In elke oorlog staat De Telegraaf aan de kant van de bezetter. Ook nu!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sat_Is_Back“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op In elke oorlog staat De Telegraaf aan de kant van de bezetter. Ook nu!

 1. Jan zegt:

  10 jan 2022 – J Bron

  Tegen de linkse nationaal-socialisten en hun satanische linkse machten stonden in 1940-45 miljoenen onschuldige Joden machteloos. De Joden leefden ondergedoken, in onmenselijke angsten en offerden hun mensenlevens om de duistere linkse machten te plezieren. Zonder de nationaal-socialisten en hun linkse collaborateurs, verspreidt over gans Europa, zou deze afschuwelijke oorlog niet ontbrand zijn. Zou alle ontbering, ellende en opoffering van Joden en andere Europese volkeren niet van node zijn geweest.

  IDEM voor de linkse vaccin-bezetenen en hun satanische collaborateurs tegen miljoenen onschuldige ongevaxten in Europa.

  Geliked door 5 people

 2. Don Todo zegt:

  Je zou nog kunnen denken dat de Telegraaf fout was onder druk van de nazi’s tijdens de bezetting. Hoe de krant was voor de bezetting is mij niet helemaal duidelijk, maar hoe de krant daarna was maakt duidelijk dat deze krant en velen meer, zie bijv. DvhN (voorheen NvhN) sinds ’40 fascistisch-communistisch fout zijn. Ook toen de bezetter verslagen en verdwenen was en Nederland werd overgenomen en bezet door de ‘bevrijder’ bleven deze kranten fout bezig.

  Fout zijn ze in een totaal pakket, onder één paraplu; dagbladen, glossies, NPO staats-propagande en commerciele zenders, evenzo de Nederlandse staat en regering, iedereen in de pocket van de diepe staat.

  De politiek daarbij was decennia, al ver voor de politieke hetze en moord op Fortuyn, een samenraapsel van een komen en gaan van politieke criminelen en waardeloze democratische besluitvorming. Het was al niet goed, maar is men nu verwikkeld in een oorlog van de staat en politiek tegen de burgerbevolking.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  De nazigraaf,krant van slapend nederland.

  Geliked door 1 persoon

 4. pepo Copyright zegt:

  Wat konden ze toen ( 80 jaar geleden) al goed in de toekomst kijken 😜

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Niet alleen de Telegraaf, maar ook de verzetskrant uit de oorlog (het Parool) maakt zich daaraan schuldig. Eigenlijk ALLE Nederlandse kranten zitten fout. Probeer maar eens een ingezonden stuk te plaatsen met de waarheid over het kabinet, Corona, klimaat, de E.U. of de waanzin over de massaimmigratie. Opeens zult u merken dat u bericht niet geplaatst gaat worden en u bij navraag van uw krant te horen krijgt; we hadden geen plaats meer over, of er zijn al genoeg van zulke berichten geplaatst, of uw bericht heeft geen nieuwswaarde….

  Ps; de Telegraaf kreeg na de oorlog een verschijningsverbod van 4 jaar vanwege het heulen met de toenmalige Duitse bezetter en het demoniseren van Joden;

  https://schrijfsterushamarhe.wordpress.com/2017/01/13/de-telegraaf-in-1942-zonder-den-jood-zou-deze-vernietigingsoorlog-niet-ontbrand-zijn-in-2017-asielplaag-stopxenofoobtelegraaf/

  Like

 6. Bas zegt:

  Niet alleen de telegraaf…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s