Aan Kajsa Ollongren

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Ollongren,

Dat u the gift that keeps on giving bent, is na die ‘‘Omtzigt: functie elders’-papieren wel algemeen bekend. Maar ik had niet verwacht dat u op uw eerste dag als minister van Defensie in het Middelvingerkabinet al zou beginnen met blunderen.

Op de vraag van een journalist of u het verschil wist tussen een majoor en een sergeant, antwoordde u: “Ik heb een heel mooi boekje gekregen. Dat ben ik aan het bestuderen. Maar ik weet het nu nog niet.” LOL.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Aan Kajsa Ollongren

 1. karton zegt:

  Is ‘t niet geweldig, dit soort nietsnutten als “minister” ? Zie je dit mens zitten in een schuttersputje , helmpje op en maar roepen naar haar man/vrouwschappen : “Joehoeoeoe !!! Jongens/meisjes , slaat den vijand met uw handtasjes op hun kop én het land uit ! Ik sta achter jullie hoor, niet náást, want dat is mij véél te link. Doeoeoeiii !”

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Een ieder weet dat deze arrogante Zweedse trol een nachtmerrie is voor Defensie. Dat wordt nog wat, diversiteit in het leger wordt doorgevoerd, gelijkheid van aantal vrouwen en mannen, LBHT voorlichting wordt onderdeel van militaire opleidingen gevolg straks legervoertuigen overgespoten in regenboogkleuren. Daarbij zit nu het verraad onder Defensie weet u nog hoe zij o.a. Omzigt een trap heeft nagegeven. Ongelooflijk dat zij überhaupt nog deel uitmaakt van dit rampen kabinet. Kortom het is een aanfluiting.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Julia op 11-1-2022 om 09.20 u.
   Ik verwacht dat zeer binnenkort alléén vrouwen welkom zijn in háár ONDERDEEL !
   Het verraad zit niet alleen bij Defensie, maar wat denkt u van dat Turkse meisje , Dilan Yesilgöz-Zegerius op iets van Justitie o.i.d. ? En dan die neukende neger uit Almere als “minister” van Rechtsbescherming ! Weerzinwekkend !
   De Nederlandse “regering” beëdigd door King Flapdrol , en wij laten ons besodemieteren door dat zootje !

   Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Rutte en Kaag hebben hun best gedaan om het meest belachelijke kabinet van Nederland en Europa te worden.
   En het is ze nog gelukt ook

   Like

 3. Torsten Himmelstoss zegt:

  We hadden Rutte 1, 2 en 3.
  Was drie keer NIKS.
  Nu hebben we Rutte 4.
  Da’s de booster…
  En dan gaan er GVD ook nog stemmen op om u en mij te dwingen
  buiten de deur(met zo’n papieren VOD voor je smoel) je eigen uitgeademde
  lucht opnieuw in te ademen…
  Wat willen “ze” nou eigenlijk? Letterlijk iedereen ziek en in de lappenmand??
  Wanneer komt dit landje eindelijk in VERZET.???
  In Spanje hebben de autoriteiten het anders opgelost: daar beschouwen
  ze covid-19 gewoon als griep, dus… niks lockdown, niks winkels dicht.
  Van lockdown naar lockdown de toekomst van u en mij, de nieuwe generatie?
  Van mij kunnen al die zgn “bovenonsgestelden” allemaal DOODVALLEN.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  We hebben dus een Minister van Klimaathysterie die zich afvraagt of je een huis kan verwarmen met kernenergie, en een Minister van Defensie die het verschil tussen een majoor en sergeant niet kent…

  What could possibly go wrong?

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Ik weet ook het verschil niet tussen en sergeant en een majoor. Alleen het verschil tussen haar en mij is dat ik mezelf niet zo ontzettend overschat dat ik het hoofd van een leger kan zijn met mijn onkunde op dat gebied. Overigens wat zien die vrouwen er ontzettend slecht uit als ze zonder een laag plamuur op de buis of op de foto verschijnen. Knap van die visagistes om ze zo op te tuigen. Kennelijk is het onder controle houden van de mensen lager in hierachie en het zoet houden van mensen die hoger staan dan zij een zo grote toer dat het tot uitdrukking komt in hun verlepte gezichten. Plus de godganse dag bezig zijn met hoe kom ik over is ook niet bepaald een frisse denkwijze. Ook Kaag is zonder plamuur een zeer onfrisse vrouw. Nou nog even de schatkist leeg maken en het feest is compleet voor de burger. Goed met geld omgaan gaat niet gebeuren. Gooien met geld en over de balk smijten wel. Who cares het is hun geld toch niet. Als zij het maar goed hebben daar draait het allemaal om. Hou mijn hart vast met het avontuur van Rutte 4

  Geliked door 1 persoon

 6. hannah zegt:

  Nederland op zijn gekst, Turk en Antilliaan op Justitie en lesbienne op Defensie …..

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Nou nou zeg,wat een ordinair platvloers onbeschoft associaal taalgebruik van die jan dijkgraaf.Ben ik blij dat ik zo niet ben,ik ben veel erger.Whahahaha

  Geliked door 2 people

 8. Frits zegt:

  Na deze opfriscursus ga ik me weer aanmelden 😂😂

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Het boekje van Ollongren
  file:///C:/Users/jhkru/OneDrive/Bureaublad/rangonderscheidingstekens.pdf

  Leer je als je met de soldaten te maken hebt en niet uit een boekje, duurt veel te lang.

  Overigens, zou die troela wel eens een geweer in handen hebben gehad, een Sig Sauer bijv. en op de schietbaan zijn geweest? Ik geloof er niets van.

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  O,o,o,o,o Odin, we zijn verloren, verslagen door ons kabinet……..een MinDef die het verschil niet kent van de voorkant of de achterkant van een geweertje, rangen niet kent, geen enkel benul van defensie, en aanvallen schijnbaar enkel krampjes van de maandelijkse periode zijn…Zoals de wind waait, waait haar rokje……bevechten we straks de vijand met katapulten en stokken.
  Hoe laag kan het onvermogen nog zakken, dit land stelt politiek nog weinig voor…….

  Geliked door 1 persoon

 11. Claudia Millenaar zegt:

  Na Middelvingerkabinet – met hoofdletter – ben ik niet meer gestopt met lachen, wat een totale farce is dit toch, zo’n doos op defensie.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Waar een oranje kruiwagen al niet goed voor is,….bewezen onvermogen nogmaals op een ministerspost plaatsen…….je moet het maar durven. Is er sprake van een gezonde zelfoverschatting, een cognitieve bias en een vorm van illusoire superioriteit, waarbij iemand die niet goed is in een bepaalde taak, zijn eigen capaciteiten overschat? Het probleem is tweeledig, aangezien de persoon in kwestie niet alleen de taak niet goed kan uitvoeren, maar ook niet zijn eigen onvermogen inziet, ondanks meerdere ervaringen……en vele voorbeelden van anderen die al gewisseld zijn.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ravian zegt:

  Nadat von der Leyen het Duitse leger als minister van defensie beter wist te slopen dan vier jaar Oostfront gaat Ollongren nu ongetwijfeld pogen om dat huzarenstukje met het Nederlandse leger te evenaren…

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Die kutja ollongkreng is een bilderberger en heel close met bilderberger beabitch.Haar opdracht nederland en de nederlanders slopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s