Einde van de democratie: politici zonder gen-spuit uit de Bondsdag verbannen

(Vertaling: E.J. Bron)

De corona-dictatuur probeert inmiddels haar antidemocratische gezindheid helemaal niet meer te verbergen. Wie in het vervolg wil deelnemen aan zittingen in de Duitse Bondsdag moet de gen-therapie gehad hebben. Daarbovenop is er ook nog een negatieve corona-test noodzakelijk. Alleen geboosterde en genezen personen, die zich ook nog de gen-therapie hebben laten toedienen, mogen zonder test deelnemen. Parlementariërs zonder gen-therapie raken daardoor quasi hun mandaat kwijt.

Toegang alleen voor geprikten met corona-test

In het kader van de Omicron-paniekzaaierij worden de corona-maatregelen nu ook in de Duitse Bondsdag aangescherpt. In het vervolg zal de deur naar de zaal voor plenaire vergaderingen alleen nog geopend zijn voor parlementariërs en medewerkers die minstens twee gentechniek-injecties hebben gehad of genezen zijn en een keer extra geprikt werden. Daarbovenop moet er ook nog een actuele negatieve corona-test getoond worden. Dat blijkt uit een brief van de directeur van de Bondsdag, Lorenz Müller, aan alle 736 parlementariërs, bericht de “Spiegel” onder verwijzing naar dpa.

Privilege voor geboosterde personen

Drievoudig geprikten, zogenaamde geboosterde personen, hoeven geen negatieve corona-test te tonen. Ook genezen personen, die zich ook nog hadden onderworpen aan de gen-therapie, hebben geen test nodig. Parlementariërs die noch met de experimentele “vaccins” werden ingespoten noch genezen zijn, mogen de zittingen vanaf deze week alleen nog maar vanaf de tribune volgen. Voorwaarde hiervoor is echter eveneens een negatief testresultaat. Anders blijft de toegang verboden. Bovendien wordt er ook nog een FFP2-maskerplicht in alle gebouwen van de Bondsdag ingevoerd.

Buitensluiting van ongevaccineerde parlementariërs voor de stemming over de vaccinatieplicht

De nieuwe regeling komt net op het moment voordat de Bondsdag over een algemene vaccinatieplicht zal overleggen. Die parlementariërs die zich tegen het experiment op hun gezondheid hebben gekeerd, wil men blijkbaar van dit overleg uitsluiten. Ook in Oostenrijk werd de hele FPÖ van het overleg over de vaccinatieplicht uitgesloten.

Beslissing over vaccinatieplicht wordt uitgesteld

Hoewel de Duitse bondskanselier Olaf Scholz (SPD) in december aangekondigd had dat er een snelle opheldering in de kwestie van de vaccinatieplicht zou komen, schijnt de beslissing daarover nog uitgesteld te worden. Volgens het bericht zullen zowel de SPD als de CDU/CSU dinsdag een vergadering over het thema vaccinatieplicht houden om zich een beeld te vormen van de stemming onder de parlementariërs. Ook in andere fracties zou men van plan zijn om de parlementariërs intern over de vaccinatieplicht te laten discussiëren.

In ieder geval ook in Oostenrijk uitstel van de vaccinatieplicht

Ook in Oostenrijk zal het waarschijnlijk tot uitstel bij de vaccinatieplicht komen. Want de voor het beheer van het vaccinatieregister verantwoordelijke firma ELGA GmbH liet in een stellingname weten dat pas in april zou kunnen worden voldaan aan de technische voorwaarden. En ook het wegwerken van de 175.000 stellingnames over de vaccinatieplicht-wet zal waarschijnlijk enige tijd in beslag nemen. Tegenwind van de SPÖ en de sociale partners evenals het massale vreedzame verzet van de bevolking op straat bestoken eveneens de onderneming. Nog is er niets beslist…

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Einde van de democratie: politici zonder gen-spuit uit de Bondsdag verbannen

 1. Bas zegt:

  Vervalste statistieken…

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  En aan de andere kant van de oceaan probeert de Biden-maffia de bevolking kapot te maken

  Een waarschuwing uit Australië – Zo ziet Joe Biden’s vaccinatieplicht voor vrachtwagenchauffeurs eruit als het in werking treedt #BareShelvesBiden

  Volgens cijfers van de overheid bedroeg de handel in goederen en diensten tussen de VS en Canada in 2019 naar schatting in totaal 718,4 miljard dollar. De export bedroeg $360,4 miljard; de import bedroeg $358,0 miljard.

  Canada was de grootste goederenexportmarkt in 2019. Canada was de op twee na grootste leverancier van de Verenigde Staten voor de invoer van goederen in 2019. De goedereninvoer van de VS uit Canada bedroeg in totaal 319,4 miljard dollar. 70% van die handel wordt per vrachtwagen vervoerd.

  Vanaf 15 januari, aanstaande zaterdag, moeten Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs een bewijs van vaccinatie laten zien om Canada binnen te mogen. Het vaccinmandaat van het Biden-regime zal betekenen dat ongeveer 30.000 grensoverschrijdende vrachtwagenchauffeurs gedwongen zullen worden hun activiteiten stop te zetten.

  Dit is wat ons te wachten staat – van lezer Trevor in Australië.

  Het is u wellicht bekend dat verschillende staten in Australië (bijv. Queensland en West-Australië) vaccinatie verplicht hebben gesteld voor vrachtwagenchauffeurs. Dit heeft in Australië een crisis in de toeleveringsketen veroorzaakt, omdat supermarkten en winkels zonder goederen komen te zitten. Deze foto is vandaag (10 januari 2022) genomen in onze plaatselijke Coles-supermarkt.

  Dit is wat de VS te wachten staat wanneer de regering-Biden vrachtwagenchauffeurs verbiedt de Canadese grens over te gaan.
  https://tinyurl.com/5n98fmjt
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/warning-australia-joe-bidens-vaccine-mandate-truckers-will-look-like-kicks-bareshelvesbiden/

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Het woord dat u zoekt is “staatsgreep”.
  En de remedie die u zoekt heet “hooivork”.

  Like

 4. Jan zegt:

  AfD’ers weigeren simpelweg proefkonijn te zijn en zich te laten uitschakelen dmv de gifspuit

  Australische vrouw neemt tweede Pfizer mRNA-injectie ondanks ernstige bijwerkingen van de eerste, lijdt nu aan oncontroleerbare stuiptrekkingen, auto-immuunproblemen + video’s
  ….
  Nog maar tweeënhalf jaar geleden was de grootste zorg voor mevrouw Chanelle Wilkinson dat ze 30 jaar zou worden. Nu is de, zoals ze zelf beschrijft, “Zuid-Afrikaanse die in Australië woont” onzeker over haar gezondheid en toekomst omdat ze naar de mainstream media heeft geluisterd en niet naar haar innerlijke stem, schrijft Thecovidblog.com.
  Volgens haar Instagrampagina kreeg mevrouw Wilkinson kreeg haar eerste Pfizer mRNA injectie op 28 november. Ze nam de injectie ondanks dat ze aarzelde op basis van haar eigen onderzoek en informatie die ze kreeg van verpleegkundigen en vrienden. Mevrouw Wilkinson heeft ook een reeds bestaande aandoening genaamd pleuritis – ontsteking van het weefsel rond de longen. Het is eigenlijk pericarditis voor de longen. Maar de aandoening was blijkbaar al vele jaren sluimerend. De mRNA-injectie veranderde dat allemaal.
  ….
  https://www.frontnieuws.com/australische-vrouw-krijgt-tweede-pfizer-mrna-injectie-ondanks-ernstige-bijwerkingen-van-de-eerste-lijdt-nu-aan-oncontroleerbare-stuiptrekkingen-auto-immuunproblemen/

  Like

 5. hans zegt:

  Uiteindelijk komt het hopelijk zover dat mensen naar het gooi gan en alles in de hens zetten!

  Like

 6. Jan zegt:

  De nieuwe, regerende politici in de Bondsdag laten direct hun fascistensmoel zien

  Net binnen – Duitsland sluit niet uit Telegram in het land te sluiten als de messaging app “de Duitse wet blijft schenden” – minister van Binnenlandse Zaken (Zeit)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s