CDC erkent dat zowel SARS-1 als SARS CoV-2 in lab gecreëerde chimera virussen zijn

(Door: “Xander”)

… of is dit de zoveelste afleidingsmanoeuvre van het almaar pijnlijker wordende feit dat het de Covid-injecties zelf zijn die massale ziekte en dood veroorzaken?

Vorig jaar weggelachen als een complottheorie van ‘wappies’, maar nu openlijk erkend door de Amerikaanse CDC: het SARS-CoV-2 coronavirus dat Covid-19 zou veroorzaken, is een chimera virus, en kan daarom uitsluitend en alleen in een laboratorium zijn gecreëerd. Bovendien geldt dit volgens de CDC óók voor SARS-1, waar in het begin van deze eeuw even grote paniek over werd gezaaid, maar dat eveneens een storm in een glas water bleek te zijn. Ik schreef onlangs nog dat de Chinezen dit al heel lang weten, en SARS-1 als een Westerse biologische aanval hebben opgevat. Zij zouden daarom vergevorderde, mogelijk reeds in uitvoering zijnde plannen hebben ontwikkeld om het Westerse Rothschild-Rockefeller imperium ten val te brengen.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CDC erkent dat zowel SARS-1 als SARS CoV-2 in lab gecreëerde chimera virussen zijn

 1. Julia zegt:

  Landen nota bene EU lidstaten Spanje en Engeland heffen terecht het Covid terreur op. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/spanje-en-verenigd-koninkrijk-gaan-corona-beschouwen-als-griep-we-moeten-leren-leven-met-het-virus/ In Engeland wordt heel duidelijk gesteld dat de boosters geen enkele oplossing bieden een klein stukje uit bovengenoemd artikel Dr. Clive Dix, de voormalige voorzitter van de Britse vaccinatie-taskforce, pleit ervoor dat de vaccinatiecampagnes na de huidige boosterronde moeten worden geschrapt, meldt De Telegraaf. En dat is eigenlijk ook niet meer dan logisch, aangezien de boosters al na zo’n twee maanden flink in effectiviteit af lijken te nemen. Continue blijven boosteren heeft dan geen enkele zin en vergroot juist de kans op bijwerkingen. Dat merken zowel Spanje als het Verenigd Koninkrijk nu ook wel met de stijgende besmettingen, want de milde omikronvariant trekt zich nergens wat van aan.
  Kortom mensen kap met prikken, kap met de maatregelen van het OMT die nu weer een nieuw verdienmodel hebben gevonden namelijk de Donald Duck kapjes zoals zij in Duitsland zijn verplicht en is gebleken dat ook daar de besmettingen oplopen dus ook de Donald Duck kapjes zoals geadviseerd door dit waardeloze OMT werken niet. Tijd om massale ongehoorzaamheid te tonen en de fascistische maatregelen te negeren, onze vrijheden terug pakken en de algehele samenleving open te gooien. Je kunt een samenleving niet jaren lang onderdrukken om een virus en nodeloos blijven door prikken met experimentele vaccins.

  Like

 2. saddy zegt:

  Wat hier mooi op aansluit:

  Vorige week zei het hoofd CDC op TV: 75% Van de cojona-doden in amerika had 4 (vier !!!!) of meer ernstige aandoeningen. (De loopneus die je van cojona krijgt speelt dan niet zo’n rol. )

  En weer moeten ze de Wetenschappelijk Aangelegde Personen gelijk geven.

  In duitsland was het 2 of meer ernstige aandoeningen maar dan bij 100% van de obducties.

  En weer moeten ze de Wetenschappelijk Aangelegde Personen gelijk geven.

  In nederland? Hier weigeren ze natuurlijk obducties te doen. 480 Meldingen van dood door proefprik en maar 11 keer opengemaakt en gekeken. Wat je in nederland doet is de Wet Openbaarheid Bestuur door een hele vage wet vervangen. Want als hugo zegt dat het veilig is, nou, dan zal het veilig zijn ook. Maar wel alleen voor hem

  Like

 3. Ravian zegt:

  “Ik schreef onlangs nog dat de Chinezen dit al heel lang weten, en SARS-1 als een Westerse biologische aanval hebben opgevat.”

  Het huidige corona virus is anders een onderonsje tussen Peking en de US Demoratten.
  Tenzij je zo dom bent te geloven dat de Chinese overheid, die zelfs weet welke kleur onderbroek elke chinees draagt, niet weet wat er in een bio laboratorium van de Chinese staat te Wuhan gebeurt.
  Daarbij was dan ook het motief nog aanwezig; zowel Peking als de Demoratten moesten dringend van Trump af, en corona moest diens op economisch succes gebaseerde populariteit om zeep helpen.

  Dit alles houd dan vervolgens in dat wij van zowel Peking als van die Demoratten af moeten, inclusief de Nederlandse afdeling van die Demoratten, bekend onder de noemer D66(6).
  En als dan het voetvolk dat hen afschermt is opgeruimd dan kan er ook eindelijk met de hoofd klootzakken achter de schermen afgerekend worden, en dan heb ik het dus over de Klaus Schwabs en George Sorossen van de wereld.
  Ik weet het, het is een ware Augiasstal, maar als we die stal nu niet duchtig opkuisen dan komt er nooit een einde aan de ellende in de wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s