Trump lanceert zijn eigen social-mediaplatform

(Door: J.U.)

Vorig jaar verwijderde Twitter oud-president Trump van zijn platform. Trump, die veelvuldig zijn mening verkondigde via Twitter, werd op deze manier door de social-mediagigant letterlijk monddood gemaakt. Maar Trump zou Trump niet zijn als hij het daarbij liet zitten. Hij kondigde vorig jaar al aan om zijn eigen medianetwerk te starten. Daarmee wordt nu een begin gemaakt. Trump kondigde zijn nieuwe mediaonderneming aan met de naam “TRUTH social”. De planning was om in het eerste kwartaal van 2022 te starten. En dat gaat nu gebeuren.


De aandelenkoersen van de Digital World Acquisition Corp van de Trump Media and Technology Group – de SPAC – die achter het nieuwe sociale mediaplatform zit – schoten donderdag met bijna 20% omhoog, nadat een bijgewerkte Apple App-Store-vermelding als verwachte lanceringsdatum 21 februari 2022 aangaf.

Toevallig is 21 februari ook “Presidents Day”.

In oktober vorig jaar kondigde Trump zijn plannen aan om de tirannie van de Big Tech frontaal te bestrijden met het op vrijheid van meningsuiting gebaseerde TRUTH-Social-platform. In een paar maanden tijd heeft hij meer dan een miljard dollar opgehaald, een beursintroductie aangekondigd en een enorme video- en technische distributiedeal gesloten met Rumble-Media – het snelst groeiende videostreamingplatform in de VS. Big Tech zou moeten trillen op zijn grondvesten.

Uit de beschrijving van de TRUTH Social-app:

Net als zijn zwaar gecensureerde concurrenten zoals Twitter stelt TRUTH-Social zijn gebruikers in staat om een profiel in te stellen, contact te maken met andere gebruikers en toegang te krijgen tot de “waarheidsvinding.” Ze kunnen de primeur krijgen van de nieuwste inzichten en activiteiten van mensen, van organisaties en nieuwsuitzendingen die u interesseren. Maar in tegenstelling tot de bestaande sociale media discrimineert de app niet op basis van politieke ideologie.

Het artikel roept mensen op om zich voor dit nieuwe mediaplatform aan te melden en het verder te vertellen. “Praat over het plaatsen van de ‘warpsnelheid.’ Start het aftellen! Je kunt je via de site aanmelden voor pre-orders”.

Voor Android-gebruikers: De app is nog niet verschenen in de Google Play Store. Updates verschijnen binnenkort voor de beschikbaarheid op andere apparaten.

(Bron: thegatewaypundit.com)

Door:
J.U.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Trump lanceert zijn eigen social-mediaplatform

  1. Asgard zegt:

    Trumpiedumpie hoort ook gewoon bij de club,…laat je geen zand in de ogen strooien,..100% member van de Globalisten, alleen ander jasje

    Like

  2. J.A. Kapteyn zegt:

    De VS zijn nog niet van Trump af. Een meerderheid van de bevolking wantrouwt Biden. Een grote meerderheid van de workingclass Amerikanen draagt Trump op handen. Zijn bijeenkomsten worden massaal bezocht. Grote kans dat de Republikeinen bij de midterms in november een meerderheid krijgen in House en Senaat. Dan ligt de weg voor een nieuw presidentschap voor Trump open.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s