“Wie van kinderen de levensvreugde afpakt, is een sadist, meneer Lauterbach!”

(Door: Björn Höcke – Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen twee jaar zijn niet onopgemerkt aan mijn vier kinderen voorbijgegaan. Ze registreerden niet alleen de spanning waaraan hun ouders door de maatregelen blootgesteld waren, maar werden ook met eigen belastingen geconfronteerd: de sluiting van scholen en verenigingen hebben van hen de in hun leeftijd zo noodzakelijke sociale contacten afgepakt, die het hen mogelijk maakten om in de kring van hun vrienden kracht te putten voor het dagelijks leven.

Ze konden maandenlang hun bewegingsdrang niet of slechts beperkt uitleven. En nooit terugkerende momenten zoals schoolfeesten of een schoolbal konden niet of alleen maar binnen deprimerende randvoorwaarden beleefd worden. In andere plaatsen zouden de uitvoerders van de maatregelen zelfs kinderverjaardagen niet met rust hebben gelaten: wat moet dat een ervaring zijn voor een kind wanneer de eigen buren de festiviteiten ter gelegenheid van je verjaardag door de politie laten ontbinden.

Zoals nu opnieuw door een onderzoek wordt bewezen, reageert een derde deel van de jonge generatie met psychisch opvallend gedrag op de maatregelen, waartoe bij jonge kinderen slaapstoornissen en meer angst behoren. Op de omweg via de ouders komt de paniekretoriek van de zogenaamde “experts” zoals Karl Lauterbach ook bij hen aan. Afhankelijk van hun individuele gesteldheid en de stabiliteit van het gezin kunnen deze angsten niet opgevangen worden. Hun situatie in een omgeving in de modus van voortdurende paniek lijkt voor veel jonge mensen hopeloos.

Daarom verbazen mij als vader en leraar de resultaten van een onderzoek van de universiteitskliniek Essen nauwelijks, volgens welk het aantal kinderen jongeren dat een einde aan hun leven zou willen maken dramatisch is toegenomen. Schaamteloos vind ik tegen deze achtergrond niet alleen het gedrag van veel gevestigde mediamakers, die er als de kippen bij zijn om de resultaten in twijfel te trekken, hoewel deze landelijk door de ervaringen van telefonische hulpverleners ondersteund worden, maar ook dat van Karl Lauterbach [Duitse minister van Gezondheid], die de resultaten van de hand wees en zich volkomen zonder empathie toonde. Gefixeerd op zijn doel om de bevolking nog steeds door angstretoriek gewillig te maken, citeert hij weliswaar graag zelf uit twijfelachtige studies, ook zulke die voor grote bezorgdheid bij ouders zorgen – bijvoorbeeld over diabetes als mogelijk ziektegevolg bij kinderen. Van de effecten van deze paniekzaaierij op bezorgde gezinnen wil hij echter niets weten.

Wij hebben er als AfD al maandenlang op gewezen hoe belangrijk het is om nu aan de behoeftes van kinderen en jongeren te denken en hen tegen de psychische effecten van de maatregelen te beschermen. Het is tekenend dat juist Karl Lauterbach, die door het verkrijgen van zijn ministerspost tot de profiteurs van de bangmakerij telt, deze behoeftes volledig ignoreert en op bijna sadistische wijze een verscherping van de situatie op de koop toeneemt. Want wie de levensvreugde van kinderen afpakt en hen tot het uiterste drijft, is een sadist, meneer Lauterbach!

Bron:
pi-news.net
Door: Björn Höcke

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Wie van kinderen de levensvreugde afpakt, is een sadist, meneer Lauterbach!”

 1. droevige mof zegt:

  Lauterbach wordt steeds meer een maniak. Hij ziet er volkomen uitgeput uit en hield vandaag in de Bundestag een toespraak die zijn weerga niet kent in gebrek aan realiteitszin. Volgens het motto: Omicron of Omegacron Delta Plus zal u en anderen eens doden tenzij 100% van de bevolking wordt
  gevaccineerd voor eind februari. Zelfs zijn aanhangers zijn ontzet. Is hij misschien de onder-cover-agent van de AfD? In ieder geval is hij een pijnlijk komisch figuur, de Rhinelander uit Düren.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Niet alleen van kinderen, maar van ieder mens groot of klein de levensvreugde afpakken is sadistisch.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joepiedepoepie zegt:

  De juf in de klas?
  Je wilt toch niet dat opa en oma doodgaan, ga gauw dat prikkie halen dan trakteren wij!

  Like

 4. Sinyo zegt:

  Van deze Lauterbächle kan je gerust zeggen:
  In NL : dat is gewoon een grote K..TZ.K
  In DE : je kan me aan mn gaatje likken.
  Dat gaatje zit op dezelfde hoogte als de Z.K, maar dan aan de achterkant van een mannelijk lichaam. ;o)

  Like

 5. Ravian zegt:

  De kinderen worden hierdoor niet enkel psychisch en fysiek beschadigd, ze gaan dit in de toekomst ook hun ouders kwalijk nemen.
  Het is onderdeel van het afbreken van de familie als fundament van de westerse samenleving.
  Zo wordt de volgende generatie dan voorbereid op de socialistische heilstaat, waarin kinderen door de staat worden “opgevoed”, en niet meer door hun biologische ouders.
  Mensen die in hun jeugd door hun ouders verraden zijn gaan een dergelijk systeem nu eenmaal aanzienlijk gemakkelijker accepteren dan dat ze dit normaal gedaan zouden hebben…

  Like

 6. alwine kerkhof zegt:

  Deze idioot heeft een aantal jaren geleden hersenletsel op gelopen, nee is geen grap.
  Zijn ex vrouw, zelf viroloog, heeft een video boodschap uit gebracht. Ongelooflijk dat dit minister van gezondheid is in Duitsland.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Er is niets sociaal aan dit eu-beleid, een dictatuur van vaccinazi’s en kindermoordenaars. schande.

  Like

 8. Ton Ruygrok zegt:

  Ooit was er een tijd dat ouderen de kleinen onder ons beschermden…
  Maar Ag , dat is al lang geleden….
  Want ook al vele decennia wordt het kleine bij hopen als oud vuil uit de baarmoeder getrokken…
  En dat mbv officiële wetgeving en de handtekening van de monarchie eronder en de toevoeging bij de “”‘Gratie Gods”””..
  Het is een illusie te geloven dat dit ongestrafd zal blijven…
  God zegt in Zijn Woord ergens .. , die zich aan de Kleinen vergrijpt, het ware beter nooit geboren te zijn geweest..!!!!
  Ton Ruygrok

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s