTL-group en de politiek gestuurde NPO.
  De media zijn van onafhankelijke, pluriforme organisaties afgegleden tot een uniforme eenheidsworst met hooguit verschillen in hóe het gebracht wordt maar inhoudelijk is het inwisselbaar. In potitieke filosofie werden media altijd gezien als de ‘4e macht’ in een democratie, naast de 3 van: regering, parlement en rechters. Die eerste drie zijn al vaak op één lijn, de 4e is sinds een paar jaar ook niet meer onafhankelijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s