Dwaas, krom, of het nieuwe normaal?

(Door: Rients Hofstra)

Deskundige Ernst Kuipers is nog maar net beëdigd of de deur naar aftreden staat al op een kier. Geldt tevens voor andere bewindslieden. Enkele krantenkoppen:

Kuipers houdt vast aan sluiting (kind)hartcentra. (ook hier die geweldige marktwerking?)
Kuipers sceptisch over versoepeling. (Nederland is ’t meest rigide binnen EU)
Personeel in quarantaine moet werken. Werkgevers: ‘Je komt, of je levert vakantiedagen in’.
Werkgevers zitten klem en willen af van strenge quarantaine. (zie o.a. Denemarken!)
Corona maakt kloof tussen arm en rijk een stuk groter. (tot welke groep horen de politici?)

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Dwaas, krom, of het nieuwe normaal?

 1. delamontagne zegt:

  Het vermoeden bestaat dat er een nieuw Virus op komst is.
  De te volgen gedragsregels liggen al bij de drukkerij.

  Geliked door 4 people

 2. jungleelephant zegt:

  Ik heb werkelijk nog niks in hun plannen kunnen ontdekken dat goed is voor het volk:niks,noppes,nada!

  Geliked door 3 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zoals ik al eerder heb geschreven:
  Iedereen die plaats neemt in een kabinet van de voze, verrotte Mark Rutte, heeft zich op voorhand gediskwalificeerd.
  Dat geldt ook voor Ernst Kuipers.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20220112_95225135

  Burgemeester Valkenburg grijpt niet in als winkels en horeca vrijdag uit protest opengaan: ‘Dit is een demonstratie’

  In Valkenburg gaan de winkels en de cafés vrijdag al open. Na overleg met de gemeente hebben de ondernemers besloten om de persconferentie van het kabinet die avond niet af te wachten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Kortom het door stoelendans samengestelde kabinet is nu al gedoemd te mislukken. Hoogste tijd voor nieuwe verkiezingen de blunders, de flaters, de schade aan de samenleving die het huidige gesettelde zooitje heeft aangericht zijn niet meer te tolereren. Aftreden desnoods gedwongen. Ze hebben niets anders dan de boel belazerd en nu zijn de ouderen wederom aan de beurt om tot de bedelstaf te worden gedwongen. Welke ziekelijke mislukkeling haalt het überhaupt in zijn hoofd om de gasboringen in Groningen op te voeren en dat nog wel ten behoeve van de Duitsers. De Duitsers gaan aan het gas en de gekken hier gaan van het gas af met alle desastreuze gevolgen van dien ze hebben zelfs niet genoeg voorraad gas voor eigen land. Het kwatsverhaal van Kaag over nieuwe bestuurscultuur is nu al de prullenbak in geflikkerd. Het is een kabinet vol smerige politieke streken en zonder geweten. Zij zijn in dienst van het WEF en hebben niets meer te betekenen voor de Nederlandse samenleving en schromen er niet voor de burgers verder de armoede in te jagen door toren hoge extra lasten ten behoeve van de klimaathysterie, de EU en duizenden migranten die de komende jaren worden binnengehaald. Van alle beloften komt helemaal niets terecht we kunnen toch niet verwachten dat o.a. De Jonge de grootste faalhaas nu het woningenprobleem zal gaan oplossen, Kaag die Financiën in haar schoot heeft geworpen maar er geen kaas van heeft gegeten deze zware post aan kan en waarvan wij zeker nu al weten dat miljarden worden weggesmeten aan klimaat, ontwikkelingshulp en steunen van terroristische organisaties, een mevrouw zonder kennis van rechten Justitie en Veiligheid in haar schoot geworpen heeft gekregen, een ventje als Jetten is ook toch een aanfluiting minister van Klimaat en Energie dan mag je toch wel echt heel wat meer kennis in huis hebben. Kortom Nederland maak uw borst maar nat het is of kaal geplukt worden of flink verzet om het aftreden van dit kabinet te bewerkstelligen. Helaas meer keuze is er niet.

  Geliked door 1 persoon

  • rientshofstra zegt:

   Beste Julia, Nieuwe verZieKingen helpen niet. Het rotte systeem waar narcisten, machtswellustelingen en psychopaten boven komen drijven, is failliet. Het alternatief is het systeem drastisch te veranderen zoals AS dat wil: https://alternatiefstaatsbestel.nl/
   Er is al een partij (De 1e Demokritische Volksbeweging) die de idealen van AS als speerpunt heeft opgenomen (1dv.nl) Ze hebben dringend (actieve) leden nodig.

   Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Deze aanslagen ‘zijn een rechtstreekse aanval op onze vrijheid, veiligheid en onze manier van leven’, sprak de premier. Hij sprak van moord met voorbedachten rade, maar de terroristen moeten niet vergeten dat ‘wij met meer zijn’ en dat zij niet in hun opzet – destabilisering en ondermijning van de westerse samenlevingen – zullen slagen….zei Rutte na de islamistische aanslag in Brussel….
  „We blijven wie we zijn en wat we zijn, een open en democratische samenleving”, aldus Rutte. Hij stelde dat er inmiddels extra maatregelen zijn genomen, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Onder meer de grenscontroles in het zuiden zijn opgevoerd. Ook het treinverkeer wordt in de gaten gehouden. „We blijven alert. Als het nodig is zullen we extra maatregelen afkondigen.” Aanwijzingen voor een ophanden zijnde aanslag in Nederland zijn er niet….zei Rutte na de islamistische aanslag in Parijs…..
  Het beperken van de vrijheden van onschuldige bewoners om hun veiligheid te garanderen waren toen al maatregelen,…….dezelfde maatregelen die nu door de Carolamanie worden nagestreefd….
  Valt het kwartje al?….de terreurpolitiek heeft een agenda, laat zich bijstaan door extremisten en gaat daarvoor over lijken.

  Like

 8. Bas zegt:

  Bah bah bah, links vuilnis…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s