Heel vreemd . . .

Myocarditis (ontsteking van het hartspierweefsel) kwam tot 2021 zelden voor. Enig idee waarom?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

50 reacties op Heel vreemd . . .

 1. Frits zegt:

  Nee. Geen idee. Hoax. Kan niet waar zijn. Is veel meer. Maar wordt verzwegen☹

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Het Duitse ministerie van Volksgezondheid heeft de vraag over de toename van hart- en vaatziekten beantwoord met het simpele woord stress. Mensen zijn gestrest omdat ze zich zorgen maken. Ja, dat is het. Je moet het gewoon aan de experts vragen.

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  38-jarige atleet sterft na hartaanval tijdens zwemonderdeel Ironman 70.3 in Pucon, Chili (VIDEO)

  Ambulance spoedt zich naar een deelnemer die een hartprobleem had tijdens de Ironman 70.3 Pucón

  Tijdens het zwemparcours van de IRONMAN triatlon 70.3 Pucón kreeg vandaag een atleet onmiddellijk medische hulp en werd overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis waar hij verder werd behandeld. Dit nadat het veiligheidspersoneel van het evenement was gealarmeerd.

  We zijn bedroefd te moeten mededelen dat de atleet is overleden en onze diepste deelneming gaat uit naar de familie en vrienden van de atleet. en vrienden van de atleet. Daarnaast zullen wij hen blijven steunen en hun privacy respecteren in deze moeilijke tijd.

  Wij willen de atleet bedanken die het beveiligingspersoneel van het evenement heeft bijgestaan en de eerste hulpverleners die snel hebben gewerkt om de atleet medische ondersteuning te bieden.

  Niks aan de hand, werd alleen maar het graf ingeboosterd

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Ook dit is ‘vreemd’

  Amerika, communistisch Californië
  Nadat het niet-gevaccineerde personeel heeft ontslagen, zegt Californië tegen Covid-positief medisch personeel dat ze door moeten gaan met hun werk

  Het lijkt erop dat het goed gaat met de inentingsplicht.

  Californië zegt nu tegen medisch personeel dat Covid-positief is, dat ze aan het werk moeten blijven nadat ze in oktober alle niet-gevaccineerde gezondheidswerkers heeft ontslagen.

  Gouverneur Gavin Newsom eiste dat alle gezondheidswerkers voor 30 september volledig gevaccineerd moesten zijn.

  Duizenden gezondheidswerkers die werkten tijdens het hoogtepunt van de pandemie in 2020 en het grootste deel van 2021 werden ontslagen of geschorst omdat ze weigerden zich te laten vaccineren.

  Verscheidene ziekenhuizen in Californië zijn nu overweldigd door personeelstekorten, dus de “deskundigen” zeggen nu dat Covid-positieve medische werknemers aan het werk moeten blijven als ze asymptomatisch zijn.

  Voor alle duidelijkheid, niet gevaccineerde gezondheidswerkers met natuurlijke immuniteit kunnen niet werken, maar gevaccineerde, Covid-positieve gezondheidswerkers kunnen wel aan het werk, want dat is wetenschap.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/firing-unvaxxed-healthcare-workers-california-tells-covid-positive-medical-workers-stay-job/

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Onderzoek gestart na dood van 13-jarig Braziliaans meisje – moeder geeft Pfizer vaccin de schuld

  Volgens Alice, moeder van de 13-jarige V.M.F., begon het meisje vijf dagen na toediening van de eerste dosis van het Pfizer-vaccin, dat op 9 november was toegediend, te braken en kreeg zij verlammingsverschijnselen in haar gezicht.

  Zij werd vervolgens naar de arts gebracht, die bij haar de diagnose Bell’s palsy (verlamming aan één kant van het gezicht) stelde, die kan worden veroorzaakt door virale infecties of immunologische aandoeningen, waarbij het afweersysteem van het lichaam uiteindelijk het lichaam zelf aanvalt. Na behandeling met corticosteroïden verergerden de symptomen en begon het meisje een beeld van spierzwakte te vertonen en langzaam te praten en te lopen. Alice zocht toen verzorging in het Regionale Ziekenhuis van Araranguá.

  Portal Agora volgde het geval van de puber, en volgens de HRA Nursing Management, werd ze op 21 december opgenomen in het ziekenhuis, onderging overleg en werd ontslagen. Op de 29ste, na een verslechtering van haar gezondheidstoestand, werd zij opnieuw in het ziekenhuis opgenomen, met een ademhalingsmoeilijkheden. Ze werd geïntubeerd en overgebracht.

  De tiener werd op zondag de 2e overgebracht naar het Joana de Gusmão Kinderziekenhuis in Florianópolis, waar volgens haar moeder na verschillende tests een infectie in de hersenen van haar dochter werd vastgesteld, maar zonder duidelijke oorzaak. “De dokter zei dat ze haar met antibiotica behandelden, maar dat het niet lukte om de koorts te verlagen. De bloeddruk van mijn dochter begon te dalen; ze probeerden het de hele nacht, maar in de loop van de ochtend verslechterde haar toestand, dus belden ze mij in de ‘salinha’ en zeiden dat er niets anders kon worden gedaan, omdat de infectie een belangrijk deel van de hersenen had getroffen. Om 10.15 uur is mijn dochter overleden,” aldus de moeder, die verklaarde dat haar dochter geen gezondheidsproblemen had. “Mijn dochter is altijd gezond geweest en is nu dood en niemand heeft de oorzaak gevonden,” zei Alice.
  https://agorasul.com.br/dive-sc-investiga-morte-de-adolescente-que-tomou-dose-da-vacina-da-pfizer-contra-a-covid-19/

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Hugo de Jonge sprak over deze ernstige aandoening ooit nogal luchtig. In de trant van: maak je geen zorgen, het kán een bijwerking zijn van de ‘vaccinatie’, maar komt vrij weinig voor…..
  Leugens en bedrog, daarmee zijn we als volk twee jaar lang overgoten. Ontstellend om te zien hoeveel mensen ‘met een gerust hart’ de spuiten laten zetten.
  Zijn we collectief BLIND soms? Kijk ook eens verder dan Nederland/Europa. Kijk eens wat er in Amerika allemaal gebeurt. Zeer grote aantallen gewonden na de prik en zeer veel doden.
  Heeft dat ons niets te zeggen dan? Nemen wij het risico dat er ‘iets gebeurt’ voor lief?
  Alles voor ‘de vrijheid’ die we al lang niet meer hebben?

  Onvoorstelbaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Maar gelukkig hebben we big farma om daar medicijnen tegen te maken.

  Geliked door 1 persoon

  • Voight-Kampff zegt:

   ”The Vaccines Are Designed to Kill”
   Een analytische blunder en juridische drijfzand. Het “vaccin” is ontwikkeld voor mind-control (creatie biologisch en technologisch mens). De slachtoffers zijn het gevolg van experimentele “vaccins” en niet het doel op zich. De geschiedenis heeft uitgewezen dat onbeperkt moorden uiteindelijk zinloos is; referentie Stalin en Mao. Macht en geld is gebaseerd op controle!

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Pandemie van de gevaccineerden’: Laatste Britse gezondheidsgegevens tonen meer gevaccineerde sterfgevallen dan niet-gevaccineerde sterfgevallen in de laatste drie maanden!

  Uit de laatste officiële gezondheidsgegevens van de Britse regering blijkt dat “volledig gevaccineerde” personen niet de robuuste bescherming tegen ziekenhuisopname of tegen overlijden, maar dat zij in de afgelopen maanden op alarmerende wijze het slachtoffer zijn geworden van het virus, in het ziekenhuis zijn opgenomen en zelfs in veel grotere getale zijn overleden dan de niet-gevaccineerden.

  Vanaf 5 december waren de gevaccineerden verantwoordelijk voor maar liefst 4 van elke 5 totale Covid-19 sterfgevallen in Engeland sinds 16 augustus 2021, volgens de Covid-gegevens van het Britse Health Security Agency.

  In die vier maanden waren er 3.070 Covid-19 sterfgevallen onder de niet-gevaccineerde bevolking in Engeland, vergeleken met 12.058 sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking in hetzelfde tijdsbestek.

  Deze grafiek hieronder, met dank aan The UK Daily Exposé, illustreert het aantal Covid-doden in het VK per vaccinatiestatus.
  (meer grafieken op)
  https://dailyexpose.uk/2021/12/11/report-shows-4-in-5-covid-deaths-fully-vaccinated/

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Ondertussen in Duitsland.
  SCHOK: Duitse artsen ontdekken “verbazingwekkende” onzuiverheden in COVID “vaccin”

  Een groep Duitse artsen en onderzoekers is de laatste die substantiële onzuiverheden heeft gevonden in COVID-19-vaccins en in het bloed van gevaccineerde personen.

  Zoals gemeld door de RAIR Foundation, presenteerden de pathologen een analyse compleet met video en foto’s van het vaccin tijdens een schokkende maar weinig gepubliceerde persconferentie in september, waarvan een clip is vertaald voor de organisatie.

  Volgens de video en presentatie werden vreemde voorwerpen in de vaccins ontdekt, samen met het bloed van sommige mensen die de prikken kregen.

  “Sommige van de vreemde voorwerpen werden beschreven als ‘nauwkeurig geconstrueerd’ en ook – schokkend – wormen die uit eieren kwamen”, zei de stichting in een rapport .

  https://outbreak.news/2022-01-12-german-physicians-find-impurities-in-covid-vaccine.html

  Maar verder niks aan de hand hoor gewoon doorlopen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bennie Kierewiet zegt:

  Het zal toch niet van die prikkies zijn ?

  Like

 11. Jan zegt:

  28-Year-Old Tampa Bay Rays Bullpen Catcher Jean Ramirez Dies “Unexpectedly”
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/28-year-old-tampa-bay-rays-star-jean-ramirez-dies-unexpectedly/

  Niets aan de hand, komt vaker voor, of toch niet?

  Geliked door 1 persoon

 12. Plebejer zegt:

  Een postpandemische stressstoornis misschien? Aan die prik kan het niet liggen, dat was een overheidsadvies.

  Geliked door 1 persoon

 13. Vilseledd zegt:

  Dat verdomde ‘klimaat’.

  Geliked door 1 persoon

 14. Brober zegt:

  Zijn dit cijfers uit NL ? Staat niet bij voor welk land / gebied dit is. Dank voor reactie en bronvermelding.

  Like

 15. Stefan zegt:

  2022 zal het jaar zijn dat de prik schades openbaar gemaakt worden.
  Bescherm indien nodig in ieder geval uw kinderen.

  Like

 16. loekie zegt:

  is dus van alle tijden 🙂

  Like

 17. Ruben zegt:

  Ik heb zeker een vermoeden.
  Vaccinaties?
  Bedoel niet als bijwerking, maar juist de werking van deze ‘ vaccins ‘.
  Gelukkig kan ik dit hier schrijven.
  Op YouTube en nu.nl worden mijn reacties verwijderd, zodra dit tegen het standpunt vd overheid ingaat.
  Censuur staat op volle toeren.
  Ook verwijzingen naar bv code van Neurenberg en de Verklaring vd rechten vd mens worden verwijderd.
  Veeg teken.

  Geliked door 1 persoon

  • Peter Rissing zegt:

   Ja, goed punt. Maar let ook op de eerste zin. VAERS is ook van de USA overheid. En ze hebben al heel wat overheids-dwalingen aan het licht gebracht.

   Like

 18. Guus Derksen zegt:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vaccine_Adverse_Event_Reporting_System
  Let vooral op de derde alinea: deze VAERS-gegevens zijn onbetrouwbaar.

  Geliked door 1 persoon

 19. Torsten Himmelstoss zegt:

  Heeft alles te maken met de vaccins tegen covid.
  Hart-ontstekingen bij kinderen b.v.
  Was al eerder op deze site te vinden!

  Geliked door 1 persoon

 20. duinsnip zegt:

  Alleen als in iedere familie doden vallen gaat het kwartje vallen. Maar het valt relatief mee, ondanks de spookverhalen van degenen die zeggen dat de vaccins zo dodelijk zijn. Maar, wie weet wat komt.

  Like

 21. Blaffertje zegt:

  WORD ONS OOK EEN OOR MEE AANGENAAID.

  “‘Deltacron’-variant bestaat waarschijnlijk helemaal niet – Wel.nl”

  https://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/3165918/deltacron-variant-bestaat-waarschijnlijk-helemaal-niet.html

  Like

 22. Christian Mosterd zegt:

  Kunt ook link plaatsen van de bron, dit maakt het veel sterker om andere te overtuigen die dit nog niet zien. VEARS en hartelust ontsteking is echt belangrijk.

  Like

 23. Rensk. zegt:

  Wat betreft de oversterfte 80plussers. Men zegt omdat de boosters te laat begonnen. Zou kunnen, maar kan ook zijn juist door de vaccinatie. Waarom is op dit moment de oversterfte 80 plussers verlegd naar 80 minners? Kan zijn dat de zwakste 80 plussers nu gestorven zijn en nu de zwaktste 80 minners aan de beurt zijn. Je kunt niet eenvoudigweg zeggen het ligt aan het te laat geven van de boosters. Het kan zeer zeker ook de vaccinatie zelf zijn die het laatste klapje hebben gegeven. De tijd zal het leren.

  Like

 24. Meine zegt:

  Kijk eens naar deze melding op Twitter:
  January 11, 2022: European Medicines Agency admits that VAXXXINES and BOOSTERS will and do cause VACCINE ACQUIRED IMMUNODEFICIENCY SYNDROME (VAIDS).

  Door twitter wordt deze melding als “misleidend” gemerkt, en je mag er niet op reageren. Dus de gezaghebbende EMA zegt iets “slechts” over de vaccinatie, en de Pharma-lobby neemt actie…

  https://summit.news/2022/01/12/european-medicines-agency-warns-endless-booster-shots-could-cause-immune-response-problems/

  Geliked door 1 persoon

 25. bobzelf zegt:

  WAARSCHIJNLIJK OM DAT ER TOEN IEMAND ONS GING REDDEN MET EEN VACCIN DAT IEDEREEN MOEST !!!! NEMEN ..

  EN ER NU EEN 2.987,651 BIJWERKINGEN ZIJN EN DIT ER 1 Van IS .

  IS ECHT EEN AANRADER, VOORAL VOOR SPORTERS .

  NEE U BENT NIET DOM , ALS DE 1E NIET WERKT, DE 2 E NIET WERKT
  DN GAAT U VOOR UW BOOSTER, ANDERS VALT DE WINTERSPORT WEG .

  SPUIT 4 EN 5 LIGGEN KLAAR .

  HET DODEN AANTAL , ZOEKT U ZELF MAAR OP

  STELLETJE HERSENDODEN

  GEGROET OOM BOBBIE

  Geliked door 2 people

 26. bobzelf zegt:

  MISSCHIEN IS DIT o.a. WEL DE REDEN ???

  DAT GRIEKENLAND NU RUSSISCH GAZZPROMM GAZZ HEEFT

  EN EEN BONUS VAN EURO 1250 ,= ALS U EEN AANSLUITING AANVRAAGT ??

  EN !!!!!!!!!!!!!!! JA DENK DAAR MAAR EENS OVER NA

  NA UW 2. 976.291 BIJWERKINGEN
  DE CONTAINERS MET PRIK DODEN
  DE OMVALLENDE SPORTERS
  DE HARTSPIER BESCHADIGINGEN
  DE LONGEMBOLIEN
  DE HARTINFARCTEN
  EN DE HERSENINFARCTEN
  DE STAPELS .. SPONTANE ABORTUSSEN

  ZOUDEN ZE SOMS VAN U AF WILLEN ??

  NOU BENT U ZO ALLE JEZUS DOM DAT EEN BOOSTERTJE HALEN VOOR DE WINTERSPORT , U GEEN FLIKKER UITMAAKT TOCH ??

  WHAHAHAHAHA

  DE GRIEKEN OVERGESTAPT ZIJN OP DE CORONA PRIKKEN

  ???? MET HET RUSSISCHE SPUTNIK V !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EN DAN ZEGGEN DAT GRIEKEN DOM ZIJN

  MIJN DANK IS GROOT ….

  EN UW DOMHEID WERKELIJK GENIAAL

  OOM STALEN HOOIVORK

  P.S. Er is geen pandemie.
  Tenzij het het stompzinnigheidsvirus betreft.

  Geliked door 1 persoon

 27. Ravian zegt:

  Ja, snap je niets van, hè…
  Volgens mij is het die statistiek waar Josef Stalin het ooit eens een keertje over had;
  “Een enkele dode is een tragedie; een miljoen doden is een statistiek.”
  Wat we hier zien is door de staat georganiseerde, en door de media verzwegen, massa moord.
  En in die enorme rode pilaar zitten dus ook de nodige kinderen verwerkt.
  De vragen die eenieder zichzelf nu hoort te stellen zijn de volgenden:
  Laten we ze hier mee wegkomen?

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Ravian zegt:
   14 januari 2022 om 14:17

   HEB JIJ DAT AAN JAN’S VADER GEVRAAGD ?
   DIE WAS FANNNNNNNNNN VAN STALIN

   LEUK DAT JE DAT EFFE NOEMT HIER

   ZAL DIE BLIJ MEE ZIJN

   WHAHAHAHAH

   OOM STUITER STUITER ETTEBAK

   Geliked door 1 persoon

  • Peter Rissing zegt:

   “ En op welke wijze gaan we ze executeren?” !
   Ik zou de webmaster vriendelijk vragen die zin te verwijderen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Peter Rissing zegt:
    14 januari 2022 om 19:50

    WAT IS DAAR MIS MEE ?
    HEEFT U EEN GED PLAN , MAAR U WILT HET NOG NIET BEKEND MAKEN ?

    GOHH WAT LEUK DAT U ER AL ZO LANG OVER NAGEDACHT HEEFT .

    DUS MUSSERT WERD WEGENS HET WERKEN VOOR EEN VREEMDE MOGENDHEID NETJES TEGEN DE MUUR GEZET
    HIJ RIEP NOG JAAA MAAR HET WAS OORLOG

    EN NU , IN ELF JAAR TIJD , HET MOOISTE KLEINE LANDJE NAAR GOD GEHOLPEN LAND WEGGEGEVEN AAN BRUSSEL ETC
    DUIZENDEN OUWETJE, DE HORLEPIEP LATEN DANSEN
    17 JAAR WACHTEN OP EEN HUIS VOOR UW KINDEREN ?
    DE OPEN GRENZEN GEWELDIG TOCH ??

    EN U WILT DISCUSSIEREN OVERHET WOORD DAN WEL ZIN

    HOE GAAN WE ZE EXECUTEREN ??

    WAT IS DAAR MIS MEE ??

    LAAT UW KOP ER EFFE AFSLAAN , DOOR DE ME EN DE BOA’S KIJKEN OF JE ER NOG ZO OVERDENKT

    GA EEN BAKKIE DOEN OP HET MALIEVELD

    WHAHAHAHAHA

    OOM VUURPELETON

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Een executie is een mogelijk gevolg van een gericht, het is geen oproep tot moord, en daarom is daar dus niets fout aan.
    Het discussiëren over mogelijke vormen van executie is daar vervolgens nog eens een stap verder vandaan.
    Uitspraken als deze kunnen dus enkel een probleem vormen in een land met politiek gekleurde rechters, zoals van die rechters die beslissen dat nationaliteit hetzelfde is als ras bijvoorbeeld.
    Maar als we aan de dreiging die daarvan uitgaat toe gaan geven, als we ons daardoor gaan laten censureren, dan kunnen we beter meteen de pijp aan Maarten geven.
    Als je op die manier tegen zaken aan gaat kijken dan is minstens de helft van wat op dit blog gepubliceerd wordt wel middels de een of ander kromme linkse redenering als “strafbaar” te kwalificeren.
    Maar het is mijn blog niet, dus het staat Bert vrij te doen wat hem goeddunkt…
    Het was uiteraard wel handig geweest om “vragen” dan ook in “vraag” en “volgenden” in “volgende te wijzigen overigens, want zo ziet het er wel lullig uit.

    Like

 28. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 500 Alternatieve Media Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s