CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

 1. Jan zegt:

  Hij als ongeprikte overleeft en stapt straks uit de gevangenis als de rest morsdood is

  EXCLUSIEF: Sterftecijfer onder 18- tot 49-jarigen in het hele land: overzicht per staat
  Hoogste staat ziet 65 procent toename in sterfte onder mensen in de meest actieve leeftijd, slechts 36 procent toegeschreven aan COVID-19

  Het aantal sterfgevallen onder mensen van 18 tot 49 jaar is in de 12 maanden tot en met oktober 2021 met meer dan 40 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2018-2019, vóór de COVID-19-pandemie, zo blijkt uit een analyse van overlijdenscertificaatgegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) door The Epoch Times.

  Het agentschap heeft nog geen volledige cijfers voor 2021, omdat de gegevens van overlijdenscertificaten binnen druppelen met een vertraging van één tot acht weken of meer.

  De stijging was opmerkelijk in het hele land en in geen enkele staat werd bij meer dan 60 procent van de extra sterfgevallen COVID gerapporteerd. In sommige staten was de stijging veel groter dan in andere.

  Nevada was het ergst met een stijging van 65 procent van het sterftecijfer in de eerste leeftijdsgroep, waarvan slechts 36 procent werd toegeschreven aan COVID. Texas kwam op de tweede plaats met een stijging van 61%, waarvan 58% werd toegeschreven aan COVID. Arizona en Tennessee registreerden stijgingen van 57 procent, waarvan respectievelijk 37 en 33 procent werd toegeschreven aan COVID. Niet ver daarachter lag Californië met 55 procent en 42 procent toegeschreven aan COVID, evenals New Mexico (52 procent, 33 procent), Florida (51 procent, 48 procent), en Louisiana (51 procent, 32 procent).

  Aan de andere kant van het spectrum bevond zich New Hampshire met geen toename van het sterftecijfer en geen COVID-doden in deze leeftijdsgroep en Delaware met een toename van het sterftecijfer met 10 procent, waarvan nul toegeschreven aan COVID. Massachusetts had slechts een stijging van 13 procent, waarvan 24 procent werd toegeschreven aan COVID, en Maryland had een stijging van 16 procent, waarvan 42 procent werd toegeschreven aan COVID. Vlak daarachter kwamen Connecticut, Hawaii en New Jersey met stijgingen van 17 procent (respectievelijk 23 procent, 45 procent en 58 procent toegeschreven aan COVID).

  CDC-gegevens over de exacte oorzaken van deze extra sterfgevallen zijn nog niet beschikbaar voor 2021, afgezien van die met COVID, longontsteking en griep. Er waren bijna 6.000 extra sterfgevallen door longontsteking zonder COVID-19 in de leeftijdsgroep 18-49 jaar in de 12 maanden eindigend in oktober 2021. Influenza was betrokken bij slechts 50 sterfgevallen in deze leeftijdsgroep, een daling ten opzichte van 550 in dezelfde periode vóór de pandemie. Het aantal sterfgevallen door griep omvatte niet de sterfgevallen waarbij ook COVID of longontsteking betrokken was, aldus de CDC.

  Het is niet duidelijk waarom de sterftepiek een geografische trend leek te vertonen. Over het algemeen kan een deel van de stijging waarschijnlijk worden toegeschreven aan overdoses drugs, die stegen tot meer dan 101.000 in de 12 maanden eindigend in juni 2021 van ongeveer 72.000 in 2019, schatte de CDC. Ongeveer tweederde van die sterfgevallen betrof synthetische opioïden, waaronder fentanyl, die vaak vanuit China via Mexico naar de Verenigde Staten worden gesmokkeld.

  Voor de leeftijdsgroep van 50 tot 84 jaar steeg het sterftecijfer met meer dan 27 procent, wat neerkomt op meer dan 470.000 extra sterfgevallen. Bij bijna vier op de vijf sterfgevallen werd COVID op de overlijdensakte vermeld als de oorzaak of een factor die ertoe bijdroeg.

  Bij 85-plussers steeg het sterftecijfer met ongeveer 12 procent, met meer dan 100.000 extra sterfgevallen. Met meer dan 130.000 COVID-gerelateerde sterfgevallen in deze groep, geven de gegevens aan dat deze senioren minder kans hadden om te overlijden aan een niet-COVID-gerelateerde oorzaak van november 2020 tot oktober 2021 dan in dezelfde periode van 2018-2019.

  Bij een vergelijking van 2020 met 2019 steeg het sterftecijfer met ongeveer 24 procent voor de 18-49-jarigen, waarbij minder dan een derde van deze extra sterfgevallen met COVID te maken had. Voor 50-84-jarigen bedroeg de toename minder dan 20 procent, waarbij meer dan 70 procent betrekking had op COVID. Voor degenen die nog ouder waren, steeg het sterftecijfer met ongeveer 16 procent, waarbij in bijna 90 procent van de gevallen COVID werd gebruikt.

  Voor personen jonger dan 18 jaar daalde het sterftecijfer in 2020 met ongeveer 0,4 procent ten opzichte van 2019. In de 12 maanden eindigend in oktober 2021 daalde het zo’n 3,3 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2018-2019.
  Petr Svab
  https://www.theepochtimes.com/northeast-fares-best-amid-2021-prime-age-mortality-spike_4208797.html?utm_campaign=socialshare_twitter&utm_source=twitter.com

  Dit overzicht kunnen wij straks per provincie verwachten (als het al gepubliceerd wordt)

  Like

 2. Jan zegt:

  Nee maar, de gestoorde Oosterhaus: “In Afrika is veel meer immuniteit in de bevolking omdat de vaccinatiegraad laag is”
  ofwel, prikken is kolder en Oosterhaus is bang dat hij op de brandstapel eindigt (was het maar waar)
  https://www.ninefornews.nl/ab-osterhaus-in-afrika-is-veel-meer-immuniteit-in-de-bevolking-omdat-de-vaccinatiegraad-laag-is/

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  Dat lijkt mij wel een geschikte plek voor Mark Rutte
  en z`n mede WEF-ers/ Bilderbergers.

  Geliked door 1 persoon

 4. johannes zegt:

  precies dit plaatje geeft precies aan welke strategie gebruikt wordt, nu eerst de bevolking zo wanhopig maken dat ze de digitale pas gaan accepteren om weer “normaal” te kunnen leven en je zal zien dat voor de vorm zo af en toe het virus nog wat rommelt en de maatregelen af en toe nog een beetje, maar het kwaad is geschiedt en de digitale sociale controle is dan een feit als we niet volhouden.
  Daarna komen de klimaat en financiele maatregelen aan de beurt om vervolgens zo de nieuwe “wereldleider” tesamen met a.i. te installeren en vrijheid is voorgoed verleden tijd en je zal weer verlangen naar 2021 , sterker men zal in de toekomst verlangen naar de dood maar hem niet vinden…………….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s