Hoe de trekpoppetjes van Klaus Schwab in Den Haag van Nederland een hel hebben gemaakt door hier de nazistische ‘Great Reset’ uit te rollen

(Door: “Balkanske priče”)

Prof. dr. Diederik Gommers vertelde onlangs dat het corona-virus(Covid-19) ‘een virus van niks is’. Covid-19 is een van de minst dodelijke “pandemieën” van de afgelopen 2000 jaar en dat zien we het beste bij de vorige corona-virussen zoals SARS-CoV-1 (774 personen overleden wereldwijd) en MERS (640 personen overleden wereldwijd). SARS-CoV-2 heeft een grote genetische overeenkomst (96,11% met SARS-CoV-1, dus dit duidt er sterk op dat we te maken hebben met bijna hetzelfde virus). Dus Covid-19 is NIET een nieuw en onbekend virus, zoals leugenaars hebben beweerd. En omdat dit virus niet voldeed aan de geaccepteerde criteria voor een pandemie, heeft de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de criteria gewijzigd en het corona-virus toegevoegd aan de A-1 lijst met zeer gevaarlijke besmettelijke ziektes zoals pest, pokken, ebola enz. (Covid-19 heeft een mortaliteit van 0,15%, ebola van 80%),om de pandemie uit te roepen. Zo begon de wereldwijde Covid-zwendel…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe de trekpoppetjes van Klaus Schwab in Den Haag van Nederland een hel hebben gemaakt door hier de nazistische ‘Great Reset’ uit te rollen

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Lijkt wel of Rutte onder ëën hoedje speelt met Klauskinsky?

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  The Balkans Chronicles.Goed artikel,ik mis alleen de rol van de nazi bilderberg groep.Die zitten ook vuistdiep in deze corona hoax (great reset) NWO.

  Geliked door 1 persoon

 3. Groene Leeuw zegt:

  De tijd van vredelievende demo’s is binnekort verleden tijd. Is er geen gezegde dat men de tegenstander moet benaderen zoals je zelf benadert wordt?

  Like

  • karton zegt:

   @ Groene Leeuw op 12-1-2022 om 23.35 u.
   U bedoelt waarschijnlijk : “Oog om oog tand om tand”?
   Ik huldig dát “principe” al jaren; óók de NL-regering deed dat tijdens de treinkaping in Drenthe, het resultaat was : de moordenaars gedood en de kaping afgelopen ! En zó hoort het !! Mijn mening geef ik graag voor een betere.
   Met al het gezever, geleuter en gepamper van de laatste 40/50 jaren zijn we gekomen op de hedendaagse toestand; de toestand is nog nóóit zo uitzichtloos en/of beroerd geweest, m.a.w. : al dat geleuter en geouwehoer brengt ons alleen meer dieper in de narigheid en biedt geen enkele verbetering en/of oplossing. “Den Haag” : Stop met ouwehoeren en doe eens iets !

   Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Het echte probleem is dat ze allemaal lid zijn van de zelfde club. ( religie )
  Hier een video van iemand die uit de club is gestapt en het netjes uitlegt.

  https://m.beforeitsnews.com/prophecy/2022/01/whistleblower-freemasonic-cop-spills-the-beans-on-satanism-in-the-police-force-and-government-2527072.html

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Adolf Schwab en zijn kornuiten gaan bepalen of Bron nog langer mag publiceren

  Een wereldwijde coalitie voor digitale veiligheid

  Met de groeiende uitdaging om onjuiste gezondheidsinformatie, gewelddadige extremistische en terroristische inhoud en de uitbuiting van kinderen online tegen te gaan, is er dringend behoefte aan meer doelbewuste wereldwijde coördinatie om de digitale veiligheid te verbeteren.

  De mondiale coalitie voor digitale veiligheid wil de publiek-private samenwerking versnellen om schadelijke online-inhoud aan te pakken en zal dienen om de beste praktijken voor nieuwe regelgeving inzake online-veiligheid uit te wisselen, gecoördineerde actie te ondernemen om het risico van online-risico’s te beperken en de samenwerking inzake programma’s ter verbetering van de digitale mediageletterdheid te bevorderen.

  “Alle processen van de moderne wereld zijn verbonden met het internet en informatietechnologieën. Maar wanneer we het hebben over hoogtechnologische processen, “digitalisering” – weten we altijd wat het hoofddoel is: een veilige online-omgeving creëren voor onze burgers. Daarom is het wereldwijde initiatief om een doelgerichte samenwerking tot stand te brengen tussen staten, organisaties en bedrijven uiterst relevant”.
  https://www.weforum.org/global-coalition-for-digital-safety/home

  Het WEF is een van die elitaire organisaties die een enorme invloed uitoefenen op de verkozen leiders van Westerse naties, maar waarvan bijna niemand van de gewone bevolking ooit heeft gehoord.

  De leden zijn internationalistische bedrijfsleiders en technocraten die eenmaal per jaar in Davos bijeenkomen met het uitdrukkelijke doel “mondiale, regionale en industriële agenda’s vorm te geven”.

  De organisatie maakte vorig jaar furore met haar veelgeprezen “Grote Reset”, die belooft de pandemie te gebruiken als een “kans” om het op de dollar gebaseerde kapitalistische economische systeem te laten instorten en “beter terug te bouwen” onder een socialistischer en wereldwijd geïntegreerd systeem dat de doelstellingen van de VN-agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling weerspiegelt.

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Ebola-achtig hemorragische-koortsvirus’ verspreidt zich nu in China

  Dr. Robert Malone, bekend als de uitvinder van de mRNA-technologie die wordt gebruikt in de vaccins van Pfizer en Moderna COVID, sprak onlangs met Steve Bannon in “The War Room” om licht te werpen op de nieuwste virale uitbraak in China, waarvan hij beweert dat de regering de waarheid over de oorsprong ervan verbergt.

  In december plaatste de Chinese communistische regering de stad Xi’an in het noordwesten van de provincie Shaanxi achter slot en grendel na berichten over gevallen van hemorragische koorts.
  Virale hemorragische koorts is een ziektebeeld dat gepaard gaat met koorts en ernstige bloedingen. Verschillende virusfamilies veroorzaken deze aandoening. Deze aandoening kan levensbedreigend zijn, afhankelijk van het virus.

  Volgens WION waren er in het gebied “meerdere transmissieketens in de gemeenschap” geweest, waaronder gevallen van hemorragische koorts. China’s door de staat uitgegeven Global Times beschreef het als een “grimmige en gecompliceerde epidemische situatie”. De ziekte werd ook beschreven als “vergelijkbaar in de vroege fase van de symptomen met COVID-19.”

  Gateway Pundit meldde dat veel deskundigen, waaronder Dr. Malone, zich zorgen maken dat de ziekte die zich in China verspreidt een “Ebola-achtig hemorragische koorts virus” is en dat de communistische regering “de ware aard van deze ziekte verbergt voor het publiek en voor de wereldgemeenschap – net als de vorige keer!” in verwijzing naar COVID.

  “Ze gebruiken de taal dat dit een hemorragische koorts virus is. Als dat het geval is, zou het zeer vreemd zijn dat dit iets zou zijn dat wordt veroorzaakt door het Coronavirus,” legde Dr. Malone uit. “Die terminologie wordt gewoonlijk gebruikt voor virussen in de familie van Ebola.”*
  *https://www.rivm.nl/ebola

  Dr. Malone voegde eraan toe: “Dit is dus iets waarvan velen hebben gevreesd dat het de ontwikkeling is van een zich snel verspreidend Ebola-achtig hemorragische koortsvirus. Maar we weten niet of dat hier aan de hand is of niet.”

  In een apart WION-rapport van december werd onthuld dat China’s door de staat uitgegeven Global Times de ziekte beschreef als een “natuurlijke epidemische ziekte met een hoog sterftecijfer”. Volgens de berichten waren knaagdieren de belangrijkste besmettingsbron, die zich waarschijnlijk vastgebeten hadden aan voedsel dat vervolgens door mensen werd geconsumeerd, of via met muizenbloed of -uitwerpselen besmette eetwaren.

  De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) omschrijft virale hemorragische koorts (VHF) als een ziekte die “vele orgaansystemen van het lichaam aantast, het algemene cardiovasculaire systeem beschadigt en het vermogen van het lichaam om op eigen kracht te functioneren vermindert”. De CDC waarschuwde ook dat VHF bij mensen “moeilijk te voorkomen kan zijn” en dat preventie “moeilijker is wanneer de dierlijke gastheer onbekend of moeilijk te controleren is (zoals knaagdieren of teken)”.

  “In Wuhan werd [begin 2020] geen hemorragische koorts aangetroffen, maar Xi’an wordt nu geconfronteerd met een dubbele epidemie,” vertelde een inwoner van Xi’an’s Xixian New District eind december aan Radio Free Asia. “Iedereen in China besteedt nu aandacht aan Xi’an.”

  Volgens het rapport werd de stad Xi’an, waar 13 miljoen mensen wonen, afgesloten vanwege COVID en een recente uitbraak van epidemische hemorragische koorts. Volgens de door de staat gesteunde krant Global Times “is hemorragische koorts een veel voorkomende besmettelijke ziekte in Noord-China. Vanaf oktober van elk jaar is in sommige gebieden van Shaanxi [waarvan Xi’an de provinciehoofdstad is] de periode van hoge incidentie van hemorragische koorts aangebroken.”

  De inwoners van Xi’an is verteld thuis te blijven omdat de centra voor openbaar vervoer zijn gesloten. Meer dan 85% van de vluchten in en uit Xi’an zijn ook aan de grond gehouden. Er werd niet gezegd hoe lang de afsluiting zou duren.
  https://www.stvincenttimes.com/ebola-like-hemorrhagic-fever-virus-now-spreading-in-china/

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Al dat Wuhan geouwehoer, er klopte geen snars van. Ook niet van dat nieuwe risicogebied in China. Griep werd opnieuw gedefinieerd tot Corona. Volgens Rutte zeer besmettelijk en dodelijk. Ja, deze flut-Corona werd zelfs ten onrechte verheven tot een pandemie. Een vrijbrief om aan ons allerlei dwingende maatregelen op te leggen. Allerlei spookverhalen deden de ronde, waaronder dat Wuhan verhaal. Alleen maar om verwarring te zaaien. De griep zou ook zomaar opeens verdwenen zijn, ten gunste van Corona. Maar griep blijft griep, elk jaar opnieuw. Dan weer heftig, dan weer matig. Ieder ander verhaal is kwaadaardig en dient naar het rijk van de sprookjes verwezen te worden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s