Rutte-IV. Weinig veranderd.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “FFen“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Rutte-IV. Weinig veranderd.

 1. johannes zegt:

  weer een hele club die zich gaat verschuilen achter andermans zgn adviezen en zodoende overal mee weg komen, maar het zijn wel zij die de besluiten nemen, so who is to blaim ?

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Weinig veranderd. Maar ja, ze hadden ook niet zoveel tijd…
  Schaamteloos.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. hannah zegt:

  het gaat hier niet zo zeer om Rutte IV maar om Kaag I

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Het is pure opzet om Kaag aan de macht te helpen. Dit is waarom Rutte zo een lange tijd nodig heeft gehad om het achterbakse handjeklap rond te krijgen. Rutte neemt straks de benen en gaat naar Brussel. Niets is veranderd in zoverre dat het Schwab beleid in sneltrein vaart wordt ingevoerd. Wie gelooft nog in de doorzichtige smoes van Kaag met haar zogenoemde quarantaine natuurlijk kan deze duivel niet worden beëdigd omdat zij in dienst staat van het WEF en niets meer voor de Nederlandse samenleving kan betekenen. Een zeer smerig politiek spel. Vandaar een belachelijk theater van digitaal beëdiging. Nederland is overgeleverd aan WEF terreur en onderdrukking.

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Je kunt beter alleen klausje en soros neerzetten. Wel zo duidelijk

  Geliked door 2 people

 6. Boike zegt:

  De slogan van Rutte-3 “VERTROUWEN IN DE TOEKOMST” werd schaterlachend beschaamd met leugens en bedrog. Rutte ontpopte zich als een egoïstische zelfgenoegzame liegende en bedriegende psychopaat, een dictator, die schaterlachend de waarheid vernachelde. Dat was voldoende reden, om Rutte-3 naar huis te sturen. Maar Rutte met zijn geveinsde innemendheid (een typische vrijmetselaarsgewoonte) bleef zitten, zij het demissionair. En Rutte, bleek machtiger dan daarvoor.

  De balans van 10 jaar Rutte is nogal ruttig. De democratie werd uitgehold. Het referendum werd afgeschaft. De grondwet werd met voeten getreden. Een linkse politieke correctheid werd de norm. Verkiezingsbeloften werden ter zijde geschoven. Kadaverdiscipline werd geëist. Het recht werd krom. De vrije nieuwsgaring werd aan banden gelegd en misbruikt voor propaganda. Censuur deed zijn intrede. Er werd volop gelogen en bedrogen. Problemen werden schaterlachend weggehoond. Corruptie werd niet bestreden, maar tiert als nooit te voren. De toeslagen affaire en de Groningse aardbevingsschade werden op de lange baan geschoven. De onderste steen van de MH17 werd weggemoffeld. De migratie werd geen halt toegeroepen. De daklozen en zij, die de vaart der volkeren niet konden bijbenen, werden aan hun lot overgelaten. De sociale zekerheid werd een grote onzekerheid. Milieu, klimaat en CO2 fanaten kregen de vrije hand, met als gevolg dat energie onbetaalbaar dreigt te worden. Smarttechnologie werd ons met halve waarheden en valse voorwendselen door de strot geduwd. Onze cultuur en volkseigenheid werden teniet gedaan. Onze normen en waarden telden niet meer. Inflatie werd gestimuleerd, maar niet gecompenseeerd. Een overdreven angst voor de corona p(l)andemie werd aangegrepen, om de bevolking van hun rechten en vrijheden te ontdoen en met ondeugdelijke prikken in een keurslijf te dwingen. Ongelijkheid en apartheid hangen nu als een zwaard van Damocles boven ons hoofd. Levensvreugd werd ons ontnomen. Ouderen werden de eenzaamheid en de dood ingedreven. Corona wordt behandeld met niet-werkende injecties en boosters, terwijl werkende medicatie werd verboden. Een genocidale depopulatie dreigt. Er heerst momenteel reeds oversterfte. Demonstraties en protesten werden met bruut geweld onderdrukt en uiteen geslagen. Rutte naaide zijn achterban en verneukte het polderland.

  Er waren verkiezingen. En Rutte, won (met fraude ???) die verkiezingen. En Rutte ging formeren en formeren en lang formeren en heel lang formeren, tot er eindelijk na 10 maanden een nieuw kabinet uit de toverdoos kwam. Rutte-4 is een feit. En Rutte ging met dezelfde partijen scheep. Hoezo, nieuwe bestuurscultuur ??? Het was feitelijk niet meer dan een stoelendans. Geen expertise, maar onbenullige marionetten. Een regeeraccoord zonder reflexie naar de verkiezingsbeloften, maar bol van belangen, die niet de belangen van de kiezers vertegenwoordigen, maar wel de hogere belangen, de duivelse belangen van het duistere WEF. Dat alles samengevat in de slogan “VOORUITKIJKEN NAAR DE TOEKOMST”. Het is alles WEF, wat de klok slaat; WEF WEF WEF WEF WEF WEF. Wat de toekomst van het WEF inhoudt, dat weten wij maar al te goed “GIJ ZÙLT NIETS MEER HEBBEN EN GIJ ZÙLT GELUKKIG ZIJN”. En de elites van het WEF lachen zich weer kriek.

  Welke toekomst Rutte, de psychopaat, de onbetrouwbare vrijmetselaar, de schaterlachende, de zittenblijvende leugenaar, voor ons in petto heeft, is niet moeilijk te raden. Rutte-4 wordt geen feest. Rutte-4 wordt meer van hetzelfde, als de eerdere Ruttes. Rutte-4 belooft een toekomst van armoe en ellende met nog meer schaterlachen, nog meer leugens en bedrog te worden. Het wordt nog meer globalisering, nog meer Great Reset, nog meer Nieuwe WereldOrde, en nog meer Weg Met Ons.

  Vossen verliezen wel hun haren, maar nooit hun streken. Rutte, de psychopaat, de onbetrouwbare vrijmetselaar, de schaterlachende en zittenblijvende leugenaar, blijft schaterlachen, liegen en bedriegen. Eens een leugenaar blijft altijd een leugenaar. Rutte heeft het vertrouwen geschonden. Rutte heeft het verbruid. Rutte heeft een flinke schop onder zijn kont verdiend. Rutte moet zijn bek houden en oppleuren. Wij hebben genoeg van Rutte mety zijn leugens en bedrog en zijn vooruitkijken naar de toekomst. Weg met Rutte-4 en hij krijgt een grote BOE. “BOE BOE BOE BOE” !!!

  Wij willen graag uitkijken naar de toekomst. Een toekomst zonder dictator Rutte en zonder het WEF. Een toekomst van voorspoed en geluk. Een toekomst zonder angst. Een toekomst met rechten en vrijheden. Een toekomst zonder QR-pasoort en controle. Een toekomst van baas in eigen huis. Een toekomst van openheid en eerlijkheid. Een toekomst zonder slavernij aan de elites. Een toekomst, waarin de behoeften, de belangen, de wensen, de problemen en de moeilijkheden van de burgers voorop staan. Een toekomst van echte democratie. Een toekomst, die toekomst biedt.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Een nederland zonder eu. Een nederland zonder lieden die de eu promoten. Een nederland zonder asielzoekers en uitvreters. Een nederland waarin al die wensen niet uitvoerbaar zijn zonder een staatsgreep, wel vreedzaam, dat wel natuurlijk.

   Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ziehier de bilderberg en WEF hoeren en landverraders,die zullen gezamelijk nederland en de nederlanders de genadeklap toedienen.Gecondoleerd nederland en nederlanders RIP.

  Geliked door 4 people

 8. bobzelf zegt:

  U MAG VOOR UW MENING UITKOMEN

  ER WORDT WEL ONMIDDELIJK GESCHOTEN .

  OOM AUSRADIEREN

  Geliked door 3 people

 9. Marc zegt:

  Nou, een heuse antisemiet op Financiën, dat noem ik geen kleine verandering.

  Like

 10. Bas zegt:

  Visionair des Vaderlands

  Conclusie voor vandaag: Het kabinet is beëdigd, het volk is beledigd en Schwab is bevredigd

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  Rutte 4 is net een poppenkast voor verdwaasde volwassenen. Rutte is Jan Klaasen en Kaag is Katrijntje. De veldwachter die de klappen uitdeelt is de politie. Ernst Kuipers is Pietje de dood. De mannen onder in de poppenkast zijn Bill Gates en Klaus Swab. Zij sturen de poppen aan en laten de dwazen alzo zien waar ze naartoe gaan.

  Geliked door 1 persoon

 12. Frits zegt:

  NL is verloren als het al niet was

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Het kabinet Schwab I

  Like

 14. Blaffertje zegt:

  Goh, wat staan de piassen braaf op anderhalve meter.
  Wie denkt dat ze dat ook handhaven achter de gesloten deur?
  Ik niet.

  Zodra ze uit zicht zijn, gaan de mondkapjes af en lachen ze zich een kriek om het domme volk wat ondanks 10 jaar verneuk de meuk Rutte ze opnieuw in het zadel heeft geholpen.
  En datzelfde volk doet het de eerst volgende keer weer omdat ze zo dom zijn om niet op Wilders en Baudet te stemmen “want die komen niet in het kabinet”.
  Ze vergeten dat als iedereen op deze twee partijen stemt (liefst PVV), deze een meerderheid kunnen behalen en VVD buiten spel zetten, maar dat snappen de domme schaapjes niet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s