Het OMT ontwricht de samenleving

(Door: Maurice de Hond)

Terwijl in België alle winkels (en horeca tot 23 uur) open zijn, zitten wij dankzij het OMT in een lockdown. Ondanks dalende ziekenhuiscijfers en de goede berichten uit het buitenland over Omikron blijven OMT-leden versoepelingen sterk afraden. Zij ontwrichten hiermee de Nederlandse samenleving.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het OMT ontwricht de samenleving

 1. Julia zegt:

  Het algehele OMT regeert. Wat mij betreft dient dat hele zooitje dat de algehele samenleving ontwricht er morgen nog uitgetrapt te worden. Virologen die dik hun zakken vullen door de big pharma en artsen die hun eed van Hippocrates in de vuilnisbak hebben gegooid regeren. De schade die de algehele samenleving is toegediend is niet meer te vergeven. Zij hebben de samenleving onderdrukt en bloot gesteld aan experimentele vaccins. De Nederlandse politiek dient zich kapot te schamen en dan te bedenken dat morgen die bende nog op het bordes verschijnt is om te huilen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  En dat kan allemaal zonder enige consequenties? Dan heb ik het over het OMT en het kabinet Rutte. Als er aan de toeslagenaffaire al geen consequenties zitten en nog eens ontwrichting van de hele maatschappij en dan nog geen consequenties waar zit dan eigenlijk nog wel consequenties aan met deze figuren?

  Geliked door 2 people

 3. Johan zegt:

  OMT lid Hoebe : Aanzwellende omikrongolf gaat maatschappij mogelijk ontwrichten.

  Deze meneer Hoebe is werkelijk het toppunt van een jan DOEDEL
  Als we kijken naar de cijfers van het aantal aan covid overledenen in Limburg, dan is dat op dit moment gedaald tot ongeveer 1 per dag. Voor de gehele regio !
  Terwijl al wekenlang ge-orakeld wordt, dat omikron de situatie vreselijk zou kunnen veranderen.
  Echter : Er is werkelijk NIETS aan de hand.

  Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   Er is al 2 jaar NIETS aan de hand!!

   Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    @Htskday.
    Juist.

    Als ze niets hadden gedaan, was het virus nu al lang uitgewoed en had iedereen een natuurlijke weerstand opgebouwd tegen dit virus.
    Maar ja, daar word niets aan verdient hè.
    En nu die idioten ook nog eens kleutertjes van 5 gaan vaccineren, gaan ze de weerstand nog meer ondermijnen.
    Juist op die leeftijd bouwen kinderen hun natuurlijke weerstand op.
    Laat ze door de bagger kruipen en snottebellen krijgen, dat hoort erbij, nu maken ze er kasplantjes van.
    Ze hebben er bijna geen hinder van virussen en ze lopen er veelal fluitende doorheen.
    Maaaaaar, door dit proces door een vaccin te verpesten, krijg je zwakke mensen die straks nog meer pillen, drankjes en poedertjes van de pharmacie nodig hebben.
    Kassa….

    Like

  • Harry zegt:

   Iedere keer als de boel een beetje begint te luwen , dan duikt er steeds precies op tijd weer een nieuwe variant op .
   Vorige week de Franse , vandaag de Cyprus uitvoering .
   Het is net als de aanloop naar een oorlog , dan wordt ook iedereen gevoed met dat soort informatie , om naar de aanval toe te werken .
   ” De geesten rijp maken ” zeg maar .
   Maar ik trap er nog steeds niet in !

   Like

 4. Meine zegt:

  En het OMT ontwijkt de discussie met de medici…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Het aantal mensen met gezondheidsklachten telt niet mee, het gaat enkel om de opgelegde restricties en de gehoorzaamheid van de lamlendige burgers,……..daar kijken Schwab&co naar.
  Het ondermijnen van de economie is meegenomen om de absurde doelstellingen van het Parijse Klimaatakkoord te behalen……..de grote reset of de grote verdeeldheid word niets anders dan het ontzeggen van grondwetten en het afnemen van burgerrechten.

  Geliked door 2 people

 6. leeuw7 zegt:

  Met allereerst dank aan de onvermoeibare Maurice de Hond !!

  Laten wij als rechtgeaarde Nederlanders geen Neurenberg 2.0 tribunaal houden na deze intimidatie en treiterijen,maar tijdens deze plandemie reeds onafhankelijke tribunalen voorbereiden om al deze nep wetenschappers flink aan de tand te voelen ,wegens zeer ernstige misdaden tegen de MENSELIJKHEID!!Laten wij een geweldloos einde maken aan deze met voorbedachten georchestreerde massa angst psychose naar chinees voorbeeld !!Deze zogenaamde door de satan ingehuurde geïnstitutionaliseerde ambtenaren mogen uiteindelijk niet vrijuit gaan wegens de enorme geestelijke,immateriële en materiële schade die zij waarschijnlijk met voorbedachten rade gepleegd hebben ,volgens het COVID-19 stappenplan,een nietsontziende samenzwering tegen de bewoners op deze aarde!! Veel jeugd is al bijna twee jaar zwaar benadeeld in hun functioneren (gebrek aan vrije expressie)!Vrijwel alle overheden zijn hierbij betrokken en hebben geen greintje medeleven met de werkelijke gezondheid van hun onderdanen!!De demoraliserende machtsmisbruikende ruggengraatloze wetenschappers zullen ons waarschijnlijk nog meer de duimschroeven aandraaien om te handelen volgens het satanische COVID-19 stappenplan!!
  Het is werkelijk mensonterend hoe wij wereldwijd te grazen worden genomen door een stelletje Pharma psychopaten,om later met de multimiljardairs van Big TEC een met voorbedachte rade georganiseerde wereldomvattende total control samenleving op te zetten!!Op termijn zullen deze geïnstitutionaliseerde boeven er voor zorgen dat wij zonder QR code niet meer kunnen kopen en verkopen!! Dit heeft absoluut niets ,maar dan ook niets met gezondheid van doen!!

  https://childrenshealthdefense.org/fauci_info/ (feiten voor die enkele Nederlandse moedige justitieambtenaren en of defensie medewerkers)Ook in de tweede Wereldoorlog kwam slechts een gemarginaliseerde minderheid in verzet tegen een zeer kwaadaardige overheid!!Gelukkig zijn er ook in de tweede kamer een handjevol verzetsstrijders die zonder vrees opkomen voor de vrijheid in Nederland!!Deze vrijheidsstrijders worden natuurlijk belachelijk gemaakt door de gecorrumpeerde mainstreammedia!!!

  https://www.frontnieuws.com/schokkend-duitse-artsen-vinden-verbazingwekkende-onzuiverheden-in-covid-vaccin/

  https://americasfrontlinedoctors.org/ (De leugens moeten kosten wat het kost als waarheid verkocht worden doormiddel van communicatieve massa manipulatie met behulp van de mainstreammedia ) Gelukkig zijn er in de Verenigde Staten van Amerika voldoende moedige niet gecorrumpeerde wetenschappers die de leugens van Big Pharma + Big TEC ontmaskeren!!Ook Nederland heeft moedige geweldloze activisten,die vaak met gevaar voor hun maatschappelijke carrière zich opofferen voor het goede doel!!De huidige rechterlijke macht verschuilen zich achter waardeloze overheidsinstituten,en gaan zelf niet authentiek te werk door onafhankelijke wetenschappers te raadplegen!!De uitkomsten van de toeslagen affaire zullen in het niets vallen bij de uiteindelijke uitkomsten over de Corona Plandemie!!(in overtreffende trap ,enorme maatschappelijke ontluistering zal het gevolg zijn van deze gepleegde misdaden tegen de menselijkheid )

  In de regel zal een satanische geïnstitutionaliseerde psychopaat vrijwel nooit zijn schuld toegeven!!
  (Hier heb ik geen actieve herinnering zal een geïnstitutionaliseerde psychopaat beweren, om maar vooral de vermoorde onschuld te blijven spelen )

  ONTWRICHTING MET VOORBEDACHTEN RADE ????

  Stop de QR krankzinnigheid door een waardeloze inenting!!
  Stop het fascisme van de nieuwe wereldorde!!

  STOP HET ABSURDE CORONA APARTHEIDSREGIME VAN DE SCHAAMTELOZE DEMISSIONAIRE PSYCHOPAAT MARK R. ,EN Z’N ZEER VELE MEDEPLICHTIGE TRAWANTEN!!!(HOGE AMBTENAREN ZONDER ENIGE RUGGENGRAAT)

  Geef Nederland haar zwaar bevochten vrijheden terug !!

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2010-01-2022.htm

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Die EU was er toch om eenheid te brengen in alle aangesloten landen ?
  Dat is dus totaal mislukt .
  Zelfs voor COVID heeft die hele EU nog niks opgelost , geen advies gezien .
  Terwijl zij toch alle informatie zou moeten kunnen koppelen .
  En nóg maakt ieder land zijn eigen regels .
  Ongeveer net zoals alles wat de EU zou moeten regelen , komt niks van terecht .
  STOPPEN DUS MAAR MET DIE MISLUKKELINGENCLUB !
  Weggegooid geld , verloren vrijheid , ruzie met Rusland en onze gasvelden straks leeg t.b.v. Duitsland , die de gasleveranties door Rusland hindert en hun eigen kerncentrales sluit , totaal visieloze ambtenarenbende !
  Das wirtschaftswunder heeft ons land wederom verziekt , straks .
  Wanneer houdt dat op met die lui ?
  Laat hén dan maar betalen voor de schade in Groningen .
  Onze mensen daar zijn nu allemaal de klos ! Al zo’ n tien jaar lang .
  En het wordt nu nog erger .
  Schandalig .
  En wat doet de EU ? NIKS !
  Dus ?

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Die landverraders zijn bijna allemaal dierenartsen,ze hoeven de eed van hypocrates niet af te leggen.Hierdoor zijn ze juridisch gezien niet te vervolgen.

  Like

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 9-1-2022 om 21.10 u.
   Mogelijk niet juridisch te vervolgen maar er kan wél iemand met een brandende toorts voor hun woning langs lopen, dat schijnt dat soort nóg erger te vinden en bovendien staat geheel niet-denkend Nederland op de achterste benen. (dit laatste maakt het geheel erg komisch !)

   Geliked door 1 persoon

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Wel nee.., Het OMT is gewoon een club enthousiaste hoog begaafde wetenschappers, het Duitsland van na 1933 ontwikkelde zich in korte tijd tot een Medische heilstaat mede dankzij dergelijke enthousiastelingen.
  Ton Ruygrok

  Geliked door 3 people

 10. Jan zegt:

  Gommers is simpelweg een charlatan die het niet weet en maar wat klooit
  video
  https://www.telegraaf.nl/video/1706937851/gommers-vaccin-is-niet-meer-de-oplossing

  Geliked door 1 persoon

 11. saddy zegt:

  Het OMT is een middel. Het doel is bekend.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Zij zijn handelaren in dood

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Dood op termijn

  Like

 14. Jan zegt:

  Niets aan de hand, gewoon doorlopen, eh, verder spelen
  video

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  OMT of geen OMT. Ernst Kuipers volgt Hugo de Jonge op als minister van volksgezondheid. Nu zijn de rapen pas echt gaar ! En wat word het a.s.vrijdag als Rutte en Kuipers op de Tv komen ? Lockdown verlengd, mondkapjes op straat, enz. enz…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s