Aan Dilan Yesilgöz

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste kakelkip,

Tot zover je gezag. Wordt er gehandhaafd als winkels en horeca zich niet (meer) aan de wet houden en hun zaken mórgen al massaal open gooien?

Naleving is meer wat u en ik ervan maken dan dat de politie er rond moet gaan lopen”, zei je. “Iedereen moet zich aan de regels houden, maar het is aan de mensen zelf.”

Is dit buigen voor wanhopige ondernemers die éindelijk een beetje ballen lijken te gaan tonen? Of is dit nou het bewijs dat je beter geen omhooggevallen alfameisje zonder juridische opleiding de sleutel van het ministerie van Justitie en Veiligheid in handen kan geven?

Lees verder>>>
(h/t “Torsten Himmelstoss”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aan Dilan Yesilgöz

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ach, ze werd daar geplaatst vanwege de wet positieve discriminatie. Daar is dan gelijk alles mee gezegd.

  Like

 2. Andre zegt:

  Wat ziet ze dr uit zeg! Dat VVD cremmetje werkt niet echt lekker.

  Like

 3. Julia zegt:

  Ach met dat sloop kabinet kun je nu werkelijk de grootste onzin verwachten. De politie luidt de noodklok zeker tot eind 2023 gebrek aan capaciteit. Zover is het al gekomen en inderdaad dan een alfa meisje op justitie is de mop van het jaar. Dan zullen we het nog niet hebben over Defensie Jee wilt toch niet meemaken als generaal dat je moet salueren voor zo’n suffe trut als Kajsa Ollongren! Wat een vernedering moet dat voor deze man zijn. Dat gun je niemand! Lees artikel https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/column-frits-bosch-rutte-4-is-een-verzameling-stoethaspels/ Dit artikel omschrijft de daadwerkelijke bij elkaar verzamelde onkundige chaos in Rutte IV. In het buitenland lachen ze zich toch driemaal in de rondte. Wie kan er nog maar één positief punt over dit corrupte kabinet benoemen. Het is een schande en een belediging voor de kiezers dat dit zooitje überhaupt is beëdigd. Het meest trieste is dat de algehele samenleving de komende vier jaar (laten we hopen dat het over een maand valt) van dit onkundig zooitje een enorme klap krijgt toegediend. Ze doen in ieder geval al hun best om o.a. ouderen wederom keihard af te straffen door de AOW te ontkoppelen omdat er heel veel geld extra nodig is voor de nieuwkomers die geen enkele bijdrage aan de samenleving hebben geleverd en dit ook niet zullen doen het blijven levenslange uitkeringstrekkers die onze pot massaal gaan leeg vreten. Daar zal Kaag al haar doelen op richten. Zum kotzen.

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Zucht. Een verlepte nep generaal in een rokje (Ollengren) en een neppert als minister van Justite, die meer bezig is hoe zit mn haar en hoe perfekt zijn mijn wenkbrouwen getekend dan dat ze het OOK belangrijk vind veel kennis en wijsheid te bezitten. Meer vrouwen omdat het moet. Van wie eigenlijk? Ik wil de beste en of het een man of vrouw is interesseert me geen klap. De beste. Punt. Ik vrees echter dat het nederlandse volk zo diep gezakt is dat ik me afvraag of er nog besten zijn. MIsschien met een lantaarntje erbij zoeken?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ronald B zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat zij het zeer goed gaat doen! De samenleving moet inderdaad ZELF zijn verantwoordelijkheid ook nemen!!! Dan kan alles gewoon open en kan het worden zoals het was! Respect voor deze vrouw!!!

  Like

  • Tineke zegt:

   Waar moeten wij zelf de verantwoordelijkheid voor nemen @Roland

   Geliked door 1 persoon

   • Ronald B zegt:

    Blijf bij klachten thuis…heb zelf corona gehad en was even een week echt goed ziek! Geen vaccinatie voor mij, maar eigen immuunsysteem zelf antistoffen aan laten maken!!! De gevaccineerden denken dat alles kan en zijn er waarschijnlijk de oorzaak van dat alles dicht heeft gemoeten, Tineke….Zelf verantwoord omgaan met alles en dan kan alles weer open!

    Like

   • Tineke zegt:

    Dank voor je reactie @Roland
    Als je griep hebt blijf je sowieso al thuis en ga je niet op pad.
    Mijn mening is dat je je niet voor elk kuchje moet gaan laten testen want zo blijven de cijfers hoog en het is misleidend.
    Maar een vraag nog aan jou,,,,,dan kan alles weer open.
    Geloof je het RIVM of ben je net als mij van mening dat ze een qr maatschappij na streven?

    Like

   • Ronald B zegt:

    Hallo Tineke, dat is een moeilijke vraag….de zgn. regering doet alles in opdracht van de EU en het WEF….Het RIVM en OMT gaan hier in mee!!! De elite dekt de elite zonder enige echte menselijke inhoud! Ze willen nog steeds 2G er doorheen drukken, maar dat gaat waarschijnlijk niet meer lukken nu steeds minder mensen op de IC’s komen….Omikron staat voor hen helaas in de weg! Mensen komen steeds meer in opstand en dat zijn vooral de ongevaccineerden! Zoals gezegd ben ik zelf niet gevaccineerd tegen corona. Een vaccin ontwikkelen duurt echt jaren. Wat je nu hebt gezien is dat binnen enkele maanden al vaccins zijn ‘ontwikkeld’. Het ene bedrijf na de andere….Commercieel en geld binnen halen staat op de eerste plaats bij dit soort bedrijven! Er is teveel aan de hand, Tineke…al die bijwerkingen!!! Hoop dat mensen gaan inzien dat er een grote fout is gemaakt!!! Idem met de QR-code en dat de ‘regering’ zwicht voor het volk!!! Mijn naam is Ronald by the way…

    Like

   • Tineke zegt:

    Dank voor je onderbouwde reactie Ronald.
    Voor mij gaat het veel verder maar in de grote lijnen vinden we elkaar.
    En ik ben ook niet gevaccineerd by the way…..

    Like

 6. karton zegt:

  Dat omhoog “gekrikte” buitenlandse alfameisje behoort helemáál niet in de NL-“regering” !

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   karton zegt:
   13 januari 2022 om 20:43

   EFFE WACHTEN VRIEND OUD PAPIER

   JE HAD “” IK HEB HAAR EEN HALF UURTJE OP DE LEEST GEZET !!

   KEUZE 1
   EN ?? OMHOOG GEKRIKTE ?? WAS DAT DAN OP DE ACHTERBANK??
   OF OP DE BIJRIJDERS STOEL NA DE VRAAG , GA JIJ EENS EFFE LEKKER OP JE KNIEEN ZITTEN ??

   KEUZE 2

   IK VRAAG DIT EVEN VOOR EEN VRIEND , DIE NU IN PANIEK IS ??

   WHHHAHAHAHAHAH

   Like

   • karton zegt:

    @ bobzelf op 14-1-2022 om 13.46 u. Do’nt panic do’nt panic ! Beste vriend van oom Bobzelluf ! Een half uurtje op de leest gezet ? Nee , dat heb ik écht niet gedaan, ik kende die uitdrukking niet eens, totdat ik het enige tijd geleden in één van uw reacties las. Bovendien ….ik was niet degene die haar omhoog heeft gekrikt, ik kijk wel uit !!! ‘t Is een Turkse Trut dus ik zou dan vast en zeker door haar Turkse broeder worden vermoord, begriep ie wel ? Ik denk dat zij werd gekrikt tijdens een ritje op een dromedaris of kameel , want na enkele uren te hebben zitten schuifelen tussen twee van die bulten wil een mevrouw wel eens wat anders, lijkt mij.

    Like

 7. hannah zegt:

  oppassen voor mensen met de mondhoeken naar beneden …….

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  In het Nieuwsuur van gisteravond werd de Turkse vrouw door Arjan Noorlander nogal verontwaardigd neergezet als een dom meisje dat nooit meer zulke dingen mag zeggen. Omdat de regelgeving moet worden nageleefd, moet de minister van Justitie hierin een voorbeeld zijn, enz. Noorlander, de acteur die zo mooi sprookjes voor volwassenen kan vertellen, moest deze keer de rol van Sinter Klaas spelen. Wie kijkt die troep nog naar?

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Eerst min.van klimaat(kuch, kuch), en dan van justitie..???
  Moet je daar niet eerst voor geleerd hebben?

  Like

 10. bobzelf zegt:

  ALS IK DIE KOP ZIE VAN DIE STOEPHOER ….. VOND IK INEENS

  EEN OUDE UITSPRAAK TERUG VAN EEN POTENTE VRIEND VROEGUHHH

  DIE DAAGDE ZO IEMAND DAN UIT, MET WIPPIE MAKEN ??

  WAAROP ZO’N SNOL RIEP .. HET IS RAMMEDAN

  WAAROP HIJ RIEP NOU HOE LAAT BEGINT DAT RAMMENDAN >???

  IK DENK IK ROEP OOK MAAR EFFE WAT

  HUGGIE

  LATERRRRRRR

  OOM 32 CM

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s