“Experts” . . .

“Nieuw onderzoek wijst uit dat er NUL besmettingen plaatsvinden als je alleen in de auto zit met een mondkapje op. Een FFP2-masker werkt mogelijk nog beter”, zeggen experts.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Martijn Duizendstra)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Experts” . . .

 1. Julia zegt:

  Ha, ha, ha, Hoe zielig zijn dit soort mensen die ALLEEN in de auto zitten een muilkorf dragen. Je ziet het dagelijks volkomen van het padje. Dringt het niet door dat als je alleen in auto zit je zelf niet kunt besmetten. Dit soort mensen ontbreekt het toch echt aan intelligentie en verstandelijk vermogen net als ik op buitenwegen waar zelfs geen kat of hond loop een mondmuil op de fiets zie fietsen. Sorry dit soort mensen daar ga ik met een grote boog omheen voordat ik in hard lachen uitbarst en ze absoluut niet meer serieus kan nemen.

  Geliked door 6 people

  • HenryN zegt:

   Ho ho Julia daar ga ik niet in mee. Dit virus is zo slim dat wanneer je je auto deur opent het snel naar binnen schiet en dan heb je je verwarming of airco aan en schiet het virus door die luchtbeweging zomaar je neus in!!🤣Even het sarcasme afzetten! Ik woon in Thailand en daar heb je hetzelfde (volgzaam volkje hoor) en zag gisteren op The highwire,com episode 249 ( Breaking mass psychosis, kijk alleen het eerste uur maar) iets wat ik helemaaal niet had verwacht .Beelden van Californie en gigantisch veel mensen met mondkapjes op tot zelfs in de auto. Een totale pandemie van de angst!!! niet meer en niet minder.

   Geliked door 1 persoon

   • Knalkopje1 zegt:

    HenryN: Dat vind ik grappig. Hoe het virus de buitenlucht dusdanig heeft bezwangerd en dus zo een auto kan binnendringen en de inzittenden besmet. De regering moet dat ook gedacht hebben toen alle verpleeghuizen onder leiding van onze wijze en zorgvuldige minister Hugo de Jonge in EBI’s werden omgetoverd. De ramen en de gordijnen werden angstvallig gesloten. Stel je voor dat het virus dwars door het glas binnenkwam! Dus: ook de gordijnen dicht! Hoeveel levens dat eenzame opsluiten van oude mensen heeft gekost zal misschien nooit bekend worden. In Duinkerken mocht je tijdens de uitbraak van de Britse variant niet op het strand komen. Ze namen waarschijnlijk aan dat dit virus het Kanaal overwaaide en iedereen op het strand besmette. Dan gingen ze naar huis en staken daar hun hele familie aan! Veel maatregelen zijn echt te belachelijk voor woorden.
    — De media verspreiden ook weer gruwelpropaganda over de omicron variant:
    Israël: https://www.youtube.com/watch?v=X4AtqICaos4
    Verenigd Koninkrijk: https://www.youtube.com/watch?v=Cnt4Aw2TFSg

    Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 10-1-2022 om 17.03 u.
   Ik hoorde gisteren, zéér toevallig, van m’n buufje dat zij zelfs doucht met een mondkapje op. Ik heb haar gezegd dat mij dat ongeloofwaardig voorkomt en dat ik binnenkort zal komen “controleren”.

   Like

 2. Oempa Loempa 69 zegt:

  Like

 3. Knalkopje1 zegt:

  Het Corona-fascistische OMT (Orgaan Medische Tirannie) adviseert mondkapjes in de BUITENLUCHT verplicht te stellen. En dat terwijl de bewijzen zich opstapelen dat de Omicronvariant een mild virus is. Ik vrees dat het nieuwe kabinet, met lockdown- en regeltjes-fanaat Kuiper als minister van volksgezondheid dit advies met huid en haar al overnemen.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/doorgedraaid-omt-wil-meer-meer-meer-mondkapjes-winkelstraten-sportevenementen-en-bij-demonstraties/

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Of anders een astronautenpak

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Mensen kunnen beter kontkapjes aanschaffen,hun reet moet toch gigantisch pijn doen na jarenlang genaaid te zijn door de “politiek” en de zogenaamde elite.

  Geliked door 7 people

  • Ravian zegt:

   Bij twee dozijn mondkapjes één tube aambeienzalf gratis….

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 10-1-2022 om 17.27 u.
   Ik kan wel in uw bewering meegaan, echter……’t is niet te zien aan bijv. Robje Jetten, dus je kunt wel gigantische pijnen lijden maar tóch rechtop blijven lopen, zoals Robje.
   (ik heb onlangs gehoord dat zijn bijnaam luidt :de aambeien-schoffelaar)

   Geliked door 1 persoon

 6. Dolf van de Klundert zegt:

  Dit is hetzelfde type mens dat een condoom draagt als hij masturbeert. Zo kun je jezelf niet met aids besmetten.

  Geliked door 3 people

 7. Blaffertje zegt:

  Kinderen vaccineren tegen Covid19 is zeer schadelijk voor hun immuunsysteem. Geert Vanden Bossche legt uit waarom.
  https://www.blckbx.tv/videos/kinderen-vaccineren

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Nul besmettingen zijn alleen mogelijk als dat complete roversnest in de beide kamers uitgeroeid gaat worden. Dat kruipend ongedierte, wat daar de sfeer voor ons grondig verpest, moet hoognodig verdelgd worden, want dat is de enige oplossing voor het Corona, klimaat en de immigratie problemen !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s