De nieuwe staatssecretaris voor Omvolking (VVD)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De nieuwe staatssecretaris voor Omvolking (VVD)

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Dat zal zijn Zoon (met die streepjes tshirt aan) en die Asielkrakers leuk vinden hahaha

  Like

 2. Andre zegt:

  Roland Friesler was onder Adoflje ook begonnen als staatssecretaris. Maar er is weer iets raars met Rutte 4 want een staatssecretaris is eigenlijk het hulpje van de minister zeg maar de reserve minister. Wat heeft Rutte gedaan die heeft terwijl hij helemaal geen minister president was zijn partij kartel van VVD CDA D66 en de CU opdracht gegeven om 3 staatssecretarissen buiten Nederland tot minister te laten benoemen in het komende Rutte 4 kabinet. huh? wat?

  https://www.ad.nl/politiek/drie-staatssecretarissen-mogen-zich-over-de-grens-minister-noemen~a333c928/

  Alexandra van Huffelen zat samen met Rutte in de klas en beiden zijn ze cum laude geslaagd voor het vak liegen. Alexandra heeft geen fuck opgelost aan de toeslag affaire en dan ben je welkom bij Mark Rutte. Alexandra van Huffelen krijgt digitalisering als minster buiten Nederland en dat is dus de QR code!!!!!! voor EUROPA .

  Eric van der Burg gaat er voor zorgen als minister buiten Nederland dat er heel veel nog meer onderontwikkelde idioten EUROPA in worden gedragen door links. En Vivianne Heijen zal ook vast wel een kats verrotte opdracht hebben gekregen van de Führer. Adolf Hitler was maar een prutser vergeleken bij Mark Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Tja VVD daar kun je inmiddels wel heel veel vraagtekens bij gaan zetten. Broekers-Knol was al een grote ramp voor wat betreft asielbeleid. Dus wat moeten we verwachten van deze Van der Burg nog meer ellende, criminaliteit en overvolle AZC’s. Het blijkt tot de VVD hersenen niet door te dringen dat de woningnood al enorm is en eigen burgers hierdoor überhaupt wel kunnen fluiten naar een woning. de zorg nog meer onder drukt komt en de kosten door de samenleving niet meer zijn op te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Zelfs figuren zonder hersens kunnen in Den Haag kennelijk aan de slag. Wat een idioot om ons land nog meer te laten overstromen met gelukszoekers. Ik ga bijna denken dat hij hier persoonlijk voor beloond wordt.

  Like

  • karton zegt:

   @ Cathja op 11-1-2022 om 09.34 u.
   Ik weet bijna zeker, dat alléén figuren zónder hersens welkom zijn in Den Haag, want figuren die ook maar enigszins een denkvermogen hebben zullen vast en zeker niet geassocieerd willen worden met dat stelletje hersenloze wezens dat Den Haag bevolkt.

   Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Kan het gestoorder?

  Van der Burg: Hoe meer asielzoekers, hoe beter
  Wethouder Eric van der Burg maakt zich zorgen over de enclaves die ontstaan in ‘smeltkroes Amsterdam’.
  https://www.parool.nl/nieuws/van-der-burg-hoe-meer-asielzoekers-hoe-beter~b42b7d9e/

  Wilders: ‘Uitspraak Van der Burg knettergek’
  Het was wachten op de tweet: PVV-leider Geert Wilders noemde de Amsterdamse wethouder Eric van der Burg woensdagochtend ‘knettergek.’
  https://www.parool.nl/nieuws/wilders-uitspraak-van-der-burg-knettergek~bda9d18a/

  Like

 6. Harry zegt:

  De VVD heeft kennelijk niks met de natuur op .
  Iedere asielzoeker die binnenkomt kost woonruimte en gezien het tekort daar aan , dus natuur .
  De overheid treitert de boeren weg om dat tyfusvolk te huisvesten .
  Daarnaast leveren ze allemaal ook de nodige ellende en kosten op : waaronder stikstof .
  En dat was toch één van de grote problemen van deze tijd ?
  Of geeft dat dan ineens niet meer ?
  Net zoals dat gedonder met die mondkapjes , lui van de overheid hebben er lak aan als ze denken dat niemand het ziet , die biljartbal van een Grapperhaus licht de hand er mee en het topje van Nederland , de familie VON AMSBERG Vegen hun dikke reet er ook mee af !
  Ook al zijn ze net achttien .
  Of geeft dát ook al niks meer ?
  Maar wél 1500 extra boa’s op ons dak sturen !
  Stelletje smerige hypocrieten !

  Geliked door 3 people

 7. Bas zegt:

  Ondertussen mensonterende toestanden in Groningen!!!

  https://dvhn.nl/meningen/Commentaar/Eerlijk-is-anders-27386647.html?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dlvr.it

  Groningers moeten elkaar als een stel hongerige bedelaars bevechten om een paar centen. En nog blij zijn toe. Pijnlijk en ronduit vernederend
  3,5 uur in de rij zonder dat je zeker weet dat je het geld dat je aanvraagt krijgt? In een beschaafd, rijk land als het onze zou er gewoon genoeg budget moeten zijn voor alle mensen die aanspraak kunnen maken op een tegemoetkomingsregeling.

  Reacties:

  Het is het kabinet Rutte weer gelukt de Groningers te vernederen. Aardbevingsschade.
  Mensen uren wachten in de kou. Ouderen met rollater. Te weinig geld voor te veel mensen.

  Ja, te triest voor woorden ! Een soort loterij voor genoegdoening? Vertrouwen herstellen? Écht niet dus ! Hoe kun je het bedenken regering !

  Vernederend
  In Den Haag staan ze te glimmen op het #bordes
  In #Groningen staan vanaf 5.30 gedupeerden #gaswinning in de rij
  De staat verdiende ruim 400 miljard aan het gas maar laat gedupeerden letterlijk omvallen

  Zoals landheren uit vroegere tijden stuivers toewierpen waar arbeiders om moesten vechten. Zo en niet anders behandelt dit kabinet de Groningers. En het kabinet was gewaarschuwd. Schaamteloos.

  Na 15 uur wachten, opnieuw in de wachtrij en nu lezen dat de boel om 24 uur (ik moet nog 85 min wachten) sluit vooral verdrietig om groot onrecht. En moe…. En als er geen besluit is kun je niet in beroep. dus wat nu dan?

  Ook in Hoogezand lange rij wachtenden.
  Met subsidieregeling voor aardbevingsgebied, creëert het rijk een heuse staatsloterij, want wie het eerst komt, het eerst maalt. Waar is de rechtsgelijkheid?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bas op 11-1-2022 om 12.18 u.
   Ik zag de beelden op tv…….mensonterend ! Onbegrijpelijk dat de Groningers dit over hun kant laten gaan !
   De “overheid” zit vanuit Den Haag gillend van de lach te bekijken hoe de slachtoffers in Groningen zich de moeite getroosten om een paar lullige centen te bemachtigen teneinde hun schade enigszins te beperken.
   Wat een vies, goor, stinkend laag bij de gronds stelletje , dat Haagse vullis !
   En dan loopt zo’n dwaas als Quasimodo te verkondigen dat “ze het vertrouwen in de politiek willen gaan herstellen”, de idioot. Hij begrijpt nog niet eens dat een regeringsperiode van 4 jaar daar niet lang genoeg voor is! Man, Quasimodo, hopelijk flikker je vandaag of gisteren van je fietsje, vlak voor een aan snellende tram, sorry trambestuurder, maar ’t is voor een goed doel, moet u maar denken……een zéér goed doel !

   Like

 8. Bas zegt:

  En maar met miljarden strooien richting Brussel, immigratie, klimaat en woke-shit…

  nos.nl
  CPB: financiële lasten voor toekomstige generaties nemen flink toe
  Dat blijkt uit de doorrekening van het coalitieakkoord. Ook betwijfelt het CPB of alle plannen kunnen worden uitgevoerd vanwege de krappe arbeidsmarkt.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen het woningtekort …

  Minder leegstand winkels, mede doordat er woningen van gemaakt worden…

  Mkb kapot gemaakt, leegstand winkels is nieuwe woonruimte….

  https://pbs.twimg.com/media/FIlK97TXoAEDW8i?format=jpg&name=900×900

  Like

 10. Julia zegt:

  De algehele politiek is door en door rot en corrupt. Lees artikel https://niburu.co/lezersbrieven/17037-de-taal-van-de-mensen-uit-het-land-kunnen-ze-niet-aan Dit artikel geeft weer wat er gaande is. Een ongekende ongekwalificeerde verzameling van vrouwen en mannen die op verkeerde posten zijn geplaatst vormen het nieuwe SCWAB1 kabinet. Wat kun je dan nog verwachten helemaal niets dan alleen meer dreunen door de sloophamer. De eerste schande heeft al weer plaatsgevonden we zijn nog niet op de helft van januari https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5280232/groningers-laaiend-subsidie-aanvragen-loterij-compensatie Ben benieuwd op Eric van der Burg ook zijn geliefde massale import zo lang laat wachten dat zal wel niet want die worden uiteraard met alle voorrang behandeld. Wederom zo een doorgeslagen deug politici die er niet voor schroomt de Nederlandse samenleving verder te ontwrichten en bakken geld gaat uitgeven aan de binnenstromende profiteurs. Kortom laten we hopen dat dit algehele politieke bij elkaar geraapte zooitje binnen de kortste keren als een kaartenhuis in elkaar stort.

  Like

 11. Joepiedepoepie zegt:

  Hoe minder van die van de vvd hoe beter!

  Like

 12. Marijke zegt:

  Ik ben benieuwd wat zijn harde maatregelen zijn tegen de 19-jarige asielzoeker die een bejaarde en een jongen in een rolstoel heeft overvallen. Komt hier en krijgt alles wat hij nodig heeft om een menselijk bestaan te hebben, maar maakt wel het leven van anderen hier zuur. Dit kán en mag niet onbestraft blijven. Wat zal Van der Burg hieraan gaan doen?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s