Oud-productiemedewerker NOS: ‘Het NOS Journaal moet worden opgeheven’

(Door: “9ForNews”)

Mijn mond valt open wanneer ik zie wat er nu in het openbaar wordt uitgezonden. Ik zie duidelijk dat er gelogen wordt. Dat was vroeger veel beter verborgen, zei Janneke Monshouwer, voormalig productiemedewerker bij de NOS, zaterdag bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. “Er wordt gelogen over cijfers en modellen. Dat gebeurt niet alleen in het NOS Journaal.”

“In de huidige praatprogramma’s zie ik erg eenzijdige journalistiek bedreven worden,” aldus Monshouwer. “Ik mis het tegengeluid. Er wordt bijvoorbeeld nergens verteld wat er in de coronavaccins zit. Ook in het NOS Journaal worden dergelijke dingen niet vermeld. Er wordt ook nergens vermeld dat de vaccins nog experimenteel zijn.”

Ze vindt dat het NOS Journaal in de huidige vorm moet worden opgeheven en vervangen door een programma waarin een open gesprek gevoerd kan worden vanuit veelzijdige invalshoeken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oud-productiemedewerker NOS: ‘Het NOS Journaal moet worden opgeheven’

 1. Julia. zegt:

  NOS journaal is het slechtste en meest waardeloze nieuws. Het ontbreekt aan goede journalistiek en is een zeer eenzijdige nieuwsuitzending dat uitsluitend nieuws verspreid wat ze door de Staat is opgedragen. Nimmer beelden van grootschalige demonstraties in de omliggende landen, nimmer een visie van wetenschappers met goede onderbouwing weergegeven, vaak achterhaald nieuws en de hele dag hetzelfde riedeltje of dat er over de gehele dag geen nieuws vanuit de hele wereld is. Verdraaid nieuws zoals laatst dat een demonstrant door een steen was geraakt terwijl gefilmde beelden tonen dat de man een vreedzame en weerloze demonstrant kwestie vanwege buitensporig politiegeweld keihard op zijn hoofd is geslagen. Je kunt het nieuws van NPO niet meer serieus nemen evenals de eenzijdige praattafels waar continu dezelfde gasten zitten en uitsluitend worden uitgenodigd om vaccinatie propaganda te verkopen. Kortom het is een links bolwerk en een verlengstuk van de Staat waar mensen uit andere hoeken niet het woord wordt gegeven. Samengevat het is een pur sang staatsomroep dat gelijk staat aan landen zoals o.a. in Noord Korea, China, etc.

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  De overleden duitse journalist udo ulfkotte had een boek geschreven “gekochte journalisten” de MSM liegt al zeker 25 jaar en is in handen van de satanische globalistische elite.

  Like

 3. Dick+Orwell zegt:

  Alles wat je op het NPO journaal te zien (of NIET te zien) krijgt wordt afgewogen aan de gouden regel “kan het populisten in de kaart spelen of tegen ze gebruikt worden?”
  Daarom krijgen kartel politici, nooit een kritische vraag.
  Ik kijk al sinds de vorige “vluchtelingen” crisis niet meer naar die misselijkmakende, van mijn belastinggeld betaalde, deug propaganda.

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Bij RTL4 zitten nog grotere leugenaars. Dat wil zeggen leugenaars van een belabberde domme kwaliteit. Zij vertelden bijvoorbeeld over de huidige vogelgriep dat het komt door wilde vogels die vanuit het verre oosten naar Europa vliegen. Hoe vliegen ze? Met Garuda, Met de Emiraten, of met British Airways? Geen een soort vogel vliegt van oost naar west. Ze vliegen altijd van noord naar zuid en andersom. Vogels net als de Ooievaar vliegen van west Europa naar Afrika, de kwikstaarten van Europese landen waar ze in de zomer verblijven vliegen in de herfst naar het Midden Oosten enz.. Nog erger is de letterlijk debiele opmerking over watervogels zoals ganzen die vanuit het verre oosten naar Nederland vliegen. Ganzen zijn geen asielzoekers. Zij hebben een EU-pas of die van Noorwegen. Zij vliegen van de poolcirkel waar ze in de zomer verblijven naar Nederland om hier te winteren. Dus de vogels hebben de vogelgriep opgelopen (of met opzet geïnfecteerd) in de omgeving van de poolcirkel. Net als bij de N5H1 wist men dat de vogelpest zal overslaan op Europese pluimvee en miljoenen kippen zouden doodgaan. Leuke manier op schaarste te creëren volgens de Build Back Better theorie van The Great Reset.

  Like

 5. Ravian zegt:

  De NOS en NPO zijn door de overheid gefinancierde en door linkse aan linkse partijen gelieerde lieden gecontroleerde organisaties die zich uitsluitend met het verspreiden van de linkse agenda ondersteunende propaganda bezig houden.
  Enkel dit maakt onze “democratie” al tot een farce, omdat de regerende linkse macht de publieke opinie op deze wijze geheel onder controle heeft, en aldus het stemgedrag van het electoraat naar believen kan sturen.
  Het is gewoon een indirecte dictatuur, en niets laat dit beter zien dan “Rutte IV”.
  En maakt u zich vooral geen illusies, zonder aan hun adres gericht geweld gaan deze despoten hun macht nooit opgeven, zeker niet nu ze massaal de mensenrechten geschonden hebben en weten dat het opgeven van de macht een enkeltje schavot inhoud.
  We zullen hen de macht dus uit hun koude dode vingers moeten wrikken…

  Like

  • hannah zegt:

   maandag, ik ga even naar het 20.00 uur journaal kijken …. en wat zie ik ….. allemaal in een zeer stemmige outfit ….. wat hadden die NOS-ers te vieren ….. grotendeels D66 en VVD aanhangers ….

   Like

 6. BigLJohn zegt:

  Vergeet het weerbericht niet dat achter het journaal komt. Alles word daar gelinkt aan het zogenaamde – klimaat -. Vooral als Gerrit Hiemstra aan de beurt is. Die kan wat dat betreft liegen alsof het gedrukt staat.

  Geliked door 1 persoon

 7. Frits zegt:

  Wie kijkt er nog???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s